Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

Dorsalis Pedialis

Nasıl farklı gelmiş, nasıl oluyor anlamadım açıklayabilir misiniz? Benim aslında sağlık sorunum kronikti ama sınava başvuru yaparken memur sınıflanamayanı işaretlemiş, kronik olarak görünseydi daha düşük mü olurdu yoksa daha yüksek mi olurdu? İyice çorba oldu kafam benim, herkes farklı bir şey söylüyor.

Birdaha uyarayım ben 7 aylık memurum. 2. Atamada atandım. 3 ay güvenlık soruşturması sürdü. şuradan pay cıkarın 74.895 puanla sıralamam 1311 di. 2. Atamada atandım unıversıteye memur olarak. Tekrar gırdım sınava sızlerle beraber bu sefer 74.997 puan aldım sıralamam 2933 farka bakın. şu konu çok önemli ben gıbı memur olupta gırenler cok ve herkes her ılı rahatsızlıgı sebebıyle tercıh etmıyor. 2. Atamada onumde 600 kısı olmasına ragmen atandım.

Sınıflanamayan Ruhsal ve Duygusal özürlüyüm. tercihlerde özür durumu fark ediyor mu?

Merhaba sevgili arkadaşlar.

Önlisans ADALET mezunuyum

EKPSSP2 : 79,69562
SIRALAMAM : 1474

3001 gelme durumu nedir? Yardımcı olursanız memnun olurum

Didemdeniz

Yüksek seçim kurulu , yükseköğretim kurulu ulaştırma ve denizcilik haberleşme ,Türkiye radya televizyon kurumu 2016 da alım puanlarına bak istersen yüksek seçim kurulu zabıt katibi demiş nitelik kodu farklı 3001 olsun yüksek puanlılar orayı tercih yapmayı isterler

Inşallah atanırsın.benimde 79.68 benim boş sorularımın 2 tanesi yanlış olarak cevaplandirilmis.dilekce yazsam mi?umarım ikimizde ataniriz.alimlar hakkında bilgin var mi?şimdiden tesekkurler

ben suan memurum teknıkerlık ıcın gırdım sınava tabı dılekcenı yaz olabılır umarım teknıker oluruz unvanımızı alırız

Kaçla girmiştiniz acaba?çalıştığın için bilirsin.bu puanla memur olarak girebilirmiyim.?tekniker kadroları nasıl? Kaç puan aldınız bu sınavda?Çok soru sordum biliyorum.ama com stresiyim.hakiini helal et olur mu?yoruyorum seni de.😯

yok yaa rahat ol atanırsın emın ol ben 74.44 puanla 2. atmada atandım sgk da hatta suan masamda oturmus sana yazıyorum :D teknıkerlıkte puan degılde sıralama onemlı acaba kac teknıker gırdı yuksek puan alan kac kısı

Himmm anladım.insallah ya tesekkurler.brans bazında sıralamayı mi beklemek gerek o zaman.umarim memur olurum en azından.son bir soru soracaktim.?geçen yıllara göre inşaat teknikeri alımları nasıl?bulamıyorum internetten.hep genel tekniker yazıyor çünkü.

1.tercih olmasa 2. veya 3.cü garanti atanırsınız...

Arkadasim ben lisans kamu mezunuyum ilk defa bu sene sinava girdim puanım 80.973 siralamam 1835 ilk atamada atanamam biliyorum ama ikinci atamada atanma sansim var mi sizce. Birde tercihlerde kafama takilan bir konu var simdi ben ilk alti tercihi yasadigim yer aydina yaptim gelmedi diyelim 7 tercih izmir olsun. Simdi 1. Tercihte izmiri yazan 79 puanli kisi mi yerlesir yoksa 7 tercihimde olsa daha yüksek puan aldigim icin 80 puanla ben mi atanirim bu iki konuyu cevaplarsaniz memnun olurum.

Acil destek

Tekniker kadrolarında teknik bilgi çok önemli mni? benim okuldan mezun olalı 20 sene olmuş. bildiğim herşeyi unuttum

Herkes 74 ile ikincide atanılır diye tutturmuş.Ama şunu anlatamıyoruz,alımlar 2014 ve 2016 senesine göre daha az.O zamanlarda ki alımlar yüksekti .Şimdi yılın son çeyreğinde bakın TOPLAMDA DİYORUM(lise+önlisans+lisans mezunu)2500 engelli istihdam edilecek.Normal de eskide olduğu gibi bir alımda 4000 kişi alsalardı evet VHKİ ve Memur Kadrolarının puanı 70(+-5)e kadar gerilerdi.Ama o kadar memur istihdam etmek çok zor.

benim tepemde senin gibi birisi deseydi bunu benim zamanım mat ile geçti lanet olsun

En düşük bende sanırım. hiç hazırlanmadım çalışmadım yetiştirmekte zorlukta çektim son saatlerde zorladı zaman hayırlısı.

EKPSSP2 Puanı
57,50189

Yalnız değilsin ben de zaman yetmedi.İşitme engelliyim ama bi türlü sınavın süresi düşünmeme fırsat vermiyordu.Galiba aklımla deneme çözmeliydim.Gelecek bahara diyemeyeceğim çünkü her geçen yıl aleyhimize geliyor gibi

Şimdi diliyorum ki benden düşük alan biri benden önce atanmaz,ben atanmasam bile,dilerim ki;kimsenin hakkına girerek atama yapılmaz.Malum bazen puanlar eşit olduğu halde yaş vs.gibi etkenlerden haksızlık yapılıyor dilerim kimse haksızlığa uğramaz.

Sıralaması 4000 olan arkadaşlara tavsiyem cidden gitmek zor.Alanınız ile yerleşmek inanın imkansız.Adalet ihtiyacı oluyor diye alımda gidemeyebilirsiniz.Şöyle olur Adalet Bakanlığı kendi bünyesinde Engelli istihdam etmek ister duyuru yapılır sonra başvurular alınır ösym tarafından o şekilde atanılabilir.Ama maalesef o da zorçünkü engelli istihdamı az.Kanıt isteyenlere buyurun
W7l5a8.png

Haklısın sende.ama sadece ilk alımlar için 2500 dedi.2. Ve 3. atamalar için bir bilgi verilmedi.umudumuz o olsun bence.sadece bir atamami yapılacak?puan 4 yıl geçerli denildi.2500 kadro için mi bunlar söylendi.?bilemiyorum ki.dua edelim.insallah ataniriz.

Sibeleymen
sizin sıralama iyi herhalde :) Kaçtı?+ eklemek istediğim görüşüm de 4 yıl geçerli ama düşün 2 yıl sonra yine sınav yapılacak dolayısıyla sıralama elbette ki değişecek senin atıyorum 80 aldığın puan değersiz gibi olacak.Ya 4 yılda bir sınav yapılır,da 2 yıl geçerli olur bu iş böyle devam eder.

Pek değil malesef 1400 lerdeyim onlisans😣siz?umarım hepimiz ataniriz.2019 da da alım olur insallah.diger yıllara baktım.3 atama olmuş hep.bu sınavında 2 veya 3 ataması olur diye umut ediyorum.

yusuf274 ozaman, '' tercihleri yaparken dikkat etmezseniz yüksek puanla bile atanamazsınız '' diyenler neye göre konuşuyor.
Yani neye dikkat etmemiz lazım.

bu iki konuyu cevaplarsaniz memnun olurum.

Puanı yüksek olan atanır tercih sırası önemli değildir. Alım sayısı yüksek olursa 2. veya 3.cü de atanırsınız. BİMER' e cevap yazalım kadro sayısını arttırılması için hepimiz için iyi olur her kardeşimde atanıp memur olur inşallah.

Bimere , cimere, akim. Hep yazdik ama bi cevap cikmadi henüz tbmm de dikekce bile actik imza kampanyasi topladik

merhaba krdeşim ben ekpss sınavından 73 aldım acaba bu puanla bir yeri kazana bilirmiyim acaba

yusuf274 ozaman, '' tercihleri yaparken dikkat etmezseniz yüksek puanla bile atanamazsınız '' diyenler neye göre konuşuyor.
Yani neye dikkat etmemiz lazım.

90,91,92,93 puan almış 4 kişi düşün ve bunlar aynı tercihleri vermişler mesela ankara,izmir,istanbul 90 puan alan atanamaz ama mesela 93 puan alan ile 92 puan alan sadece ankarayı yazmışlar ozaman 92 puan atanamaz ama 90 puan atanır

p67rXr.png
[/url][/IMG]

evet zihinselden girmişsin diyen kendini bilmezlere gelsin

ben atamaların artması için 2017 den beri durumun farkına varıp mücadele ediyorum

ben sınavdan sonra netlerimi hesapladım ve iyi puan alacağımı bildiğim halde meclise bile gittim
meclise gittiğimi yalnizadam biliyor

ben mücadele ederken bazı kendini bilmezler yok zihinselden girmiştir, yok saçma sapan organizasyonların peşinde bir şeyler çeviriyor diyecek kadar kendini düşürüyor

neyse fazla konuşmaya gerek yok GÖRÜYORSUNUZ

Üst Alt