Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

@raptap @yusufyüreklim lisans mezunuyum kamu yönetimi. Yaş sınırlaması şimdilik yok fakat 40 yaşından sonra özel sektör de istemeyecek. Kamu ise mülakatlara devam edecek. İş bulmam giderek zorlaşacak.

hakkinen

Bu seneki sınavdan kaç aldınız ve sıralamanız nedir? Bence ümidinizi yitirmeyin, Allahtan ümit kesilmez. Bu zamana kadar yaptığınız tercih listelerinin 30'unu da doldurdunuz mu?

Arkadaşlar birşey soracağım 4001 kadrosu ne demek ? Avantajları ve Dezavantajları nelerdir ?

yusufyüreklim
raptap
raptap

Bu seneki sinavdan 80.311 puan aldım. Simdiye kadar yaptığım tercihler tamamını doldurdu lakin hala özel sektörde yalvar yakar çalışmaya devam ediyoruz. 6300 gun prim ödemem var. %40 engelim ama bir türlü vergi indiriminden bile faydalanamıyorum. Engelli kadrosundayim fakat engelli olarak emeklide olamayacağım.

hakkinen

e kpss de yaş sınırı var mı? bildiğim kadarıyla yok bu puanla nasıl atanamadınız şaşırdım Lisans mezunu musunuz? Eğer lisans mezunu olupta atanamadıysanız 3. Alımlar olursa ben 69 ile atanırım diye umutlanmayayım şaşırdım gercekten

Bende anlamadim kardesim 3 ay once. 67 ile 73 arasi dünya insan atandi bu nasil oluyor anlamis degilim

enginl arkadasim
yoo bence sasirmaniza gerek yok..umudunuzu asla yitirmeyin.HAKKINEN tercihlerini şöyle yapmistir..hani kamu mezunu ya.bi de 80 almis..
1.tercih psikolog
2.tercih kimya.
3.tercih harita muhendisligi.
4.tercih mimarlik vs vs vs...
baska aciklamasi yok bence cunku en son atama 4001 den tum lisans mezunlari 67 ile atanmislar.bu arkadas nasil olmussa atanmamis

@raptap kardeşim. Vergi dairesine basvuru yaptım. %40 raporum, ilac raporlarim, askerden muafiyet raporum hepsini gonderdim fakat ankara maliye bakanligi saglik heyeti detay istedi. Kan tahlili, eeg filmi ve doktorumun imzasiyla ayda kac nobet gecirdigimi belirten bashekimlik onayli bir evrak istedi. Boyle olacagini bilseydim her nobette ambulans çağirttirip kendi doktorumda muayene olurdum.

Ama hafta da 2 nobet geçiriyorum evde isterahat ederek dinleniyorum. Doktorumda haliyle boyle bir evrak vermiyor. Ambulans çağırıyorlar ambulans doktoru bunun içinmi cagirdiniz diye sitem ediyormuş. Bunu isyerinden arkadaslarim söylüyor bana. Bu durumda hastaligimi ankara heyetine kanıtlayamiyorum. Ayrica isyerinde engelli kadrosundayim

Canim kardesim o kadar da tecrubesiz degilim emin ol. Tercihlerim genelde meb de sosyal hizmetlerde yada saglik kuruluşlarında memur olarak (düz memur) nitelik kodlarini okuyarak yaptım @ ahmet_ygt

hakkinen Anladım çok zor durum, Allah kolaylıklar versin, umarım yapılacak olan atamalarda atanırsınız.

hakkinen

Abicim sen tercih sonuclari aciklandiktan sonra baktin mi senin tercih yaptigin yerlere kac puanla atanmislar diye %yüz senin puanin onlarinkinden yüksek nasil olurda atanamiyorsun anlamis degilim. Tercih siralama olayi da yokmus galiba puanin yüksek olunca kacinci tercihin olursa yerlesiyormussun.

HAKKINEN
tamam da bi baksan zaten o dedigin yerler 67 lere düsmüs son atamada (meb .aile politikalar ).80 al yerlesme mantiklimi sence .kosede kiyida olan kadroya bile rahatlikla yerlesirdin ....o zaman 67 ler mi cok profesyonel davranmis 80 alan mi cok sanssiz .sen son atamada 80 puanla istedin sekilde atanirdin.

merhaba arkadaşlar. ben elektronik mühendisiyim. puanım 81.79 sıralamam 1639. sizce mühendis olarak atanabilir miyim bu puan ile. atanamazsam memur olarak atanabilir miyim?

Puanım 88,2 ; sıralamam 601
kadrolar nezmn açıklanır arkadaşlar nerden takip edeceğiz ? İlk defa giriyorum, puanlar açıklandı, şimdi ne olacak hiç bilmiyorum. Temmuz gibi açılır kadro demişlerdi doğru mu?

sosyoloj..
88
590 +-

88.31 benimki 596 oluyor...
aramızda sadece 0,1 puan farkı var. ve sizden 5 sıra öndeyim..

Aaaslı

senin sıralaman baya iymiş.. Ne mezunusunuz ? önlisans falanmı ? Bence siz atanırsınız gibi geliyor bana

Lisans mezunuyum, bakalım hayırlısını diliyorum

Hepimiz için hayırlısı olsun, mevlangorelim neyler, nrylerse güzel eyler...

Hiç endiselenmeyin, dua edin elbet bir kapı açılıyor, güzel puan, sadece rahat olun hedefinizi dileyin. Kolaylıklar olsun hepimize.

Lisans maliye puan 90.2 sıralamam 360

lisans maliye 90,2 sıralama 369

ekpss -lisans geçmiş yıllarda bu puanlarda sıralama nasıldı?

örneğin 75
örneğin 70

bu puanlara ait sıralamalar nasıldı acaba?

benim sıralamam 3500 lerde.(75 puan)(düz) memurluk istiyorum da acaba son atamalarda gelir mi?

77,93297 inşallah olur ne diyeyim.görsel sanatlar....sıralama da yanlış hatırlamıyorsam 2684tü....

Son düzenleme:
Üst Alt