Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

UgurYılmaz0621 hayırlı olsun. Sadece kendi branşınızı mı yazacaksınız? Yoksa 3001 tercihi de yapacakmısınız?

Benden 1 net fazla sadece... Ama benim 85 puanım geldi... Ekpss 2018 de ilk defa ekpss ye girenler cidden çok şanssız...
2016 EKPSS ÖNLİSANS 1. OLAN 100 PUAN ALAN KİŞİNİN net sayıları....
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 26 2
Genel Kültür Testi 20 8
EKPSSP2 Puanı 100,00000
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

Burakchn

Benim 42,25 net 85 puan (ekpss 2018)
Ekpss 2016 43.50 net 100 puan.

Neyse vardır bundada bir hayır.

benim önlisans net 50,5 puan 93.60 sıralama 52 sapma bile gelmemiş
2016 da girseydik elli kere memurduk şimdi
2016 da adam 39 40 net ile bu puanları almış ve ben 2016 soruları çözmüştüm aynı neti çıkarmıştım yine

2018 sınavının kolay olması bizim gibi iyi çalışanlar için kötü oldu çünkü genel kültürü bir ay çalışmayla bile herkes yapardı

rabbimize şükürler olsun yinede
inşallah güzel yerlere atanırız hepimiz

Aynen çok sükür. Ben birtek ank yazcağım için ilk atama da olmaz da ikincide olur inş.

Burakchn
Gerçekten 2016 sonucuyla ataÅËâ€*amadınızmı,
Nasıl olur
Ankara şart mıydı

Zorro yok hayır ben ilk defa girdim 2018 de. Sadece kıyaslama yaptım 2016 daki 100 puan alan kişiyle.

Arkadaşlar hizmetli durumu sadece ortaöğretim düzeyinde mi var yoksa önlisans ve lisans için de geçerli mi. Bu konuda pek bir bilgim yok. Bilen arkadaslar bilgilendirebilir mi beni

Atama tarihinin öne alınması için uğraşı. (ÖNLİSANS)

2018 ekpss'den sonra 2 ay geldi geçiyor ama atama tarihinin kesinliği henüz ne yazık ki belirsiz. Uygun görürseniz ÖNLİSANSlılar olarak bir Watsapp grubu kurup ilgili merciilere talep ve isteklerimizi bildirme açısından ve görüş alışverişinde bulunmak için birbirinize faydalı olabiliriz. Kimler katılır?

şu tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak hiç bir hükümet çıkıp da net tarih vermiyor 2018 yılının son çeyreği dediler kayboldular

artık tercih yapmak istiyoruz yazık günah bize de
sınavdan çıkalı kaç ay geçti hala ne zaman tercih yapacağız o bile belli değil ayıp ya

kurun hocam wp grubu sesimizi duyuralım net bir tarih alalım gerekiyorsa dedginiz gibi öne almaya çalışalım yoksa bu gidişle aralık diyorlar dı 2019 a kalacak sesizimizi çıkarmaz isek anlaşıldı

Aynen normal kpssde kç tane tercih çıkardılar engellire yok

Merhaba arkadaşlar ben 48yasindayim ilk defa girdim sınava 80 puan aldım sıralama 1371 atanabilirmiyim? Yaşım sorun olur mu acaba cevaplarsaniz sevinirim.

Bölüm muhasebe önlisans puanım 85,78518 öğrenim durumu başarı sıram 435

Mrb arkadaşlar ben makine bölümündeyim.Bu sene ilk kez girdim.87 puan aldım sıralamam da 331

Genel Yetenek Testi 19 5
Genel Kültür Testi 22 5
EKPSSP2 Puanı 82,43779
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 885
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652

Benimki 82 .861 puan sıralaması 831 haberleşme teknolojisi teknikeri yim

Kardeşim bende elektronik haberleşme teknolojisi teknikeri yım 82 861 aldım gitme ihtimalim tekniker olaraktan bölüm de ya 3 ya da 4 sıradayım ben bulamadım

Ekpss atanabilirmiyim?

Onlisans 75 puan aldim siralama 2500 lerde atanabilirmiyim rusal engelliyim sizofren is bulamiyorum bu konuda ne dusunuyorsunuz??

Bende ruhsal inşallah atanabiliriz banada iş vermiyorlar İŞKUR a gidiyorum fabrikaların insan kaynakları geliyor ikinci sınıf muamelesi yapıyorlar 80,100 engelli geliyor şirketten gelen insan kaynakları 4 firma kişiye 20 engelli görüşüyor yani sözün kısası bende işsizim bende tercihleri bekliyorum bir umutla

Önlisans muhasebe mezunları puanları yazalım

Arkadaşlar

önlisans muhasebe puanlarınızı yazabilir misiniz ?

Mrb.nihayet branş bazı sıralama belli oldu.benim diplomamda 1201 kodu ile mezunum.ancak 8535 kodu da var.hangisindeki sıralama önemli acaba.simdiden tesekkurler.

Arkadaşlar 84 puan 565 sıralama ilk tercih 3001 gelir mi

FUNA

Gelebilir de gelmeyebilir de oran vermek çok zor. Onlisams kac kadro açılacak kaç kişi tercih yapacak duz memurluktan kaç kişi tercih yapacak. Tam bir muamma ama olabilirde olmayabilirde. Mantıklı güzel tercih yapmaya çalışın

konuyu hortlatmayı severim :)

ne günlermiş vay be :))

Üst Alt