Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

erol talu

İlk yerleştirme de zor ama iyi bir tercih ile ikincide atanirsiniz inşallah. Allah yardımcınız olsun

Bir kpss kursu ile görüştüm yer tercihin yoksa atanirsin dediler 2018/1alimlarinda puanlarin memurluk için 65 indiğini ÖSYM nin sitesinde gördüm burda yazılanları okuyunca morelim bozuldu.hayirlisi herkes için tşk.

selam arkadaşlar ekpssden 95.6 aldım. kimyagerim formasyonum yok.

Ben de kimyagerim, puanım 88.2, sıralamam 601.
Kimyagerlik için kadro açılmıyor bildiğim kadarıyla. Düz memurluk tercihi yapıcaz. Kadrolar ne zaman açılacak hiç bir haber bile yok bu konuda ???? 😞😔

Daha once kadro acilmis ama en son 2 kisi alinmis maalesef. Hatta gecen yil biraz daha fazlaydi alim. Umarim sansimiza bu yil da atama olur

Ekpss memur alımı

78 puanla lisans mezunu memur olarak atanabilirmi ilk alimda beni bilgilendirir misinz?

ben pek sanmıyorum yanlış anlamayınız gerçekçi konuşmak gerekirse çok zor...çünkü az sayıda öğretmen atandı ve belirli bazı branşlara çok kontenjan verildi buda düşük puanlıların da gitmesine sebep olmuştur

ve az sayıda atama yapacaklarmış..

ondan benim 75 2. atamadada umudum pek yok..

Üst Alt