Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

Ekpss atanma durumu?

Arkadaşlar puanım lisans 80.748 sıralamam 1882 b:(u puanla ikinci tercihte atanma durumum ne olur cevaplarsanız sevinirim.:( bölümüm ziraat mühendisliği(zootekni) kendi bölümümden kadro açılmaz ise 4001 tercih edecem.

[FONT=comic sans ms]selam ilk atamada zaten olmayacağını biliyorum 2. Atamalarda olmaz 1100alım olursa ama belki 3. Alım olursa bir ihtimal olabilir diye düşünüyorum zaman ne gösterir bilinmez pek umutlanmakta istemem 2019 da seçim var sonuna doğru belki 3. Alımlar yapılır herkesin hakkında hayrlısı neyse o olsun bilgi için teşekkürler[/FONT]QUOTE=afterexams;2000497]@erginl

Daha önce bunların izahı defalarca yapıldı forumda. O atamalar 2016'nın üçüncü ataması. Bahsettiğin puanlarla atananlar üçüncü alımda atananlar. Puanların düşük olması normal, çünkü yüksek puanlılar ilk iki atamada atandılar zaten. Kalanlar bahsettiklerin.

Eylül-Ekim gibi yapılacak atamada Lisans'tan (artırım yapılmazsa) yine maksimum 1.100 kişi atanacak. 85 puanla altında atanmak çok zor ilk atamada. Hele senin puanınla imkansız. Benim puanım 75 küsür, benimki de ilk atamada imkansız.

Öğrenim durumundaki başarı sıralamasına göre çıkarım yapmak en mantıklısı şu an.
O da sadece branşından (öğretmenler/sağlıkçılar vs) tercih yapan adaylar (düz memurluk düşünmeyen), şehir/kurum beğenmeyen seçici adaylar hasebiyle ne kadar sağlıklı, tartışılır.

Velhasıl-ı kelam bu puanla mümkün değil ilk atamada atanman.[/QUOTE]

:cool:
Düz memurluk gelmez
Belki 3. Atamalar olur tekrar bu kadar ümitsiz olmayalım biraz nasip işi bu işler

Arkadaşlar 2 yılda 3 atama olacağını düşünelim lisanstan tahmini en az kaç alım olur? Şimdiye kadar alım sayıları tahminince 3 bin civarı sıralamam var. Atanma durumum nedir?

Hayalet90 kaç aldın lisanstan bende lisansım belki 3. Alımlar olursa önümüz açılır

Arkadaşlar 2 yılda 3 atama olacağını düşünelim lisanstan tahmini en az kaç alım olur? Şimdiye kadar alım sayıları tahminince 3 bin civarı sıralamam var. Atanma durumum nedir?
Kaç aldın lisanstan 3. Alımları bekliyorum valla olursa çok güzel olur 2016 puanıyla tercih yapanlar 67 li puanlarla atandı ben 69 aldım biZimde hakkımızdır 3. Atamalar onlara yapıldıysa bizede yapılır umudundayım ama belki şimdiki gibi 2019 mart falan olur hayrlısı artık bekleyip görücez. Ayrıca forumdakiler çok üşengeç başka bir konu açtım görmelerine ragmen yanıtlayan yok

75 aldım ben...ya şimdi toplam memur sayısının %3ü kadar engelli kadrosu var ya. 11 bin falan kalmış sadece engelli açığı . Onu da hemen almazlar hepsini. Normal memur alımı olması lazım ki bizim sayımız da artsın. O yüzden mi 4 yıla çıkardılar acaba puanın geçerliliğini. Uzun vadeye yayarak az az alım olabilir

Yalnız şöyle bir durum var arkadaşlar. 2016'nın ilk atamaları temmuz ayında açılmış. 2. atama 2017 temmuzda açılmış. 3. atama da ısrar kıyamet 2018 mart ayında.

Şimdi bize ilk atamaları şayet aralıkta yaparlarsa 2. atamayı 2019'un aralık ayında mı yaparlar? Eğer öyle olursa 4 ay sonra 2020'de 3. atamayı açarlar mı muamma.. Yani 2016 girişlilere 3. atamayı yaptıkları için kesin bize de yaparlar diyebilir miyiz bilmiyorum.

O zaman insanlar açlık grevleriyle vs büyük mücadeleler ile 3. atamayı almışlar, bizde de aynı mücadeleyi verecek arkadaşlar var mıdır bilemiyorum.

Keşke tüm bunlara gerek kalmasa alımlar sistemli bir şekilde olsa..

Hayalet90
Valla ne desek boş olur ama ben iyi tarafından bakmaya çalışıyorum 3. Atama olacağından da umutluyum sınav sonucu 4 yıl gecerli 4 yıl içinde illa ki alım olur 75 senin iyiymiş.Senin o kadar karamsar olmana gerek yok bnce 2. Atamada sansın yuksek olur bende sınavda 5 soruyu bildiğim halde işaretlemedim genelde güncelden kaçırdım çoğunu da biliyodum

eve gelince çok kızdım kendime ama puanlar artmış bu yıl 2016 da 24 net 68 yaparken ben bu yıl 27 yaptım 69 almışım bir tanıdığımda 29 yapmış 72.5 almış 1 sorunun ne kadar önemli olduğunu anlamış oldum böylelikle:eek::eek: o 5 soruyu da işaretleseydim 32 netle iyi bir puan alırdım

bir
İsyan bayraklarını çekeriz 2020 sınavına 3 -4 ay kala:eek: bir cok kez 3. Alim oldu diye biliyorum senin puanin kacti

erginl

86,6 puanım. 4001 kadrolarını yazacağım. Atanıp atanmama durumum, açılacak atama sayısına bağlı, biraz şans, kısmet işi, bakalım.
2016'dan önceki seneler her seferinde 3 atama olmuş mu bilmiyorum, öyle bir söylem var ama doğru mu değil mi emin değilim.

bir
Hiç tasalanmayın büyük ihtimal atanırsınız puanlar bu yıl gercekten yükselmiş tam da benim girdiğim yıl mı herkesin cok çalışası geldi:confused:

erginl

Ben de bu yıl ilk kez girdim. Geçmiş senelerde girmek varmış, bu sene girenler maalesef şanssız. Neyse her işte bir hayır vardır diyelim, ne yapalım, hayırlısı..

Sevgili dostlar kadro arttırılsın diye önünüze gelen Cimer Bimer milletvekili bakan haber kanali ne görürseniz yazın lütfen günde 10 dk bu işe ayırın

Bu yollar mantıklı değil, yani taşı atiyosunuz ama hedefe ulaşmıyor, onun yerine devletimize partilere gidin, ilçe başkanlıklarına gidin derdinizi anlatın, onlar de anca böyle farkeder bı sıkıntı olduğunu, ihtiyaç olduğunu...!!!

EKPSSP3 Puanı 71,90967
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4814
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 11379

arkadaşlar zor gözüküyor biliyorum ama sizce az da olsa ikinci atama da şansım var mı
Bölüm İşletme Lisans :(:(

Planlamalar nasıl hesaplanıyordu bilgisi olan?

Ben yarışmaya Nazilli'den katılıyorum @yusufyüreklim Bu tarz sınavlara 1999 yılından beri katılıyorum. Başvuru yaptığım çoğu kurumda derece yapıp mülakata katılma hakkı kazandım. Fakat mulakatlarda sanırım ya kendi ismim yada babamın ismi sebebiyle elendim. Genelde hep mulakat sorulari bunlardi. Benim adım babamın adı ve mesleğini sorup dışarı çıkardılar. Hayırlısı dedik kaderimize razı geldik. Kamu yönetimi mezunuyum ve 81 civarı puan aldım. 😃

Arkadasim bende aydindanim ben de kamu mezunuyum 80.973 puan aldim senin ilk sinava girisin mi?

Bu sınava 1999 dan beri OMSS DMS DiS ve EKPSS olarak yaklaşık 12 defa girdim. Ortalama 80 puan alarak basvuru yaptım. Sanirim hepsinde de hatalı tercih yaptim ki atanamadim. Hala sinavlara girip tercih yapmaya devam ediyorum. 2 yilda bir bu sınavlara girmek benim icin yaşam tarzım oldu. Sınava girmezsem yapamıyorum. Ümit fakirin ekmeği derler.

hakkinen

80 küsur puanla 2018/1 atamada nasil atanamadin 67 ile 73 puan arasi yüzlerce insan atandi.cok ilginc gercekten arkadasim

hakkinen

Tercih yaparken genelde batı illerini ve büyükşehirleri mi yazdınız veya nasıl yaptınız tercihlerinizi merak ettim?

raptap

Arkadasim sende ilk defa giriyorsun galiba bu sinava bende bir cok merak ediyorum kendi basimiza öğrenmemiz baya bir zor olacak

Arkadaşlar 2 sene de TOPLAM 2.500 kişi atanacak deniliyor. İlk atama da 2.500 değil miydi ? Kafam şuan çok karışık anlam veremiyorum..

Suret

ben toplamda 27 net yapmıştım 69 almışım ola ki 3. Alım olmayıp atanamazsam sizin netinizle 78 puan kaça geliyo diye merak etmiştim ona göre çalışırım 35 ve üstü iyi almıştr zaten

Arkadasim bende aydindanim ben de kamu mezunuyum 80.973 puan aldim senin ilk sinava girisin mi?

hakkinen

Tercih yaparken genelde batı illerini ve büyükşehirleri mi yazdınız veya nasıl yaptınız tercihlerinizi merak ettim?

Sadece batı illeri degil tabiki. En çok taşra, ic anadolu ve doğu bölgelerini tercih ettim. Atanamama korkusu hakkari bile yazdırdı ama olmadı. 2018 sinavda 80 puanla sıralamada 2000. oldum. 2012 sinavda 83 puanla 1084. oldum ama nafile. Sorun benim kaderimde sanırım. Ama yine de vazgeçmedim. Yaşım 37. 3 yıl daha vaktim var. Şansımı deneyeceğim.

Çok ilginç doğrusu o kadar yeride yazmissiniz nasil bir is bu anlamadim 4001 kadrolarina bir dünya insan atandi düşük puanlarla

Üst Alt