Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans kategorisinde çıkmış sorular?

Uslu sayı 12 buldum. 3 üzeri 2a+1 soruyordu diye hatırlıyorum

Matematikte köklü bir soru vardı. Sonucu neydi onun ? Şıklar da 1 bölü kök 2 falan vardı. ?

Arkadaşlar soruyu tam hatırlamıyorum ama, "Türkiye doğalgaz boru hattı" diye bir soru vardı. Onun cevabı nedir?

musul meslesinin çözüldüğü konferans
>Haliç konferans
fransa cumhurbaşkanı
>Emanuel Macron
başkenti ile aynı adı taşıyan devlet
>cezayir
Milletvekilli seçilme yaşı
>18(2017 anayasa değişikliği9
peki peki anladık şarkısını söyleyen grup
>MFÖ(Mazhar-Fuat-Özkan)
Hangisi graben ovası değildir
>çarşamba ovası(Delta Ovasıdır)
Olimpiyat tarihinde ençok madalya aldığımız branş
>Güreş
çukurova ve çevresini işgal eden fransa hangi savaş sonucunda boşalmıştır
>Sakarya savaşı(Ankara antlaşması)
hangisi iki devlet arasında imzalanan antlaşmadır
>Moskova Antlaşması(I.İnönü Savaşı sonrası Rusya ile imzalandı )
Rusya Osmanlı'dan aldığı yerleri geri vererek hangi antlaşmayla savaştan çekildi
>Brest-Litowsk(I.Dünya savaşı toprak kazanılan tek antlaşma ve cephe olan doğu cephesinde imzalnadı kars ardahan ve çevresi geri alındı)
hangisi bizans ordusunda ücretli askerlik yapmıştır
>peçenekler
II.Mehmet yani Fatih Sultan Mehmet'in kullanmadığı ünvan hangisidir
>Kağan(tam emin değilim ben onu işaretledim)

hatırladığım sorular bunlar

trans anadolu daoğalgaz boru hattı ile türkiye üzerinden avrupa hangi ülkenin doğal gazı taşınacaktır cevap azerbaycan olacaktı

türkçedeki soru hoşlanacağı-üstün gelmesi yapan var mı

türkçedeki kütüphane sorusunda mecaz şıkkını işaretledim

mecaz anlatım vardı . duvarların ustune gelmesi gbı bır sey vardı

Türkçe bir tek bana zor gelmedi değil mi, zamanımın yarısı orda geçti diğer kısımlar tık tık hemen bitti . Gerçi ben heyecan yapıp uyumayıp sıfır uykuyla girdiğim için zor gelmiş olabilir

Zordan ziyade sorular ve cevaplar uzundu. 30-35 dakikamı yedi rahat.

Ben Türkçe'ye hiç girmek istemiyorum o boşluk doldurma sorusunu iki defa değiştirdim en son ne yaptım hatırlamıyorum :(

aynen arkadaşlar Türkçe inanılmaz zorlayıcı kafa yorucu ve zaman alıcıydı. soruları da uzun uzundu. ki ben Türkçede kendime güveniyodum. ama inanılmaz zorladı beni. neyse geçmiş olsun herkese

Ya hani kütüphanenin sadece mesai saatleri içerisinde çalışıp sonra 24 saat açık bırakıldığı ile ilgili sıralama sorusu vardı hangisi baştan 4. diye soruyordu onun cevabı neydi?

cevap 3 olcaktı esilaaa . artı 1 ve 3 unlu dusmesı vardı aynı tur Esilaa

bluewayer olduğu gibi deme herkeste sıralama farklıdır sınav kuralı gereği.. cümleyi hatırlıyorsan onu yaz

oldugu gbi degıldı zaten 1 ve 4 dıye gıttı

bahsettiğiniz soruda son iki cümlenin sonda olduğu netti bence. zaten baştan dördüncü = sondan ikinci

en son parçaya göre cevaplanacak 2 soru vardı. parça bayaa kafa karıştırıcıydı. 5 dakka tekrar tekrar okudum. ikisini de A yaptım öyle hatırlıyorum. tabi şıklar herkeste farklı yerlerde miydi onu da bilmiyorum bu arada

Bosluga üstun gelmeye- hoslanan yaptim. Isallah dogrudur

Üst Alt