Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim düzeyinde girenler burada toplanın

ya ondadır ya sunda yaptım son dakka geometrı sorusuna : ) 400 cıktı : )

Sevgi_senli

hayırlısı artık inşALLAH güzel puan alırız hep beraber :)

piri reis kitabı bahriye vardı bıde denizle ilgi birşeyler yazıyordu

RIDVANN

ben atanmayı istemiyorum ki öylesine geçtim. tarih kötü geçti diye düşünmüştüm ama cevaplara bakınca kötü geçmemiş.

Agustin romanya ve azerbeycan arasında kaldım azerbeycan yaptım kuzey komşusu degildemişti soruda

Uzun kenarı kısa kenarın 3 katı ve çevresi 80 birim olan bir dikdörtgenin alan karesi kaçtır? 300 yaptım. 2üstü3 artı 2üstü5 bölü 2üstü2
. Cevap 10. İlk soruda 1/14 . İki kardeşin yaşları toplamı farklarından 8 fazladır. Cevap Büyük kardeşin yaşı 12 olcaktı. . Mattan 2 boşum var zaman yetmedi. Diğerleri doğru.

Uzun kenarı kısa kenarın 3 katı ve çevresi 80 birim olan bir dikdörtgenin alan karesi kaçtır? 300 yaptım. 2üstü3 artı 2üstü5 bölü 2üstü2
. Cevap 10. İlk soruda 1/14 . İki kardeşin yaşları toplamı farklarından 8 fazladır. Cevap Büyük kardeşin yaşı 12 olcaktı. . Mattan 2 boşum var zaman yetmedi. Diğerleri doğru. .

2/7 -3/14 ? Soru böyleydi. 1/14 cevap.

bı soruda b)1/2 c)1/3 a)1/5 tam hatırlamıyorum b>c>a cevabı buydu sanırım

60 sorudan 43 soru cevapladım tahminen 5 veya 6 yalnış vardır matematiğe hiç bulaşmadım zaten sürede anca yetti

akar_ahmet

Bende aynı tam 43 soru cevapladım 5-6 yanlış anca çıkar. süre yetişmedi

maden sorusu cevabı neydi istiklal marşı sorusu bide bu iki soruda takılı diğerleri basitti genel kültürden

onu bunu boşvern de sonuçların ne zaman açıklanacağı bell mi?

activisiony istiklal marşı sorusu hangisi yanlıştır diyordu safahatdı cevabı istiklal marşı safahatın içinde degil
mss yeter bize tahminimiz doğru ise

maden sorusu neydi cevabı maden üretiminde düşüş olmasının nedeni vardı

belediye amiri kaymakam değil mi yoksa ben mi yanlış yapmısım

Belediye sorusunu net hatırlayan var mı? Belediye idaresini kim yönetir tarzında bişey miydi?

Arkadaşlar bende ilk girdim hiç boş bırakmadım yanlış cevaplar doğru cevapları götürüyormu ben çoğunu salladım çünkü

2018 ilk atamaya 2500 kadro büyük haksızlık Bimer ve Cimer e vekillere mail adreslerine bakanlıklara her uere yazalım arkadaş lar zor bir şey değil lütfen üşenmeyelim

Belediye idaresini yönetendi evet

Belediye başkanı yptım

İstiklal marşı sorusu safahat olan şık olacaktı e ydi sanırım

4 yanlış 1 doğruyu götürüyor

Üst Alt