Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

Puanım: 86,695
Sıralama: 785
Bölüm : İktisat

Herkese hayırlısı olsun inşallah.

3 ay önce söyledim arkadaşlar bu sınava giren bilgisayar mühendisi sayısı cok cok az ben 68 ile atanmıstım ve bilgisayara her zaman daha çok kadro acıyorlar bilgisayar mühendisleri şanslı

arkadaşlar sonuçlar herkese hayırlı olsun. Lisansta hiç kimse genel yetenek ve genel kültür doğru ve yanlışlarını ve de tam puanlarını vermemiş. eğer bir arkadaşımız yazarsa, bu sınavdaki standart sapma, taban puan ve her bir sorunun katsayısını hesaplayabiliriz.

arkadaşlar sonuçlar herkese hayırlı olsun. Lisansta hiç kimse genel yetenek ve genel kültür doğru ve yanlışlarını ve de tam puanlarını vermemiş. eğer bir arkadaşımız yazarsa, bu sınavdaki standart sapma, taban puan ve her bir sorunun katsayısını hesaplayabiliriz.

GK: 25D 5Y , GY 25D 5Y

Lisans Sıralama 393

Bölüm EEM

Ama her bir sorunun katsayısını bulamazsınız.

Lisans İşletme 71,99874 sıralama 4478 lisans 30 nete neden bu kadar düşük puan gelmiş ki?

Hemşirelik puan 78 sıralama 2529
Bide hemşirelikten her zaman kontenjan açılıyormu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Kod:
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası: 3508
Bölüm: RTS

Bizim bölüme kadro açılmıyor zaten bildiğim kadarıyla, 4001 için ikinci atamayı bekleyeceğim mecburen.
Herkesin hakkında hayırlısı şimdiden.

nakkarezen54

Benim de 31 doğru var ama sizin puaninizdan ve sıralamada 400 kişi gerideyiz. Muhtemelen soru katsayısı kaynakli

Lütfen tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim. 2017 Yerleştirme taban ve tavan puanları başlığında ilk atama puanları mı yoksa 2017/2 ; 2018/1 puanları da içinde geçerli mi?

Branş sıralamaları geçmişte sonuçlardan ne kadar süre sonra yayınlandı?

EKPSSP3 Puanı 75,79005
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 3362
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 11379

Arkadaşlar sınıf öğretmeniyim. Atanabilir miyim? Fikrinizi söyler misiniz?

Bende matematik mezunuyum 85 puan aldim öğretmen olarak atanabilir miyim

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenörlük
79.5 puan
GY:25-2
GK:15-9
Engellilere Beden eğitimi öğretmeni kadrosu açıyorlar mı acaba?

Formasyon var mı acaba varsa ben hiç umutlanmayayim çünkü gazetecilik ogretmenligine en fazla 1 kontenjan açılıyor

puan 100 sıralama 2 ortaöğretim

Üst Alt