Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 EKPSS Lisans puanınız kaç ve bölümünüz nedir?
arkadaşlar ''atanamayan engelli öğretmenler'' yukarıdaki başlığa gelsin. Koordineli bir şekilde, tek elden, birlikte hareket etmeyi düşünüyoruz. Bildiğiniz diğer sayfa, konu, sosyal hesap gibi yerlerdeki diğer öğretmen arkadaşları da bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar ''engelli öğretmenler'' olarak birleşeceğimiz konu başlığı değişti, ben de yukardan ilgili sayfayı yeniledim. tek bir başlık altında birleşelim.
Gördüm ve üzüldüm. inşallah atanırsın ve hayırlı işler yaparsın. ben öğretmenlik istemiyordum zaten ama olsa yapardım işsizlikten iyi olurdu fakat artık beklemiyorum da bize 10 kontenjan ayırmışlardı biz ekpss lise mat grubunda çok konştuk. baya yüksek puan alan var bu grupta o yüzden lise mat öğretmenliği beklemiyorum artık.
sana geçmiş olsun tekrardan ama ikinci atamada gidersin bence.
Mrh. Arkadaşlar yazılarınızı burda okudum herkese aktardığı bilgi için tşk.ilk defa ekpss girdim bu sene lisans işletme mezunuyum 78 kusur puan aldım sıralanan 2539 atanabilir miyim tecrübeleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.tsk
Arkadaşlar lisans işletme puanım 78 kusur siralamam 2539 ilk kez ekpss girdim atanma şansım varmı tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim tşk.