Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Önlisans hatırladığınız sorular

puan diyecektim arkadaşım özür dilerim yanlış yazmızım uyarınız için sağ ol ara sıra mizah yapmak ta lazım ehh, Mersin i güveydoğu ya taşıyan LİDER lerin olduğu bir ülkede bizim bu kadar şaşırmamız normaldir..

genel kültür yorum sorularını hatırlayan var mı arkadaşlar?

arkadaşlar türkçeden de paragraf soruları lütfen acil yazabilir

hangi liman önem açısından azdır ordu ve mersin yaptım

kanun hukmunde kararname sorusu vardı bakanlar kurulu yaptım dogrumu acaba bılmıyorum

bı soru daha vardı cevabını valı yapmıstım

Haklısın ben anladım seni şakasına takıldım öyle :)
Azdırmıydı o ? Ben yurtdışı ticareti için en iyileri diye hatırlıyorum biri çanakkale diğeri ordu . İrandan gelen mallar karadenizde bir limandan kalkıyordu.Ben niye farklı hatırlıyorum acaba gruplara göre farklımıydı

şıklarda kanun olan bir soru vardı cevap neydi hatrlyrmsnz?

Mersin limanı Türkiye in en büyük limandır bir çok mal burdan gider gümrükle ilgilendiğim için biliyorum ordu ve Çanakkale yaptım ben

cevap verdıgım bır sorunun cevabını anayasa mahkemesı yapmıstım dogru mu acaba basvuru ıle ılgılı bır soruydu

Mersin limanı Türkiye in en büyük limandır bir çok mal burdan gider gümrükle ilgilendiğim için biliyorum ordu ve Çanakkale yaptım ben

izmir ve mersin olacaktı istanbuldan sonra en buyuk lımanımız izmir ortadogudan açılan en önemlı lımanlardan dıgerıde mersın

Arkadaşlar milletvekili ile ilgili bir soru vardı şıklarda vali - il meclisi ile ilgili birşeyler vardı hatırlayan var mı ?
birde sınav artık 4 yılda bir yapılacak değil mi

Uluslararası Önemsiz liman diyor oda Çanakkale ve ordu

İki şıkkı nasıl işaretlediniz ben yalnız Çanakkale yaptım en önemsiz liman.

bu liman sorusunu tam hatırlayan yok mu hangisi daha az önem teşkil eder diye hatırlıyorum ben mersin ve ordu yaptım.

Kardeş bende tek liman ismi vardı şıklarda nasıl oluyor sizinki

Evet uluslararası alanda en Önemsiz kerimi sordu ordu ve Çanakkale

Bende tekti demek ki sorularda değişiklik yapıyorlar.

güncelde Türkan ŞORAY ve Naim SÜLEYMANOĞLU soruları dışında başka soruları hatrlayn var mı?

Üst Alt