Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

Kamu yonetimi lisans 59 puan geldi şoktayım

İşletme bölümü 71 ,44 puanla atanabilirmiyim sizce?

Arkadaslar tarih öğretmenliği 85.70 sıralama 940 gy 22 d 1 y gk 23 d 7 y

Cilek
öncelikle geçmiş olsun ,sizden daha düşük pua n alanlarda var. 50 alan biliyorum whatsapp grubunda

Cem_sehirli
bence memuriyet olur sizin için öğretmenlik güzel meslek değil bana göre isterseniz memurluk yazarsınız

Cilek

Benim arkadaşım da 65 alıp siz gibi şok olanlardan malesef 70 ustu bir puan beklemekteydi oda.

Kendisi Uluslararasi iliskiler mezunu arkson atamada da olsa bu puanla duz memuriyete atanma imkanı olur mu arkadaşımın var mı geçmiş yıllarda bu puanla atanan
ben bilgim olmadığı için umutlandırmak veya umutlandırmamak istedim.

Son düzenleme:
Halkla işişkiler ve tanıtım mezunu olacam 72 aldım o kadarda çalıştım atama ne olur bilgisi olan var mı

74,4 Bölümüm işletme 😞 ikinci atamalarda atanabilir miyim sizce arkadaşlar?

Lisans işletme bu arada

10401071
bir yanlış var kesin dogru yanlış ve gk gy yazarmısınız

yusufyüreklim
merhaba puanlarımız çok yakın net gk dogru yanlış gy dogru yanlış yazarmısnız

Bilgilendirebilecek yok mu arkadaşımda benden haber beklemekte de

qerdal

Benim sinav sonucum bu arkadasim

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 17 2
Genel Kültür Testi 23 7
EKPSSP3 Puanı 80,97366
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1835
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 11379

Zeyneps burda belirleyici olan doğru tercih, belki birincide olmaz ikincide olur belki de birincide olur ama istediği şehir değildir.
Tercihlerle ilgili ücretli danışmanlık hizmeti vermeyi düşünüyorum. Ramazan'ın ortasından sonra herkesle görüşebiliriz. Herkese geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim.

Kafam karışık. Yardımcı olur musunuz?

Ekpss açıklanmış 82 almışım. Tercih yapmalı mıyım? Tercih yaparsam hangi branş için tercih yapmalıyım. Bunu söylemeye artık utanıyorum bu çocuk ne kadar görgüsüz diyeceksiniz diye ama 3 farklı branştan mezuniyetim var. 2 lisans 1 ön lisans. Ne yapmalıyım?

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorro ön lisanstan atanamam galiba lisans oturumuna girdim sanırım. İktisattan atanırsam maliye bakanlığı yada ekonomi bakanlığı kadroları olur. Ama istanbuldan başka şehirde de yaşayamam. Kafamda deli sorular [emoji23]

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim ınşallah ben önceki yillardaki atama puanlarina nerden ulaşabilirim

Bitmeyenumut

mailiye Bakanlığı'nın İstanbulda'da kadroları var. tebrkler geçmiş olsun ayrıca :)

Kara88 Bu okuduğuma ne kadar sevindiğimi anlatamam :) 78 puan aldım. Kesin olmaz diyordum. 68 puanla ilk atamada mı atandınız? Nereye atandınız?

Arkadaşlar merb. Kafama takılan bir soru var. İlk atamada mi 2500 kişi alacaklar yoksa toplamda 2500 kişi mi alacaklar ?

Suret

Ben arkadaşıma 1. ve 2. olmayacağını belirttim ama 3. atama ićin emin olamadığımdan kendisine birşey diyemedim. Sizce 3 te onun için umut olabilir mi?

Goranlı ben de çok merak ediyorum edebiyatçılar arasındaki sıramı haziranda başvuru yapacağım. Tarih belli değil galiba branş sıralaması için.

Üst Alt