Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

Sadece iktisat bolumu mezunlarini alan memurluk pek yok dedim ben de zaten

yas42

GY: 16 Doğru - 2 Yanlış
GK: 28 Doğru - 1 Yanlış

Sıralama: 785

(Matematik 4 doğru, Türkçe 12 doğru, 2 yanlış)
(Tarih 1 yanlış, 1 boş)

Teşekkür ederim. Her bir soru katsayısı için adayların cevaplarının analizi lazım.O bilgi paylaşılmıyor diye biliyorum. Kolay gelsin.

2018 gy, gk katsayıları ve taban puanları
gy: 0,89894651
gk: 1,0186493
taban puan: 44,4947495

Arkadaslar benim puanim yaptigim netler siralamam bu kamu yönetimi mezunuyum 2. Atama da düz memurluk icin sansim var mi sizce?

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 17 2
Genel Kültür Testi 23 7
EKPSSP3 Puanı 80,97366
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1835
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 11379

Merhabalar herkese..Ben zihinselden girdim gy 22 d 2 y gk 21 d 7 y puanım 77,atanma şansım var mı?lisans mezunuyum

mat 15d türkçe 9d-6y gk 18d-12y p3 80.00 sıralama 2048 harita müh

Merhabalar, Lisans- uluslararası ilişkiler puan 77,16 sıralamam 2928 dir. Kaçıncı atanmada yada atanma şansım nedir ? İlk defa girdiğim için tecrübeli kişilerden yardım istiyorum teşekkürler.

TDE Öğretmenliği için WhatsApp grubu var mı? Yoksa kuralım mı?

Suret ben pes ettim puan kötü geldi bu puanla yerleşilmez

puanınız kaçtı?

mat 15d türkçe 9d-6y gk 18d-12y p3 80.00 sıralama 2048 harita müh

bu puanla lisansta illa ki yerleşirsiniz millet 65 lerle düz memurluğa yerleşiyor haberlerde okuyoruz bunların hepsini, doğru tercih çok önemli :)

sanırım ücretli olarak tercih danışmanlığına başlayacağım :)
erhan_tans memleketlimsiniz :)

ama malesef onu bilemiyorum. doğru tercihle ilk atamada bile olabilir.

Türk dili edebiyatı grup kurabilen varsa link arasında buraya

Gamlı Baykuş

amiyane bir tabir oldu özür diliyorum. genel idari hizmetleri kastetmiştim düz memurluk derken.

https://resmim.net/f/ywThPx.png

Arkadaşlar Kamu yönetimi mezunuyum, biliyorum bu puanla yerleşemem ama merak ettiğim konu şu burada ki ''öğrenim durumu başarı sırası'' Tüm kamu yönetimi mezunları için mi yoksa lisansların hepsi için mi geçerli ? Merak ettim bunu

Gıda Mühendisliği 90.18 sıralama 378

Ziraat Mühendisliği(zootekni)
puan 80.748
sıralamam 1882
2. atamada düz memurluga yada meb kadrolarından birine yerleşme ihtimalim var mı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.

Ekpss lisansa kaç kişi girmiştir bilgisi olan var mı ? Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 11379 bu mudur ?

Gazetecilik mezunuyum 73,96 puan gazetecilikte kadro açılmıyor. AA açıktan alım yapıyor. Bu puanla düz memurluk gelme ihtimali var mı? Tercih sürecinde profesyonel yardım alımı için Öneriniz var mı?

zeynep82 1 puanla 80 kişi fark etmiş demek ki aynı puanı alıp diğer kriterlere göre sıralanan çok kişi var

Üst Alt