Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

Genel Yetenek Testi 15 1
Genel Kültür Testi 28 2
EKPSSP2 Puanı 86,34009
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 386
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652
Bölüm Adalet

gencural

Merhaba, iyi de hocam bu sene tekrar girdiğiniz puan ve bu sıralama benim ki ile aynı, bu nasıl oluyor böyle ve sizce bu puan ile atanma gibi bir şansım olabilir mi?
Sıralama: 2933
Branş: Adalet

Engel durumunun ne olduğunun önemi var mı atamalarda?

@BÜTÜNÜYLEFARKINDAYIM şaka yaptığını farz ediyorum kardeşim :))
beni az çok tanırsın hayatta yapmam öyle şey

resim nasıl atılıyor tarif edersen şayet, ekran görüntüsü var atarım ;)

Burakchn

hiç matematik yapmadan 86,34009 puan aldım hatta 1 tane işaretledim o da yanlış çıktı onu işaretlemesem belki de puan 87 olacak sıralama da 50 60 kişi oynayacaktı en az. türkçe 15 te 15 genel kültür 28 doğru 2 yanlış. ben sınavdan önce herkese matematikle zaman harcamayın önce genelkültür ve türkçe sonra matematik çalışın sınavdada önce türrkçe ve genel kültür ü çözün sonra matematiğe geçin önerisinde bulunmuştum... Haksız çıkmadım.

derviskadem

İlk defa girdim tecrübe oldu artık. Sınava girmeden oncede pek arastırmadım açıkçası bilseydim genel kültür ü fullerdim en az 6 7 puan fazla alırdım...

Önlisans da 500 kadronun kaçı 3001 olacak bilgisi olan varmı

Arkadaşlar 74.99 ile hiç şansım yok mu? Bölüm adalet. Sıralama 2933

Lütfen deneyimli arkadaşlar fikrini söyleyebilir mi?

Sınava çalış yıpran, sınava gir çık yıpran, sonuç geliyor birde tercihler ne zaman olacak bekle dur. Bununla da bitmiyor aylarca sürecek Güvenlik Soruşturması süreci, telgrafın tellerine kuşlar mı konar misali eve kapan postacı bekle çok yıpratacak bizi :-(

531 önlisans kontenjanında 276 sı 3001... 2018/1 tercihlerinde önlisans...

En düşük bende sanırım. hiç hazırlanmadım çalışmadım yetiştirmekte zorlukta çektim son saatlerde zorladı zaman hayırlısı.

EKPSSP2 Puanı
57,50189

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Doğru söylüyorsun başkan
Bir de çeşitli eylemlerin başında yer alıyor,
Vardır bunda bir iş

Siz ne fesat insanlarsınız beee yok zihinselden girmiş felan
Ekran görüntüsü nasıl atılıyor buraya söyleyin de atayım
Boş boş konuşmayın
Bir buçuk sene ders çalıştım

Her yerde atama artsın diye mücadele ediyorum etmeye de devam edeceğim
Kılını dahi kıpırtdatmayan Kişiler gelmiş bana laf söylüyor

Tebrik etmesini öğrenin önce
Böyle yaparak bir yere varamazsın zoro

Skolyoz23 kardeşim hiç canını sıkma bunlara.Ben bir senedir bu forumu takip ediyorum senin atanman kesin olduğu halde hem ne kadar aktif hem de ne kadar çalıştığını görüyorum. Burdakilerin çoğuna aldırış etme.Adamın ataması kesin hala daha kadro artırılsın diye uğraşıyor. Kıskanç herifler. Hayırlı uğurlu olsun herkese.Ha bu arada bende 87,63 aldım sıralamam da 286 genelden girdim. Millet böyle kuduruyor buralarda fesat herifler.

Tamam atama yapsın nolur yani zihinsel olsa nolur diğerleri olsa nolur. Ne kadar bencilleştiniz ya bir adama hayırlı olsun diyin. İlla ben atanayım da kime nolursa olsun demeyin bi ya. Bu kadar mı vicdansız olduk biz ya. Güya birbirimizin halinden anlayacağımız yerde şu sitede gördüklerimden sonra zaten ben anladım ki bizden hiç bişiy olmaz.

Adam şizofren hastası millet diyor ki senin neren engelli yahu illa gebersin mi bu insanlar. Yok zihinsel kolaymış da bilmem neymiş de. Nolur yani o adam da atansın sen de atan. Ha atanamadıysan da bu kadar millete ızdırap olmayın ya. Git özelde çalış diğer atamada atan ne var yani. Adam çalışmış emek vermiş almış puanını. Buradaki düşmanlığı fesatlığı hiç bir yerde görmedim.

Martta açılan kadrolara baktım. 2500 den bize düşen 276 yani... Moral falan bozuldu..

Burakchn

Bazıları formalite giriyor istedikleri kurum yoksa tercih yapmıyorlar mesela ben bir kurumda işçiyim taşeron yasasından faydalandım.istediğim kurum yoksa tercih yapmıcam bir kaç arkadaşımda yarış için girdiler iyi puan aldık birisi geçti ama tercih yapmayı düşünmüyor karamsar olmayalım umutlarımızı yitirmeyelim her Yüksek puan alan atanmak için değildir kimisi beklediği kurumlar vardır emin olun sizde memur olunca ne demek istediğimizi anlarsınız ve sizlerde çalışıp o kurumlara geçmek istersiniz bilemeden tercih yapanlar çok var ve yeniden hazırlanırsınız herkese başarılar diliyorum inş gelir bir yerler

Sıralamam 177 Puanım 89.5 ortopedik engelli

ama şöyle bir durum varki yanlışlıkla önlisansdan girmişim :))
ortaöğretim olması lazımdı .
suan üniversite okuyorum ama 1. sınıfım, seneye mezun olmam bile zor.
muhtemelen acılacak kontenjanlara tercih yapamayacagım, emin değilim bilgisizim konu hakkında

@boran01 inş sende o istediğin kuruma girersin, hepimiz için hayırlısı olsun.

@safaa nasıl oldu ki o yanlışlık. Allah tan puan 4 yıl geçerli mezun olunca tercih yaparsın. Gene bi cimer den ya da bimer den sor emin ol.

Arkdaşlar Merhaba

Bende Önlisans Bilgisayar Programcılığı mezunuyum... Puanım 74 3050 sıralama... Başka Bilgisayar Programcılığı mezunu arkadaşlar Puanlarınız nedir acaba ?????

boran01

Herkesin girmek istegi kurumlar örnegin nereler oluyor
Bu 3001 dedklri kadroda ne gbi işler var

Üst Alt