Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?
Lütfen geçmiş tecrübesi olan biri varsa yazabilir mi ? Geçmiş atamalara bakıyorum 65 ile düz memurluğa atanan olmuş bu nasıl olabiliyor? 2020 ye kadar kaç bin alım olur acaba
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 6496 sıra gelebilmesi için en az bu kadar kadronun açılması gerekiyor değilmi (
Suret
buradan şu anda ne desem doğru olmaz. önce biraz zaman gerekiyor. ayrıca doğru tercih önemli, beli olmaz hiçbirşey...
yasaksevdam34
öyle değil, mühendisliğe, ya da kendi branşına ya da öğretmenliğe geçenler de olaibliyor, sizin seçtiğiniz ili hiç seçmeyen de olabiliyor. onları da gözardı etmeyin...
branş söz konusu olduğunda işler değişir ama 4001 kodlu atamalarda genelde sıraya göre gider ama bu seferde herkes her yeri yazacak diye bir kaide yok adam kendi şehrini bekliyor yazmıyor o zamanda yazan atanıyor. Yani işin özü Allah sana atanmayı nasip etmişse değil 6000 sonuncu olsan bile atanırsın.
Ben sinava ilk defa girdim kamu mezunuyum 70 alsam yeter atanabilirim diyordum. Şimdi 80.973 aldim 1835 siradayim ama bi daha ki sinava kadar atanabilir miyim şüpheliyim. InsAllah olurda atanirim Rabbim cumlemizin gonlune gore versin
sanırım şu anda televizyonca çalışma bakanı engellilerle ilgili bir müjde veriyor. inşallah güzel bir haberdir, müjdesi de benden olmş olur güzel arkadaşlarım
Arkadaşım bu puanla atanman hayal ve imkansız.Atanmanın tek yolu skolyoz kardeşimizin yazdığı yazıyı okuman (10 bin kadro için toplanıyoruz) ve kadro artırımı için yapılan çalışmalara destek verip etkinliğe gelip katılman.
Arkadaşlar düz memurluk için konuşuyorum öğretmenlik ve kendi branşı açılan bölümler hariç 85 puanın altında olanlar atanamayabilir.2500 kadro sayısı çok az.Heleki 70-75 puanla atama düşünen arkadaşlar açık söylüyorum atanmanız HAYAL.Tek yol 3. atamanın yapılması için siyasilere baskı yapmak.Skolyoz kardeşimizin açtığı başlığa biraz ilgi gösterip 10 bin kadro için tekrar toplanmalıyız etkinliğine katılın.