Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim düzeyinde girenler burada toplanın

bence hızlı tren cevabı erzurum olacaktı.Çünkü erzurumda tren var normal bildiğimiz tren var hızlı tren yok

Bursada ise hızlı tren çalışmaları devam ediyor.yinede bekleyip görecez
Erzuruma Doğu ekspresi var...

hızlı trenin doğrudan gitmediği yeri sordu Daye seçenekler eskişehir ankara bursa istanbul konya cevap bursa olacaktı

Atatürk dış politikada izlediği yol ilgili soruyla temel hukukla ilgili sorunun doğru cevapları nedir?

Zerya 11

Ben o sorunun cevabını bölgesel gruplardan kaçınmak diye ona benzer bir cevap vardı onu işaretledim.

Paydalar esitleniyordu eşitleme yapıldığında da cevap 1/14 cikiyor🤔hepimize geçmiş olsun inşallah güzel puan alabiliriz🤗

Paydalar esitleniyordu eşitleme yapıldığında da cevap 1/14 cikiyor🤔hepimize geçmiş olsun inşallah güzel puan alabiliriz🤗

merabalar ..bişi sorucaktım sınav soru kitapçığında önce genel yetenek sonra genel kültür vardı.cevap kodlama kağıdı sırasıda aynımıydı..?işallah aynıdır..

Cevabından emin olduklarım

Kitabı bahriye. Piri reis
CB kararları nerede yayınlanır. Resmi gazete
Kapıcılar kralı 2000 yılında vefat eden. Kemal sunal
Fahrettin C. Cüneyt arkın
Satranç
Atatürk ilkesi milliyetçilik
Demini almak. Olgunlaşmak
Aziz sancar. Ögrenci yıllarında aldığı ödüller
Öznel
Karşıt anlam. Doğum ölüm
Kömür çıkarımın azalması. Tüketimin sınırlı olması
Hızlı tren. Bursa
Üflemeli çalgı. Zurna
Vladmir putin. Rusya

Aklımda kalanlar ve dogru olduğundan emin olduklarım bunlar

kerem basut

Yani aynıdır diye tahmin ediyorum çünkü soru kitapçığı ile cevap anahtarı nın dizilimi aynı olması gerekir diye düşünüyorum. bak şimdi benide şüphede bıraktın

sevr sorusu vardi damat ferimiydi bide ingizler ve lozan sorusu vardi oda musul kerkukmuydu

Arkadaşlar ben bipolar bozukluk durumundan zihinsel engelli kategorisinde ekose ye girdim galiba yanlış oldu şimdi ne olacak durumum cevap verirseniz sevinirim

Arkadaşlar öncelikle herkeze hayırlı olsun.ortaogretim 62bin kişi lise mezunu olarak sınava girdik.genel yetenek ve genel kültür sorularını aklımızda kaldığında siteye yazalım ki herkez netlerini ve puanlarını öğrenebilsin.
RUSYA DEVLET BAŞKANI:pUTİN
ÜFLEMELİ ÇALGI:ZURNA
ÇÖPÇÜLER KRALI :KEMAL SUNAL
FAHRETTİN CÜREKLİBATUR:CÜNEYT ARKIN
ŞAH MAT:SATRANÇ
CUMHURBAŞKANI KANUNLARI :RESMİ GAZETEDE YAYINLAR
SEÇİMLERİ :YSK DENETLER
SEVR SORUSU. DAMAT FERİT PAŞA DİYE BİLİYORUM
MUTLAK KONUM :KÜZEY YARIM KÜRE
ANAYASADA OLMAYAN:LİBERAL
TÜRKİYENİN ÜÇ TEMEL KONUSU :YARGI YASAMA YÜRÜTME
NÜFUS YOĞUNLUĞU KIYILARDA :DOĞAL AFET
MEBUSAN MECLİSİ :İŞGALDEN DOLAYI İSTANBULDA
MATEMATİKTEN : B-C- A ŞIKKI DOĞRU
1/4 DOĞRU CEVAP
8 KÖKLÜ BİR SORU VARDI :2 ŞIKKI DOĞRU
DEMİN ALMAK .OLGUNLAŞMAK
AZİZ SANVAR İLE İLGİLİ :ÖĞRENCİ YILLARINDA ALDIĞI ÖDÜLLER
KARŞIT ANLAM :DOĞUM ÖLÜM
ATATÜRK İLÇESİ :MİLLİYETÇİLİK
KİTABI BAHRİYE :pİRİ REİS
HIZLI TREN :BURSA

Benim hatırladıklarım bunlar arkadaşlar .hatırlamadığımız soruları yazarsak birbirimize yardımcı oluruz.

Son düzenleme:
Bende ilk defa girdim.bu basliktan genel kulturden 24 soru isaretledim. 20 dogru 2 yanlis var simdilik.

Yükselsalduz. Sizin genelden girmeniz lazım diye biliyorum. Algıda yada zihinsel olarak bi geriliğiniz var mı? Zihinsel olmayıpta zihinselden girenlerin vay haline.. şuan kamuda çalışan engelli memurları soruşturuyorlar diye bi haber okumuştum. Evrakta sahtecilikten, meslekten men ediliyor ve o zamana kadar aldığı maaşları toplu halde geri veriyorsun devlete. Başka bi cezası var mı bilmiyorum.

Öncelikle teşekkürler.hayir benim sadece bipolar bozukluk bbuda ruhsal bozukluğa giriyor ama salak memur bana zihinsel yazdı bende bundan girdim

Bisey daha soracam acaba bana zihinsel yazan hastane memuruna dava açsam sonuçta onun hatası ve böylelikle sınavı kurtarmış olur muyum

Sadece bipolar bozukluk

"Bütün sorumluluk adaya aittir." diye bi ibare var ama başvurularda. Yani devlet kendi memurunu koruyor. Dava açmanız bişeyi değiştirmez. Büyük ihtimalle siz o soruların hepsini yaptınız. Çok yüksek bi puan alıcaksınız. İster istemez 60 bin kişinin hakkına girdiniz. Bence tercih yapıp ikinci bi suç işlemeyin bile bile hak yemeyin. Yinede siz bilirsiniz.

Devletin önemli organları yasama, yürütme, yargı

İstiklal Marşı cevap safahat

Teşekürler bende seneye girerim tekrar bu arada ekpss her sene yapılıyor değil mi?

Daye

şıklarda Erzurum yoktu diye biliyorum ben.
ankara Konya bursa Eskişehir istanbul vardı

Arkadaşlar % 3 olan engelli kontenjanın % 5 e yükseltilmesi için birşeyler yapalım bir kanuna bakar seçim öncesi bimere cimere yazalım twitter den vs. haber bültenlerine konu yapalım

2018 ilk alım Haziran 2018 de olmalı 2014, 2016 da da bu tarihlerde olmuştu

Şıklar bursa istanbul konya ankara eskisehirdi konya ile bursa arasında kalıp konyayi isaretlicekken yanlışlikla bursayi isaretledim sonra 2 sinin arasinda kaldigim icin vardir bunda bir hayir diyip degistirmedim bursa olarak kaldi

Sınava çalıştığımız kadar 1 ay boyunca sabah akşam hiç durmadan bıkmadan sesimizi duyuralım Or bir şey değil oturduğumuz yerden bunu yapmak kitlelere ulaşalım twitter den vs. yerlerden ne kadar başvuru talep dilekçe okadar iyi sonuç

bişi sorucam ..geçmiş yıllarda en az kaç puanla atama oluyordu genellikle..?bide binali yıldırım açıklama yapmıştı geçenlerde 5000 engelli personel alımı olucak diye..?2500 emi düşürdüler..?

8/ karakök 8 li bir soru vardı

içler dışlar carpmlı ve birde çıkartma sorusu vardı

8/karakök 8 i ben;

karekök 8 = 2 karakök 2 olarak dışarı çıkarıp oda =8/2 karekök 2 den 4 karekök 2 olarak yaptım fakat doğrumu yanlışmı bilmiyorum :) Bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum veya sonuçlar çıklanınca öğreneceğiz bakalım :)

Umarım herkes için hayırlısı ne ise o olur.

Arkdaşlar 3.jeolojik zaman lı soru vardı

Hatırlayan var mı bu sorunun cevabını

Piri Reis
Türeyiş
Medeniyetler diğer soru neydi

Bimerhane
türeyiş

Uzun kenarı kısa kenarın 3 katı ve çevresi 80 birim olan bir dikdörtgenin alan karesi kaçtır? 300 yaptım. 2üstü3 artı 2üstü5 bölü 2üstü2
. Cevap 10. İlk soruda 1/14 . İki kardeşin yaşları toplamı farklarından 8 fazladır. Cevap Büyük kardeşin yaşı 12 olcaktı. . Mattan 2 boşum var zaman yetmedi. Diğerleri doğru.

3/7-2/1 sousunu cevabı 4/14 olması lazı m 3/7 (2) ile payda esitlynce 6/14 oluyor
2/14 (1)ile esitlyince 2/14 çıkıyor yani 6/14-2/14=4/14 çıkıyor sonuç

matematik hocsına bizzat cözdürüm
siz soruyu nasıl cözdüz

bu sorunun cevabını 1/14 buanlar nasıl bir işlem yapıp buldu ?

Son düzenleme:
kerem basut dostum 2018 5000 alım ama 2500 adedi 2016 yılında sınava girenlere verdi sayın hükümetimiz kalan 2500 de 2018 yılında sınava girenlere verildi ve müjde diye duyurdu.

Üst Alt