Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Merhaba,

Herkese geçmş olsun. Puanlar açıklandı.

Lisans bölümlerinizi ve kaç puan aldığınızı bu başlıkta paylaşabilir misiniz?

Ben lisans işletme - puanım 78...

Tarsus33.5 keşkebölm de yazsaydınız, bölüm de sormuştuk.

Tebrikler hayırlı olsun :)

Teşekkur ederım umarım 1100 aciklarlarlar en az ve bos kalan dın gorevlısı vs kontenjanlarını gosterme sacmalgnı gostermezler mezun yok zaten gecen atamada 245 kontenjan boş kaldı 2018 ın bırınci atamaşında

Kaç kontenjan açılmasını bekliyoruz lisans da ?

Sıralama:84
Lisans'tan iki bölüm mezunuyum. Biri Şehir ve Bölge Planlama (Mimarlık Fakültesi), diğer bölümüm Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi(İİBF)

Inşallah dilediğimiz gibi bir kontenjan dağılımı olur.

BESYO Spor yöneticiliği bölümü mezunuyum. 66 puanım var. Tek bir kadro açılsa bile atanıyorum ancak kadro isteğinde bulunmamış gsb yorum yok.

Mekatronik mühendisliği
Sıralama :5

Lisans kamu 77 küsür 39 nete bana bu puan geldi çok tuhaf

75,26 (lise) matematik öğretmenliği inşallah öğretmenlik ilk atama olur

Sıralamam: 2298
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

selam arkadaşlar
biyolojı puan:77.16
sıralama:2933

Lisans hemşirelik 64 puan atanma şansım varmi sizce

gzdetznr

bence atama yapılacak kişi sayısı ve sizin toplam hemşire sayısındaki sıralamanıza bağlı...

Tebrikler Esilaa

Herkesi tebrik ediyorum, hepmize geçiş olsun, elimizde bir puan olması bile çok önemli, çünkü her alımda 2016 puanı sordukları için başvuramıyordum. Herkese kolaylıklar dilerim.

İşletme ve formasyon ile muhasebe finansman ögretmenligi 70.094 sıramam 5547 🙄

Tesekkurler. Bölüm içi siralamalari ne zaman açıklanır acaba

Matematik öğretmenliği (lise)
Sıralama:1019
Çok üzgünüm..Bu sıralama ile matematik öğretmeni olarak ilk atamada atanirim inşallah..Buradaki herkes zor şartlar ile mücadele ediyor.Bir de ben minnacık bir bebeğimle hazırlandım.Bu kadar oldu ne yapayım..

Gamlı Baykuş

gazetecilik için hangi kadrolara başvurmanız gerekiyor? puanınız fena değil neden olmasın gayet güzel bir puan :) tebrkler ayrıca
@Tonünal tebrik ediyorum, hiç de kolay birşey yapmamışsınız, zor birşeyi başarmışsınız bebeğinizle, bu zafer ikinizin :)

Lisans 84.5 sıralama 1112 uluslararası ilişkiler .

Üst Alt