Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

seca
MEB yazarsan tercihlerine, ataman başka yere çıksa bile bulunduğun yerde çalışabilirsin.

89 puan 801 sıralamadayım kocaelide yaşıyorum meb kadro açarsa ilk tercihim kocaeli olacak fakat kocaeli olmazsa başka bir ili tercih edersem tayinimi kocaeline aldırmak mümkün olur mu

Arkadaşlar herkes bi umut bimere dilekçe gönderse keşke elimizden geleni yapalım biz

merhaba ebru hanım ben ekpss sınavındn 73 puan aldım acaba bu puanla bir yere yerleşe bilirmiyim acaba acil bilgi

muratsevinc.gs

Gitmiceğin yerleri tercih etme. ne kendi puanın yansın nede oraya gidebilcek bi arkadaşımızın hakkına girilsin. Memurla hizmetli arasında ki meslek tanımını göz önünde bulundurarak tercih yap. Memur olursan masa başında çalışırsın. Hizmetli olursan tuvalette temizleyebilirsin, getir götür işine yapabilirsin, temizlikte yapabilirsin, masa başıda çalışabilirsin. Bunları göz önünde bulundurarak tercih ysp

arkadaşlar bu puanla tercih yapsam atana bilir miyim sizce

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi1119
Genel Kültür Testi2010
EKPSSP1 Puanı73,25448
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası16937
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı59320

Arkadaşlar atama yapılırken ENGELLİ DURUMUNA BAKILIYOR MU ZİHİNSEL VEYA GENEL GİBİ AYIRIYORLAR MI ÖNEMLİ BENİM İÇİN CEVABI OLAN VARSA LÜTFEN YAZSIN

2018 EKPSS ortaöğretimden ilk 1000 de en çok hangi engel grubundan engelli vardır?

Gerçekleşen 2018 EKPSS ile ORTAÖĞRETİM den ilk 1000 de en çok hangi engel grubundan ENGELLİ VARDIR?

ağırlık zihinseldir diye düşünüyorum çünkü basit sorular..

Zihinsel Kategorisinden giren ama zihinsel olmayan şahıslardır.

Peki yerleştirmede engellilik grubunun önemi veya önceliği var mı

Merhaba arkadaşlar ekpss 2018 sınavına ilk kez girdim biraz düşük aldım 68 küsür aldım.
Bu puan ile atama şansım var mıdır
ben ekpss ye girdim ayrica kuraya basvurabilir miyim
lise mezunuyum tecrübeli arkadaşlar cevap verilmesini rica ediyorum

Kuraya basvurabiliyorsak eğer bu puan ile kura mi yoksa tercih mi daha avantajlı olur

kartal06000 sınava girenler kuraya başvuru yapamıyor. Kuraya ilkokul ve ortaokul mezunları katılıyor.
Açıkça söylemek gerekirse de aldığınız puanla atanma şansınız düşük ama yine de umudunuzu kaybetmeyin.

denizkızı teşekkürler yorumun için sağolun yalnız benim anlamadığım şu kuraya başvuru 4 şekilde yayınlanmış
# ilköğretim kura tercih
#ortaöğretim kura tercih
#önlisans kura tercih
#lisans kura tercih
Buna istinaden ilkokul mezunu ortaöğretim kura tercihine başvurabilir mi o metin yazısında çünkü şart 2001 yaziyor ortaöğretim için eğer sadece ilkokul ve ortaokul basvurabiliyorsa neden 4 kategoriden kura başvuru yayınlanıyor

Adım kadar eminim ki sınava girenler kuraya başvuramıyor :)

Hemen açıklayım. Bakın arkadaşlar, 2018EKPSS/KURA yazıyo ve klavuzlar aşağıda verilmiş. Bunun neyini anlamadınız? Yani demek istiyo ki, 2018 Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Kura. Ilköğretim mezunları zaten sınava girmediği için kura kısmından tercih yapıyor, Ekpss yani sınava girenler ilköğretim harici tercih yapıyolar.

Arkadaşlar tercihlerimizi ekim kasım aralık aylarında yapacağız değil mi

Kamuya 50 bin personel alımı olacakmış bizle alakası var mı acaba

arkadaşlar tercihler büyükk ihtimal temmuz ayının 10, 15 gibi başlar aralık ayındada atamalar olur çünkü diğer senelerdede öyle olmuş hep isterseniz bakın yinede

Üst Alt