Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

bymelo21

Neden yapmıyacaksınız?

Genel soru = 3001 lerin bazılarında herhangi bir nitelik kodu falan varmı, bir belge sertifika vs. almamız gerekiyorsa atamalara kadar halledelim.

daruldarp

Yalnış tercih derken neye göre yalnış yani bu yalnışlık kanısına
nasıl varıyorz acıklar mısınz

3001 ilk atamada önlisansa fazla kadro verilmezse 84 e düşer en kötü ihtimal.
84

İkinci atamada baya düşer zaten puanlar

EKPSSP2 Puanı: 91,31042
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası: 113
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı:12652

Tercihler konusunda yardımlarınızı bekliyorum, ilk defa girdim sınava...

3001 de zaten saçma olan bilgisayar belgesi istenmemesi.varsa eğitimin de olur ama hiç bilgisayar dersi almayan bölümler var resmi olarak derslerinde bilgisayar dersi almayan birinin Memur olarak bilgisayar başında memur olması anlamsız.Hiç sertifika bile edinmemiş yani?

Burakchn

üniversiteden mezun olamadım 1 dersim kaldı en iyi ihmalle 2. atamada tercih yapacağım olmazsa 3. atamada

Çok tşk ederim kardeşim. Sen kaç aldın acaba? Önlisanstın dimi sen de?Hepimiz içim hayırlı olsun.

byk

dostum memurlukta 1 ile 2 yil arasi asalet suresi var bu sure icinde kurum size isinizle ilgili egiim veriyor 1 2 sene ıçinde basarili olamazsan memuriyete son veriliyor. Bu sure icinde stak ve eğitim goruyorsun zaten. bence sacma değil. 657 sayili devlet memurlari kanununda da acikca yazıyor

Didemdeniz

yani kendi bölümünden alım oldugu halde yapmıyorlar sonra tercihlerin tamamını doldurmuyorlar yada ben başka şehirde çalışmam deyip eksik tercih bırakıyorlar yada 3001 yanında nitelik istiyor iste su belgesi bu belgesi olmalı diye olmadıgı halde tercih yapıyorlar çok şey oluyor :)

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM saol kanka bir an üzdün beni valla :))

rabbim gönlüne göre versin

Puan 83
sıralama 744
bölüm doğal gaz teknikerliği
tercih konusunda tecrübeli olanlardan yardım alamak istiyorum

önlisan bölümü gaz tesisatı teknolojisinden mezunlar puan ve sıralama bilgisi paylaşırmısını

Bilgisayar işletmeni VHKİ santral memuru ambar memuru bu kadroları bütün önlisans mezunları yazabiliyormu? Sertifika şartı hariç öğrenim şartı varmı. Ben kpss de vhki yi tercih etmek istemiştim sistem uyarı verip kabul etmemişti.

üşmütü? Skolyoz23 2016 ekpss de elektronik ve türevi bölümlerin puanları en son kaça kadar d

Onlisans tekniker olacak tercih verecem
Puan 87.5 siralama 297 ilk alimda atanir miyim??tesekkurlerr

Skolyoz kardeş. Önlisans 80.0038 puan geldi sıralamam 1392. 2. Veya 3. 'de atanirim gibime geliyor. Fikrin nedir ? Başka biride cevaplayabilir 🤗

Skolyoz23 elektronik, elektronik haberleşme vs gibi ebnzer formattaki tekniketliklerin taban punanını merak ettim
Sibeleymen elektronik

arkadaslar inşaat teknikerliği 2016 2. atamada en son Kütahya belediyesi 78.88 puanla kapattı

Aaa çok sevindim.cok guzel bir haber.tesekkurler.super👍.insallah bu atamalarda da böyle olur.

2016 verilerinde inşaat teknikeri olarak kaç kişi girmiş acaba?ben internetten bulamıyorum bir türlü.insaat teknikeri olarak atanan arkadaşlar lütfen bilgilendirin bizi.kac puanla girdiniz.?şimdiden Teşekkürler.

2016 sınavında 1 ve 2. atamada 6 + 6 toplam 12 inşaat teknikeri alındı

bıde kotu haberım var suana kadar takıp ettıgıme gore 10 kişi 82 puan uzeri almış

Hımmmm.hayirlisi diyelim.herkes kısmetine gider.Rabbim hepimize nasip etsin.tesekkurler

Diğer teknikerlerin alımları bizden fazlaymış.ilk defa girdim ben bu sınava.demekki bölümümüzün alımları sıķıntılı😣

https://kpss.memurlar.net/tercihrobotu/2016/91/

bu linkten bölümünüzden atama olmuş mu olmamış mı bakabilirsiniz

yalnız 2016 ilk atamada önlisansa 1300 kişi kontenjan ayrılmış

bu sene malesef 500 civarı olur ona göre puanlar sizi yanıltmasın

ama 2016 nın birinci ataması 2018 in ikinci ataması gibi düşünün
yani 2019 da bize ikinci atamada yine en kötü 600 700 kadro açılsa 2016 nın ilk ataması gibi olmuş olur puanlar ;)

Skolyoz23 sıralama 403 e 3001 gelme ihtimali nedir fikrini öğrenmek isterim kardeşim

Skolyoz23

Bu link ile beni azda olsa heyecanlandırdın kardeş :) buna göre 74.99 puan alan ben 3. Atama yapılırsa eğer bana kadro gelme ihtimali var demek. En azından bir umut var. Öyle değil mi?

Üst Alt