Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

Meslek lisemi

69 la atanırım işlh:D

@onurkacar olabilir senin bölümden tercih edersin açılınca

Benim de puanım aynı hatta her şey aynı başka bir yerden mı alinti yaptınız acaba?

Nasıl olacak ?

Puanım 79 Sağlık Meslek lisesi Tıbbi Sekreter Bölümü atanırmıyım sizce.

1000 kişi alacaklar bizim lise kategori zaten başvuru çok açılır mi bilişim kategorisinden sizce?? sahranil

Arkadaşlar memurluk en az 87 den aşağı düşmez hizmetli ise 80 den aşağı düşmez inşallah iyi bir kontenjan açılırda atanırız

Meslek lisesi mezunu olunca ne değişiyor ki benim de meslek

Arkadaşlar sizce iyimi lise 87 ilk kez girdim atanmaya yeter mi

devrem bende bilişim mezunuyum 75 puan aldım bizim bölümden pek kadro açmıyor lar

Arkadaşlar 89 puan 801 sıralamayla ilk tercihte memuriyet atanma şansım nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı atamalar 2016 sınavından orta öğretim den 81.92 almıştım sıralama o sene sorular zor olduğu için 2048 di ilk atamada hizmetli yazmadım memurluk gelmedi 2 ci atamada full hizmetli yazdım alım azdı hizmetlilik bile gelmedi 3 cü atamada tercih yapmadım ama memurluk çok iyi yerler olmasada kılı kılına benim puana indi yani üç atamada memurluk 2050 kadar düştü sıtralama olarak puan değişkendir sıralamalara bakın bu atama 2016 sınavına göre alımlar fazla olursa puanlar doğal olarak düşer ama bence aşağı yukarı alımlar aynı olur

Arkadaşlar benim puan 83 kusur siralama 2900 korku sardi normal lise mezunyyum herhangi biryere atanma ihtimalim nedir ilk atamada

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

koç 35, dediğin doğru, fakat ben alımların 2016 da olduğu gibi olacağına sanmıyorum. 2016 ilk atamada liseye 2500 kadro verildi, 2.atamada 444, 3.atamada 516 sanırım. Yani ortalama 3000 kadro verildi. Artık ortaöğretim en çok kadroyu alan bölüm değil. Bunda meb'in hizmetli almamasıda çok büyük etken. Bence üç atama da liseye maksimum 2000 kadro verilir. Puanların çok düşeceğini düşünmüyorum.

4 yıl geçerliliği tam olarak anlamış değilim ama heralde az az yapılacak atamalar ama uzun vadede. Zor ama Insallah ilk atamada atanabiliriz@ahmetycan

bttrcp, inşallah kendi bölümünüzden tercih yaparsınız, imam hatipe çok kadro veriliyo çünkü.

Smilemisty Evet öyle ama genelde müezzin kadrosu açıyorlar ben memurluk istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım

Smilemisty müezzinlik erkekler içindir ben kuran kursu öğreticisi olabilirim ondada kadro açılmıyor bulunduğum şehirde 🙄

Valex hiç göndermedim bimere falan nasıl yapacaz detaylı anlatirmisin

Üst Alt