Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

katılıyorum 2016 yılındada öyle olmuştu nerdeyse imkansız gerçekleşip 78.56 puan ile atanmıştım sıralamada 450 kişi önümdeydi

2016 ekpss puanım hala geçerlimidir Meb'e atandım 2016 yılında puanlar 4 yıl geçerli diye yönetmelik değişti.
kafam karıştı benı aydınlatabılırmısınız.

ortaöğretim :79 puana yakın almıştım kırklareli meb y.h olarak atandım.

Son düzenleme:
düz memurluk bu kadroyla 95 altına düşmez tahminim ama hizmetli de bir şeyler olabilir.

Selçuk, kurumların talepleri doğrultusunda ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden 534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kadronun atama yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığı'na bildirildiğini açıkladı.

Pehhhh orta öğretim kadroya bak 😞

2bininciyim yaklasık. 85 küsür puanım var. ne dersiniz arkadaslar olur mu sizce?

86.93 atanirmiyim ya ortaogretim genel sıralamam 1414 ama

Ekpss atamaları

Arkadaşlar ben ortaöğretim mezunuyum elim doğuştan sakat ve ekpssye 91 puan aldım ve sulamada 452 sizce hizmetli tercih etmelimiyim tercih edersen ne iş yeptirirlar genel olarak

arkadaşlar hızmetlı falan demeyın atanın kadronuzu alın bıraz zorlanırsınız belkı ama sonu iyi olur beklmeketen ıyıdır ,kımse yapamayacagınız işi dıretmez ,nasıbınızı kaçırmayın benden bir dost tavsıyesı tüm engellı kardeşlerıme...

Puanım 79 sıralamam 5990 larda atanma şansım varmı arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim :)

arkadaşlar 92.356 puan aldım istediğim yer tutarmı :) sıralamam 358

yamtar16

gördün mü kardeşim... saçmalayan ne benim ne sensin.... saçmalayan 60 bin kişiye 530 kadro verenler.

mosnter0606
Haklısın kardeşim 2. Tercihi bekleyeceğiz elimizden birşey gelmiyor ama bunların kadro artacağını sanmıyorum yine 500 gibi komik bi sayı verebilirler, 2018 de girenler olarak çok şanssız aldığım puanla 2014 veya 2016 da sınava girseydim farklı olurdu...

yamtar16

aynen öyle bence zaman kaybetmeden en azından açıköğretim önlisans hatta mümkünse lisans okuması lazım engellilerin. ben 2. atamada liseye 300-350 gibi bir sayı bekliyorum.

88,40275 ortaöğretim sıralama 978 memuriyet gelir mi ki

Arkadaşlar merhaba. ben bir konuda olayı hala çözemedim. Bir arkadaş "ekpss tercih kılavuzu 2018/2 ne zman açıklanır" şeklinde bir soru yöneltmiş. tercih klavuzunun 1. si açıklanmadı ki 2.si soruluyor. Bugün açıklanacak diyenler var. açıklanacak olan 2018 EKPSS tercih klavuzu dimi. Bildiğim kadarıyla 2018 yılı ekpss sınavıyla ilgili bütün olarak tercih ve yerleştirme olayı bitmiş oluyor dimi. ben bu sene 2018 ekpss sınavına girdim prosedür ne ve olayın akış biçimi nedir tam olarak anlamadım aslında....

2016lılar için olan 2018/1 tercihiyle ilgili herşeyi ösymde bulabilirsin benzeri olacak bizimki fikir edinme amaçlı bak yerleştirmemiz tercih süresinin bitimi olan 7 aralıktan yaklaşık 1 ay sonra belli olacak bence belki daha çabuk olur ayrıca tercih kılavuzu nasıl işlem yapçağını anlatır taktik vermez tablolar da açılan kadroları gösterir

Orta öğretim Tercihlerine Dair Bir Kaç Soru

mMdmPP.png

memurluk gelir mi arkadaslar?
ayrıca izmir istanbul gibi yerlerin puanları daha mı yüksek olur. diğer sehirleri yazsam sansım artar mı
ayrıca hizmetli de wc temizliği beni zorlar. kesin böyle birsey olur denebiliyor mu? wc dısında her seyi yaparım.
son olarak hizmetli olarak çalısırken tekrardan 2. 3. tercihleri yapabiliyormuyum bu puan üzerinden?

cevaplarsanız çok sevinirim.

Memurluk zor gelir açık söylemek gerekirse. 90 üstü alanlar memur olarak atanırlar ilk atamada çünkü alım sayısı cok az.
Puanlar nerelerde yüksek olur tahmin etmek zor ama istanbul,izmir daha fazla tercih edilecek yerler oldugu icin yüksek olması muhtemel.
Hizmetli kadrosunda engelinize göre iş verdiklerini biliyorum. Yapamayacağınız işleri verirler mi emin olamamakla birlikte biraz müdürün insiyatifinde bence.
Ve son olarak bu puanla atandığınız zaman başka tercih yapma hakkınız yok. Tekrara atanmak için 2020 sınavına girmeli yeni puan almalısınız.

denizkızı

Hocam benim de puanım 89.3 ve sıralama da 750, sizce memurluk için şans ne derece bu alimda? Sadece Adana Adalet bakanlığı yazdim

yani hizmetli olareak baslarsam bir daha tercih yapamıyor muyum bunu bilmiyordum? hani 4 sene geçerliydi bu yahu?

PCKurdu1903 konunun uzmanı değilim ama düşük bir ihtimal memurluğun gelmesi,ütelik tercih alanını da kısıtlı tutmuşsunuz. jumanji hocam aldığınız puanla atamanız yapıldığı an biter yani o puanla tekrar tercih yapamazsınız. Eğer atamanız olmazsa evet puan dört yıl geçerli. 2020'de tekrar sınava girerseniz o puanınızla yeni tercih yapabilirsiniz eger 2018 sınavında aldığınız puanla hizmetli olarak atanırsanız.

EKPSS 2018 / 2 tercih ile ortaöğretimden ilk 500 kişiden kaç kişi atanabilecektir?

EKPSS 2018 TERCİH 2 ler YAPILDI ve YAPILMAYA DEVAM EDİLİYOR. TERCİH 2 N KAPANMASINA 24 SAATTEN FAZLA VAR.

ORTAÖĞRETİM TERCİHLERİ İLE SINAVDA BAŞARILI OLUP İLK 500 E GİREN KAÇ ADAY ATANABİLECEKTİR?

Ortaöğretim Ekpss kaç puanla nereyi yazdınız

Selam sevgili memur adayı değerli arkadaşlar tercihlerimiz bugün sona erdi ortaöğretimden kaç puanla nereyi yazdınız?

Genel sıralamam 680 . Diyarbakirda yaşıyorum. Doğudaki tüm memurlukları yazdım. Sadece memurluk istiyorum . Pek umutlu degilim gelme konusunda ama bekleyip görecez . Herkes icin hayırlısı neyse o olsun

Mrb arkadaşım ben 89.02,aldım orta ogretimde sıralamam 800 sen tecrubelisin galiba gelirmi bir yer teşekkurler

Üst Alt