Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

Yılda iki atama oluyor. İlkini nisan'da yaptılar,ikincisini yılın son çeyreği diye söylediler. Keşke dediğiniz gibi temmuz'da olsa. Hakkımız bu ama ne yazık ki hakkımız yeniyor.

denizkızı Yılda 2 defa atama olmuyor yılda 1 atama oluyor temmuzda ise tercihler yapılıyor
bu arada siz kaç puan aldınız

ÇSGB bakanın ve dpb başkanının açıklaması, yılın son çeyreğinde atama yapılacak. Diğer sınavlarda ki gibi olmadı bu sefer. Ekim kasım aralık gibi tercih yaparız, 3~4 hafta sonrasında sonuçları açıklanır. 2500 kadro kime yeticekse..

bttrcp
Bizimle alakası yok 2,500 alım olacak bizlerde.

kartal06000
Sen hatları karışıtrmışsın tablo 1 ilokul ortaokul mezun kişilerin kura ile atanır. Tablo 2 ortaöğretim o da lise mezunu olanlar tablo 3 ön lisans tablo 4 lisans tablo 2,3,4 TERCİH yaparak atanır. Kapiş ?

Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 14 9
Genel Kültür Testi 18 9
EKPSSP1 Puanı 75,68722
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 11861
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320

Ilk atamadan umudum yok 2.'ye artik bekleyip gorucem hayırlı olur insallah

Arkadaşlar 89,06209 puan ve 801 sıralamayla il bazında kaçıncı olduğumu öğrenmek mümkün olur mu Kocaelinden yazıyorum

Merhaba arkadaşlar ben Sakarya üniversitesi ilahiyat fakültesi da okuyan ortapedik(kol kısalığı ve parmak amputasyonu hareket kaybı )olan bir bireyin ve yaşımda henüz 18

ekpssye girdim ve neredeyse kitap ağzı açmadan geçen seneden bilgilerine 90.80 puanla 467. Oldum bu puana ne önerirsiniz hizmetli ya da memurluk gelirmi sizce hizmetli gelse bile gitmeliyim sizce ne önerirsiniz

Ne bulursan git
Nasıl olsa Gittiğin yerde de bi daha EKPS ye girip daha iyisini kazanana kadar
İnsanoğlu yükseldikçe yükselmek ister ☺

Bence puanınız iyi ve hizmetlidense memur yazmayı deneyin derim. Gerçi alım az olduğu için memurluk gelmeyebilir. Hizmetlilikde her işi yaptırabiliyorlarmış insan tereddüt esiyor yazsam mı diye.

Ekpss Orta öğretim Tercihler başladı mı? Ülke dışındaydım.

Türkiyeye yeni geldim.
Ekpss tercihler başladı mı?
Ortaöğretim mezunuyum.Üniversite 4.sınıf öğrencisiyim.
Bundan ortaöğretimden girdim. 80 puan aldım.Tercihler başladı mı?

Lütfen yardım.

Puanımla neler yapabilirim?

OzanKaanCevik hayır tercihler henüz başlamadı. Ne zaman başlayacağı da şu an için net değil. Alım sayısı da düşük olduğu için puanınızla ne yapabileceğinizi söylemek doğru olmaz. Ama ikinci atamada şansınız olabilir gibi görünüyor.

Web tasarim ve programlama mezunu 75 puanla atanir mi ?

Arkadaslar web tasarim ve programlama mezunuyum lise duzeyi 75 puanla atanma sansim var mi ? Simdiden tesekkurler.

Makine teknisyeniyim lise mezunu 74.885 aldıö atanabilirmiyim makine teknisyeni olan arkadaşlar puanınız kaç?

71.41287 aldım

evet doğrudur 3 atamada atananlar var beklicez olacağını düşünüyorum ben puanım 71.143

Bende bilişim teknolojileri veri tabanı programcılığı bölümü mezunuyum. Ortaöğretim düzeyinden girdim sinava puanım 73,784 Atanma şansımız varmı arkadaşlar.

lise kaç puan ile alır

lise üzerinden bu sene sınava girdim.80 puan ile atanabilir miyim?(Anadolu lisesi mezunuyum)

Ekpss liseden 82 puan ve 4200 sıralama hizmetli gelir mi ?

Ekpss liseden 82 puan ve 4200 sıralama hizmetli gelir mi ? Yoksa poştamı kalacaz ve 3. Alım olurmu 2020 sınavından önce

Puanın iyi, hizmetli kadrosunu tercihlerde son 5-8 tanesini yazabilirsin. Memur olma ihtimalin daha fazla olduğu için diyorum. Yalnız doğru tercih yapman gerek. Tecrübeli birinden destek al.

Zihinsel’den 97.2 ve 40. Sıradayım atanır mıyım ?

wyoming

Bu ne puan
Raporu nasıl aldın, galiba epilepsi hastasısın

wyoming sizin rahatszlık epilepsimi nasıl grdiniz zihinselden

Kapmışın puanı bravo

Arkadaşlar birader adına yazıyorum .yakşaşık 20 yıldır epilepsi+okb tedavisi görmekte.Raporu da 2016 ağustosta aldık (2 yıllık) geçen ay tekrar güncelledim.2016 öncesi de ne yazık ki hiç raporu yoktu ,bilmiyorduk .

Üst Alt