Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Önlisans hatırladığınız sorular

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.en kötü ihtimal 94 puandan aşağı beklemiyorum. yukarısı var, aşağısı yok allahın izniyle.. matematik-vatandaşlık-güncel fulledim kesin.. türkçe-coğrafya bir kaç fire olabilir.. hatırladığım soruları birazdan paylaşacağım

Başbaşkan cumhur tarafından atanır

Mani dini uygunlar

ismini hatırlamadığım okul görevi hangisi değildir dedi şehzade yetiştirmektir

Başbakan ve bakanlar kurulu

atatürk konusu milli irade bu açık açık belliydi koltuk derdi falan olmamalı gibi şeyler yazıyordu

İngilizlerle olan savaş hangisi değildir galiçyadır ruslarla oldu

maniheizm
ulufe
kazım karabekir
milli irade
mebusan meclisi
yemen ?
şehzadelere eğitim vermek

şuan tarihte hatırladığım sorular bunlar
dor 93 e katılıyorum motor ve araba sorusu 4,5 olacak galiba

hocam vardı 2, Araba A dan C ye 2 saatte gidiyor motorda dolayisiyla C den A'ya 2 saatte gider

Gözümden kaçmış olabilir her tarafım saat doluydu türkçe biraz uzundu diye acele ettim

Parasının 3de 2sini veriyor . Kalan parasının yarısını başkasına veriyor elinde 4 tl kalıyor o yarıyı vermeseydi elinde 8 tl olurdu buda 3De1 ediyor 3desi 16 tl

İlk defa diye soru yoktu hanti cephede İngiltere ile savasilmamistir diye bir soru vardi cevabi galicya olacak. Galicya Rusyayla savasildi

yusuf274

Yemen yanlış hangisi ingilizlerle olmamıştır diyor [FONT=sans-serif]galiçya cevap[/FONT]

Şuana kadar 3 yanlış 1boşum var umarım iyi bir puan alırız hepimiz

naim süleyman oğlu güreş

Naim Süleymanoğlu haltermiş ben de güreş yaptım.

Şuana kadar 3 yanlış 1boşum var umarım iyi bir puan alırız hepimiz

naim süleyman oğlu güreş
Halter

5203996.jpg

arkadaşlar türkçe sorusunda unsuz daralmasıymış cevap. kesin

Şuana kadar tek yanlışım nato ülkeri içinde amerika yoktur demem :D asıl yanlış vurgunu türkçede yaptım

türkçe mat 21 soru tarih vatandaşlık 18 doğru az mı sizce çok

Kütüphane sorusu vardı ben sadece satın alma amacıyla alınıp raflarda duruyor dedim

Hava durumu olayına ise ilk III dedim bilim kısmından ayrılır gibi geldi

edebiyatla ilgilli hangisi akışı bozar diyordu ilk seçeneği kısımdı bana göre

90 civarında bir net bekliyorum ÖNLİSANS tan hayırlısı olsun kolay bir sınavdı matematikte emin olmadğım sorulara dokunmadım geçen sınavdaki gibi rezil olmamak için

Yemen sorusunun detayları neydi bilen var mı

Üst Alt