Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yusuf274 beni aile sosyal politikalar bakanlığı zihinsel yazmıştı sonra ösym de zihinsel yazmıştı -DORLİON- şahidimdir on kere gittim düzeltin dedim düzeltmediler, sonra en son ösym dilekçe yazdım ben şizofrenim en yüksek oranım şizofren doğrudur ama ben zihinsel değilim dedim
şimdi millet bunu biliyor ya, benim yalan söylediğimi sanıyorlar
hani düzeltmemiştir ayak yapıyor gibisinden
düzeltmek istemesem hiç bir Allahın kuluna bir şey demeden gider sınavıma girerim, neden yalan söyleyeyim
Arkadaşımız uzun süre uğraştı . Hata var düzeltin benim rahatsızlığın tanımı bu dedi , raporları da belgeledi . Sonrasında olan gelişmelerden bilgim yok .
osivaslı5834
dostum ayıptır sorması maaşlar nasıl ? teknikerler daha çok alıyor diyorlar bende 84.69 aldım makine teknikeriyim da dogrusu 2 haftaya mezun olacam ınsallah
byk
sınav 2 yıl sonra yapılmayacak 4 yıl sonra yapılacak çünkü e kpss klavuzunda bir dahaki sınava kadar 4 yıl geçerli diyordu buda demek oluyor ki 4 yılda bir yapılacak artık sınavlar
dostum bende makine teknikeriyim bizim makine teknikerliği 53 puanla kapattı sürekli alım oluyor o yüzden umutluyum puanımda 83 teknikerlik olmasa bile düz memurluga basvuru yapacağım
bakıverdim 2016 da 3 il alım yapmış sizden en düşük 84 puanla kapatmış dostum sen daha çok düz memurluğu kovala ki puanına göre olur bence güzel puan
-DORLİON- Allah razı olsun hocam o günlerde bana gösterdiğin emek için, sabrın için
her zaman duacınım, çok kafam karışıktı sürekli yazıyordum ve sabırla hep cevap veriyordun
çok teşekkür ederim
dediğin gibiyse o zaman mutlaka atanırız ama o bilgiden haberim yok.Klavuzda yazıyor olsa da bakanın konuşmasında şöyle idi:sınav 2 yılda bir yapılacak ancak sınavın geçerliliği 4 yıl dediler.Bende haberlerin gazetelerin yalancısıyım.Detaylı haber aşağıda.
Puanım 86,156 sıralama 403 bölümümden muhtemelen alim olmayacak. Acaba bu puanla memur olma ihtimalim var mı. Atanma durumu olur mu bilen arkadaslar yorumlarsa çok sevinirim
Lisans ve önlisanstan 75 puanın üzerinde puan alan adaylar ATANACAKSINIZ.Hiçbir şeyin garantisi yoktur ama puanlarınız iyi ve atanmaya hak kazanmışsınız zaten.Bunu gözümüze gözümüze sokmaktan vazgeçin ama alımın az olduğuna dair konuşacaksak lütfen.Cidden düşük puan alan adaylar kaynayıp gidiyor,hoş bişey değil.Ben buna kıskançlık demem ama zaten puanınıza yakın kişiler sürekli aynı soruyu soruyor.Alımın az olduğunu düşünen bir ben değilim galiba.Ben isterim benden yüksek alanlar atansın kısmet olursa atanırız ama sürekli aynı sorular geliyor.
yok zorro genele giriyor ortapedik yok ortapedikte genel
Sınavda 4 engel grubu vardır.1) Genel engelliler *2) Görme engelliler3) İşitme engelliler4) Zihinsel engelliler** skolyoz zekisen dostum normal kpss gir bu puanı al göreyim seni buldun kek soruları
Bütünüyle farkındayım çok boş konuşuyorsun
Benim sırtımda 50 tane vida var
Eğilip kalkamıyorum
Daha bir sürü hastalık var yıllardır hastalıkla mücadele ediyorum
Raporumda yüzde 71
Normal KPSS den 82 aldım atanamadım
Şimdi ekpss çok zaman ayırıp Hak ettiğimi aldım
Özelden sürekli kanka muhabbeti yapıyordun bana
Şimdi bana neden garez yapıyorsun sorun ne anlamadım
Branş sıralaması çok sonra açıklanıyor sanırım ama tam olarak ne zaman bilmiyorum
2016 daki sınava bakarak az çok ne zaman açıklanıyor öğrenme fırsatı bulabiliriz aslında
Ilk atama memurluk kadrosu onlisans kaç puana düşer acaba?bilgisi olan var mi?
Bu arada ıyiki böyle bir platform var.bekleme sürecinde birbirimizden fikir alışverişinde bulunmak,tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak iyi geliyor insana.hepimiz atanıp birbirimize müjdeli haberleri veririz insallah.
80 e kadar dusebilir ama puanı 83 85 olanlar atanamayabılrı yanlıs tercıhten ayrıca bu puanı yuksek olupda mezun olmayan okuyan ınsanlarda var benım 4 dersım kaldı eger onları veremessem bende mezun olamıcam ki veririim büyük ihtimal düşer ama bakalım ama en kötu 2 atamada kesın gidersin dostm