Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

Skolyoz23

kim ne derse desin çalışıp haketmedin mi ister zihinsel olsun ister farklı bir engel grubu olsun çalıştın ve iyi bir puan aldın tebrik ederim kardeşim

yusuf274 beni aile sosyal politikalar bakanlığı zihinsel yazmıştı sonra ösym de zihinsel yazmıştı
-DORLİON- şahidimdir on kere gittim düzeltin dedim düzeltmediler, sonra en son ösym dilekçe yazdım ben şizofrenim en yüksek oranım şizofren doğrudur ama ben zihinsel değilim dedim

şimdi millet bunu biliyor ya, benim yalan söylediğimi sanıyorlar
hani düzeltmemiştir ayak yapıyor gibisinden

düzeltmek istemesem hiç bir Allahın kuluna bir şey demeden gider sınavıma girerim, neden yalan söyleyeyim

ondan öyle yazmışlar bana hocam

Arkadaşımız uzun süre uğraştı . Hata var düzeltin benim rahatsızlığın tanımı bu dedi , raporları da belgeledi . Sonrasında olan gelişmelerden bilgim yok .

osivaslı5834
dostum ayıptır sorması maaşlar nasıl ? teknikerler daha çok alıyor diyorlar bende 84.69 aldım makine teknikeriyim da dogrusu 2 haftaya mezun olacam ınsallah

byk
sınav 2 yıl sonra yapılmayacak 4 yıl sonra yapılacak çünkü e kpss klavuzunda bir dahaki sınava kadar 4 yıl geçerli diyordu buda demek oluyor ki 4 yılda bir yapılacak artık sınavlar

80.88 inşaat teknolojisi gelme ihtimali varmıı ?

dostum bende makine teknikeriyim bizim makine teknikerliği 53 puanla kapattı sürekli alım oluyor o yüzden umutluyum puanımda 83 teknikerlik olmasa bile düz memurluga basvuru yapacağım

bakıverdim 2016 da 3 il alım yapmış sizden en düşük 84 puanla kapatmış dostum sen daha çok düz memurluğu kovala ki puanına göre olur bence güzel puan

-DORLİON- Allah razı olsun hocam o günlerde bana gösterdiğin emek için, sabrın için
her zaman duacınım, çok kafam karışıktı sürekli yazıyordum ve sabırla hep cevap veriyordun
çok teşekkür ederim

Mrb .sanirim tekniker kadrolarıyla ilgili bilginiz var.insaat teknikerliği kaçla kapatmış?var mı arkadaşlarınız?.şimdiden tesekkurler

inşaat teknikeri önlisans dan fazla kişi yok galiba kodu neydi hocam bakayım sizin için
düşük kapatır büyük ihtimal eğer açılırsa kontenjan

alımlar az şansa alımlar çok olsa çoğu arkadaşımız atanacak aslında

3225 .nitelik kodu 8535.evet ya yoriyorum sizi de coook teşekkür ederim.

84 mu?Ilk atama mı acaba?yoksa en son alım puanı mi?

Sibeleymen

DOSTUM 3225 İLE EN SON 2016 alımında alım yapılmış bir daha da yapılmamış oda en dusuk 84 puanla kapatmış :) üşenmedim baktım :)

Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik
EKPSSP2 Puanı 88,10878
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 243

İlla okuduğum bölüm özelinde mi tercih yapabiliyorum? Atanamama gibi bir ihtimal sözkonusu olur mu?

Teşekkürler.demek ki alım yok😭.belki bu yıl olur şansımıza.dua etmekten başka yapacak birşey yok çünkü.

Puanım 86,156 sıralama 403 bölümümden muhtemelen alim olmayacak. Acaba bu puanla memur olma ihtimalim var mı. Atanma durumu olur mu bilen arkadaslar yorumlarsa çok sevinirim

Lisans ve önlisanstan 75 puanın üzerinde puan alan adaylar ATANACAKSINIZ.Hiçbir şeyin garantisi yoktur ama puanlarınız iyi ve atanmaya hak kazanmışsınız zaten.Bunu gözümüze gözümüze sokmaktan vazgeçin :D ama alımın az olduğuna dair konuşacaksak lütfen.Cidden düşük puan alan adaylar kaynayıp gidiyor,hoş bişey değil.Ben buna kıskançlık demem ama zaten puanınıza yakın kişiler sürekli aynı soruyu soruyor.Alımın az olduğunu düşünen bir ben değilim galiba.Ben isterim benden yüksek alanlar atansın kısmet olursa atanırız ama sürekli aynı sorular geliyor.

Skolyoz23 est. elimizden geleni esirgemeyiz :)

Puanın güzelmiş , şimdi gördüm . Uyarım olacak bu konu da , tercihler de çok iyi dikkat etmen gerekir . 94 ile atanamayan çok arkadaş gördük .

4 grup yok mu
Ortopedi
Görme
İşitme
Zihinsel

Ruhsal ve duygusal hangi bölüme giriyor zihinsel değil mi

yok zorro genele giriyor ortapedik yok ortapedikte genel
Sınavda 4 engel grubu vardır.1) Genel engelliler *2) Görme engelliler3) İşitme engelliler4) Zihinsel engelliler** skolyoz zekisen dostum normal kpss gir bu puanı al göreyim seni buldun kek soruları :D:D:D:D:D:D

Arkadaşlar tam 70 puan aldım Lisans olarak atanırım değil mi?

Gy:28 d 2y
Gk:27 d 1 y
96 puan sıralama 10
Adalet yerleşme durumum ne olur

Bütünüyle farkındayım çok boş konuşuyorsun
Benim sırtımda 50 tane vida var
Eğilip kalkamıyorum
Daha bir sürü hastalık var yıllardır hastalıkla mücadele ediyorum
Raporumda yüzde 71

Normal KPSS den 82 aldım atanamadım

Şimdi ekpss çok zaman ayırıp Hak ettiğimi aldım
Özelden sürekli kanka muhabbeti yapıyordun bana

Şimdi bana neden garez yapıyorsun sorun ne anlamadım

bu branş sıramaları nasıl ne zaman açıklanıyor bilgisi olan var mı ?

Branş sıralaması çok sonra açıklanıyor sanırım ama tam olarak ne zaman bilmiyorum
2016 daki sınava bakarak az çok ne zaman açıklanıyor öğrenme fırsatı bulabiliriz aslında

Önlisans 3001
Puanım 89,1
Sıralama 192
İlk atamada memurluk kadrosu gelir sanırım. Sizce?

Ilk atama memurluk kadrosu onlisans kaç puana düşer acaba?bilgisi olan var mi?

Bu arada ıyiki böyle bir platform var👍.bekleme sürecinde birbirimizden fikir alışverişinde bulunmak,tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak iyi geliyor insana.hepimiz atanıp birbirimize müjdeli haberleri veririz insallah.😁

Sibeleymen

80 e kadar dusebilir ama puanı 83 85 olanlar atanamayabılrı yanlıs tercıhten ayrıca bu puanı yuksek olupda mezun olmayan okuyan ınsanlarda var benım 4 dersım kaldı eger onları veremessem bende mezun olamıcam ki veririim büyük ihtimal :) düşer ama bakalım ama en kötu 2 atamada kesın gidersin dostm

Üst Alt