Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS önlinsans puanlarınız kaç?

mardin2147 puanın 75 ise üçüncü atamada dediğim gibi kontenjan açılırsa gidersin sıralaman nedir bilmiyorum ama en kötü 3 ncü atamaya kalmış olursun
3 ncü atamada kesin gidersin

ama bak zaman su gibi geçiyor vaktiniz var ise sınava bir yıl kala 2020 sınavına muhakkak çalışın, işinizi garantiye alın diye diyorum
çünkü bakarsınız bir aksilik olur gidemezsiniz ama 2020 sınavına çalıştığınız için baya yüksek puan almış olursunuz ve kafanız rahat eder

3 ncü atamada baya düşer puanlar o konuda hem fikiriz sıkıntı yok :)
ama benim demek istediğimi anladınız değil mi ???
bsrn şimdi ilk alımda bile önlisansa kaç kişi verecekler bilmiyoruz o nedenle yüzde yüz bir şey demem yanlış olur
şunu biliyorum sadece, sıralamanız gayet güzel ilk atamada bir aksilik çıksa dahi ikinci atama da yüzde yüz gidersiniz

bakın ben her zaman en kötüsünü düşünüyorum yoksa ilk atamada bile gitme şansınız var tabiki
hayırlı olsun, güzel sıralama artık atama sayılarına bağlı her şey...

Skolyoz23

ah be hocam moralime ne kadar iyi geldi bir bilsen. puan 74.99711 sıralama 2933 içimden bir his atanacaksın diyiyor.

şöyle izah edeyim yaş 38, evliyim 3 çocuğum var ellerinizden öper ve özel sektördeyim. 40 yaşında ders çalışmak zor ama imkansız değil lakin bir an önce atanırsam, özel sektörün ağır şartlarından kurtulabilirsem vücut ve ruh sağlığım için çok iyi olacak.

dediğim gibi göndermiş olduğunuz link azda olsa bir umut ışığı oldu. atanmak bu puan ile imkansız değil artık. en azından bir umudum var. tabi olmazsa 2020 de tekrar hazırlanıp gireceğim.

mardin2147 3 ncü atamada puanlar düşecektir hocam emin ol yeter ki bir aksilik olmasın ve alımlar güzel olsun
misa 2016 daki alımlar gibi olsa 74 75 puanlar bile atanır
bekleyip görelim ALLAH büyüktür

Önlisans elektronik bölümü puanım 84.68 başka elektronik bölümü olan var mı bölüm bazında sıralamalar ne zaman açıklanır

bsrn rica ederim inşallah çoğu engelli arkadaşımız atanacak
alımlar keşke daha çok olsa, keşke millet burada atama derdine düşmese, bizler zaten engelliyiz özel sektörde perişan haldeyiz çoğu bize iş vermiyor
yani bari bizi devlet bağrına bassa da , devletimize hizmet versek

ama malesef çok kötü alımlar var, inşallah düzelecek inanıyorum en azından öyle umuyorum

Skolyoz23 bizim 2016/1 alımlarında harita kadastroya 80 alım yapılmış sence bu sene alım alourmu harita kadastro teknikerliğine ...
bu arada puanında hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim..

Adalet önlisans 88,32875 puanım, 225. Sıradayım.

Kadrolar çok düşük ve yeterince bölüm kadrosu açılacağını düşünmüyorum. Bu da, bizi düz memurluğa yönlendirecek gibi görünüyor.

@hakan73 teşekkür ederim senin de puanın hayırlı olsun
farz - ı misal diyelim önlisansa tercih zamanı 600 kontenjan verdi bunun 200 veya biraz üzeri nitelik isteyen özel bölümler harita kadastro ilahiyat sağlıkçı vs diğer geriye kalan 350 400 düz memurluk olur

yani illaki alım olur ama 2016 yıllarına göre baya az alım olur
bu verdiğim örnektir sadece bunun gibi de olabilir bundan kötü de olabilir tabi

Not: yazdığım bu yazının nesini beğenmediniz de eksi verdiniz hay allahım ya :))

Puanım 84.68 sıralamam 540 elektronik teknikerliği gelir mi yoksa düz memurluk gelir mi ilk atamada atanabilir miyim ne diyorsunuz

Merhaba bende aynı puan ve sıradayım. Bu nasıl oluyor????
mirivi bende aynı puan ve sıradayım bu nasıl oluyor. ????

Bende anlamadım aynı puan olmaması gerekiyor küsürattan en az bir sayı farklı olması lazım aynı sırayı birden fazla kişi paylaşabiliyor mu emin misiniz 540. mısınız kontrol edebilirmisiniz bu puanın uzun küsüratı var

kura ile ekpss sonuçları hakkında bilgisi olan varmidir.

Kardeslerim onlisans mezunu tercihlerde kendi alaninda tercihlerden sonra devaminda garantilemek adina duz memurluk da tercihleri arasinda yazabilir mi??Yanitlarsamiz sevinirim Allah razi olsun.

Birisi bu durum nasıl oluyor açıklayabilir mi acaba? Biraz saçma değil mi?

mirivi ben biraz araştırdım. Kpss sinavindada aynı şey oluyormuş. Sizin netleriniz nedir.benim
28d 1y
19d 5y

mirivi neden saçma olsun puanınız aynı sıralamanız da aynı olur tercihlerde diyelim aynı yere tercih yaptınız o zaman diploma tarihi kimin eski ise o öncelik olmuş olur

sıkıntı yok

640 ıncı sıralama da 2 kişi olsa dahi, sonraki gelen 642. Sırada olur. Yani bizim için değişen bişey yok.

Konu biraz karmaşık, ilk defa böyle bir sımava girdiğimiz içinolsa gerek. Neyse aynı puanı ve sıralamayı paylaştığım arkadaşla bölümlerimiz farklı imiş. İnşallah birbirimizi engellemeden danışarak tercihlerimizi yaparız. Hayırlısı bakalım.

Bu arada adaletten sınava giren kaç kişi bar acaba bu konuda bir başlık açılabilir mi?

Ekpss tecrübesizim yardım edin lütfen

Hepinize merhaba. Bu sene ilk defa ekpss ye girdim. Önlisanstan siralamam 1780 puanım 78. 3001 düz memurluk istiyodum
atanirim diye çok sevinmiştim ama bir kaç kişi bu sıralamayla atanmak zor dedi. Bilgili kişiler nasıl yorumlar? Yardımcı olur musunuz?

BilGiSİ OLAN VARMI

Ben otomotiv teknolojisi önlisans bölumu mezuyum 64 engelli raporum var ekpss puanim 71 sizce atanma sansim varmi ikinci sorum tercih yapilirken sadece bitirdigimiz bolume goremi tercih yapabiliyoruz ve bu tercihler ne zaman basliycak

Üst Alt