Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
32 | 4967 | Konaklama ve Seyahat Hizmetleri | 3 |
33 | 7055 | Makine Tek./Makine Ressamlığı | 1 |
Türkçe'de son 2 soru yerine sözel mantık sorsalardı daha çabuk ve doğru yapardım ama paragraf sözel mantıktan daha belirsizdi. Oğuz Atay'dan soğuttular resmen.
1500 öğretmen ataması yaptıkları zaman en fazla kontenjanları edebiyat tarih matematik gibi bölümlere vermişlerdi. bu bölümlerden matematik 62 63 ile kapattı tarih veya edebiyattan biri 53 ile kapattı. öğretmen alımlarında kontenjanlar çok adaletsiz bir şekilde dağıtılıyor. bi zahmet 53 ile öğretmen ataması da olmasın. öğretmen bu.
Bu durum Bimer ve cimer yazılmalı; gerekirse Sn Bakanda bu durum hakkında bilgilendirilme mail twıt atılmalı
[FONT=sans-serif]ben Türkçeye soysala filan değinmedim, en azından bu dalda engelli vardır dedim; ancak fizik kimya, biyoloji?[/FONT]
Bunun içinde çakallık! vb. herhangi bir şey aramaya gerek yok, sorunun iki cevabı var dolayısıyla soru iptal olursa herkesin doğru yaptığı kabul edilecek. Burada en son suclanacaklar adaylardir..