Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

alım çok az86 aşağısı zor diye düşünüyorum 2500 kişi bölüm başına 500

byk

70+5 önlisans nasıl atanamamış 72 puana kadar düşmüş 2018/1

mezuniyet alanı farklı.şimdi bakın sağlık tenikeri 59 ile atanan olmamış boş kalmış?çünkü 59 alan kalmamış 50 alan bile tercih etse gidecekti.Ama boş kalmış.şimdi çoğu 3001 ile gitmek istiyor.Adalet mezunu var işte bilgisayar programcılığı mezunu var radyoloji teknikeri var.Ama asılkötü olan mesleği baskın olanların 3001 i tercih etmesi.3001 in kaldırılması lazım.Aksi halde üniversite bölümleri arasındaki fark kalmayacak.Üniversitede tüm bölümler düz memurluk olarak geçecek

71 aldım sıralama 4544 sınav geçerlilik süresi 4 yıl 4.yıl sonunda düz memurluk gelir mi inş. Görüşlerinizi alabilirmiyim

Genel Yetenek Testi 24 4
Genel Kültür Testi 28 2
EKPSSP2 Puanı 93,59880
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 52
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652

Önlisans Genel

her tercih 500'er alım olsa 78-79 arası kapanır

katılıyorum.2016 yı çok ararız

Bide hazır ekpss ile gidenler özel sektörden çıktığı için belki yerlerine biz gireriz.Kısmet değil hiçolmadı ama ne bileyim belki birilerine umut olur..

İlahiyat önlisans olarak girdim diyanet hafızlık şartı istiyor imamlık müezinlik kuran kursu için normal kpss istemiyor ekpss de istiyor anlamadım bu işten birşey

her bölüm 500 alırsa puanlar daha yüksek kapatır hocam
alımların artması için mücadele etmeye devam etmeliyiz

önlisansdan 500 kişi alım olsa puanlar imkansız 83 ün altına düşmez çünkü sıralamalar ortada
düz memurluk için diyoruz

Allah büyük elbet güzel haberler alacağız inanıyorum

Ekpss de genel kültür ün genel yetenek ten daha fazla puan getirdiğini öğrendik...
Matematik e boşuna yüklendik... Üzücü

Puan 71 sıralamam 4544 4. Yıl sonun da gelir mi inş düz memurluk görüşleriniz nelerdir

Ben 85 aldım 470. sıradayım atanabilirmiyim sizce?

Ön lisanas 85,3 470. sıra Atanabilir miyim sizce?

Arkadaşlar sıralamam 400 bölümüm gaz tesisatı teknolojisi. Atanma durumum nedir. Cevaplarsaniz çok sevinirim.

Görüş

Kardeş puan 71 sıralama 4544 4.yıl sonun da düz memurluk gelirmi inş senin görüşün nedir sınav 4 yıl geçerli ya

Ben de anlamadım. Puanı benden daha düşük olan arkadaşların öğrenim durumundaki başarılı sıralaması benden yüksekte..

Genel yetenek Türkçe mat 21 doğru 4 yanlış genel kültür 22 doğru 2 yanlış 85,150 sıralamam 489 umarım atanırım ilk sınavım hayırlısı olsun hakkımızda

Kardeş puan 71 sıralama 4544 4.yıl sonun da gelir mi inş düz memurluk sence

Skolyoz23. Dostum çok sevindim senin adına. :) bende Ortaöğretimden 86.3 aldım. 1629.sıradayım. inşallah bende atanırım

Yalnız puanlar 2016 ya göre 3 artmış. 78 puan alan 4400 sıradayken şimdi 81 alan biri 4400.sıralarda. hizmetli bile 80 den aşağı düşmez ortaöğretim için.

daruldarp inşallah hocam rabbim emeklerimizi boşa götürmesin
Smilemisty teşekkür ederim dostum :)))) puanlar uçmuş 2016 ya göre o da sınavın 2016 ya göre kolay olmasından dolayı

şu alımları artırabilsek ne güzel olacak
çoğu kişi rahat atanacak ama müjdeli haber alamadık daha :))

Öğrenim Durumu ÖNLİSANS (Adalet)
Engel Durumu Süreğen Hastalık (Kronik)
Sınav Tarihi 22 Nisan 2018
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 28 2
Genel Kültür Testi 24 6
EKPSSP2 Puanı 92,71230
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 71
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 12652 ilk defa girdim ilk atamada atanır mıyım birde tercih tarihi belli oldumu acaba

Dikkat

şimdi kimse boş konuşmasın beni dinleyin. Ben 2016 ekpss önlisans sınavına girdım. 74.895 puanla 1311 sıradaydım. 2. Atamada üniversiteye atandım. Bu sene tekrar girdim. 74.99711 puan aldım sıralamam 2933 bu ne demek 4. Atamada atanırım demek. şimdi atamalara gelince memur olupta ben gibi sınava gırenler en az 6 bin kişi tahmınlerınız tutmaz. 2016 da önlisanstan 9 bin küsür kişi girdi. şimdi 12 bin küsür kişi girdi.

Merhaba ben kronik süreğen sınıfından girdim cevaplara baktığımda daha fazla doğrum vardı genel yetenek 13 d 17 y
Genel kültür 10 d 20 y
Yine de 59 puan az değil mi bunlara bana mı öyle geliyor ben cevaplara göre 72 falan bekliyordum

Üst Alt