Şeyh Said isyanı sonucu aşağıdaki gelşmelerden hangisi yaşanmamıştır şeklinde soru vardı. Cevabı erken seçim.
Hangisi TBMM tarafından ayaklanmalara karşı aldığı önlemlerden biridir olması lazım. Hıyanet-i Vataniye kanunu.
Soruyu şu an net hatırladım, aşağıdakilerden hangisi şeh sait isyanı sonrası oluşan bir gelişme değildirdir di... üç aşşğı beş yukararı... doğru cevap hükümet yahu meclis istifa etmedi yahu erken seçime gitmedi
türkçe sorularda büyük ihtimal tanımdı, cümlede tanım yoktu
parantesin içinde anlmında da dibinde durmak gibi bişey vard; parantez içi yanında durmaktı, birebir karşılamıyordu, yakınmıydı evet
nokta nokta yere gelecek sorusu vardı; ben ona diğer yazlara üstünlük sağlamak cevbının olduğuğu şıkkı işaretledim
kütüpanelerin mesayi saatleri içinde açık olmasını içern bir soru vardı ondada; anlamlı bir cümlede. cümle hangisi olurda onf-dada III. işaretledim, birde hangi ikisinde aynı ses olayı vardır sorusu vardı
aynı paragrafa o uzun devrik anlamsız cümleye 2 soru sormuştu, birinciye yazan anlattığından daha üstününü yapmalı gibi bir şık vardı onu işaretledim
sorunun ikincisinde, aşşağıdakilerden hansi diğer paragrafa benzemiyor gibi üç şıklı bir örnek vardı... ilk ikisi paragraftaki gibi kesin yargı belirtmeyen devrik cümleyken, biri kesin yargı bildiriyordu onu işaretledim
ilk sorunun cevabından emin değiliğim