Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?

engeller
Sıralaman ilk 1000 içerisindeyse atanırsın ilk atamada

Lisanstan 3 atamada toplam ne kadar alım olur sizce? Her atamada en az 1000 kadro açılır diyebilirmiyiz bize?

kbenly
2. Atamada yerleşirsin

Boş kalan 350 kadroyu 2018/2 de de açarlar mı

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınıf öğretmenliği mezunuyum 90 puan aldım ilk atamada olur mu arkadaşlar tahminen

Ankara açılırsa Ankaraya atanma şansın nasıl olur

Genel yetenek= 24 Doğru , 2 Yanlış
Genel Kültür = 21 Doğru , 4 Yanlış
Puan = 85,99298
Başarı sırası = 889
Bölüm = Ekonometri

Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

2018 EKPSS Lisans Puanlarınız kaç

Puanlar nelerdir arkadaşlar ?

ben raporu şubatta aldığım için başvuruyu zar zor yetiştirdim ve sıfır çalışma ile girdim sınava

tabiki de düşük aldım 65 Puan. Sizler ne aldınız puan olarak ?

EKPSSP3 Puanı 71,90967
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4814
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 11379

arkadaşlar zor gözüküyor biliyorum ama sizce az da olsa ikinci atama da şansım var mı
Bölüm İşletme Lisans

lise mat çok az kontenjan ayrılmış ,bu 2500 lük atama da kadrolar yüksek puanla kapatacak çünkü sadece matematikte 85-95 bandında en az 50 kişi var.

nakkarezen54

2.atama zor gibi ama 3. atama çok az belki..

İyi bayramlar. Hala tercih listeleriyle ilgili net bir bilgi yok değil mi?

Bu arada alanım Arkeoloji puanım 86

Son düzenleme:
kamu yonetimi 88.120 siralama 609 ilk atamada ege tutarmi acaba izmir ya da mugla istiyorum

biyoloji / öğretmenliği 69.588 puanım var

ra17

Bence siz rahat atanırsınız geçen tercihlerde biyolog kadroları boş kaldı

Arkadaşlar alan sıralaması ne zaman açıklanır. Tercihler ne zaman olur bilen yok mu ?

SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak hiç bir hükümet çıkıp da net tarih vermiyor 2018 yılının son çeyreği dediler kayboldular

artık tercih yapmak istiyoruz yazık günah bize de
sınavdan çıkalı kaç ay geçti hala ne zaman tercih yapacağız o bile belli değil ayıp ya

ahmet22

Başıma gelenler gördün mü resim 78,11 'le kapattı.5 kişi almışlardı.tahimim 6. Sıradaydım

ahmet22

Başıma gelenler gördün mü resim 78,11 'le kapattı.5 kişi almışlardı.tahimim 6. Sıradaydım

Gördüm ve üzüldüm. inşallah atanırsın ve hayırlı işler yaparsın. ben öğretmenlik istemiyordum zaten ama olsa yapardım işsizlikten iyi olurdu fakat artık beklemiyorum da bize 10 kontenjan ayırmışlardı biz ekpss lise mat grubunda çok konştuk. baya yüksek puan alan var bu grupta o yüzden lise mat öğretmenliği beklemiyorum artık.

sana geçmiş olsun tekrardan ama ikinci atamada gidersin bence.

İktısat ısletme kamu maliye çeko lisans puanları paylaşalım

Lısans i.i.b.f puan paylasımı

Lisans ilk atamada tahmini olarak kaç kişinin atanması bekleniyor arkadaşlar ?

Mrh. Arkadaşlar yazılarınızı burda okudum herkese aktardığı bilgi için tşk.ilk defa ekpss girdim bu sene lisans işletme mezunuyum 78 kusur puan aldım sıralanan 2539 atanabilir miyim tecrübeleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.tsk

Arkadaşlar lisans işletme puanım 78 kusur siralamam 2539 ilk kez ekpss girdim atanma şansım varmı tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim tşk.

Üst Alt