Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

Atanmak zor gibi ama hayırlısı
vPdZXR.png

Puan 82.681
Başarı Sırası 3650
Ortaöğretim Elektronik Bölümü mezunuyum.
umarım atanırım

2018 EKPSS Sınavına Girdim Ve Sonuç Geldi Bundan Sonra Ne Yapmam Lazım

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinizi selamlıyorum. Ben ilk defa ekpss sınavına girdim ve sonuç geldi. Ortaöğretim düzeyi

87.30 puan ile 1271 sıralama geldi. Fakat bundan sonraki süreçte ne veya neler yapmam gerektiğini işleyişin nasıl olduğunu kaçırmamam gereken tarih ve uygulamaları bilmiyorum. Az çok okuduklarım sayesinde bir şeyler öğrendim fakat yeterli olmadığını düşünüyorum. Mesela kura diye de bir şey var ama ben ona başvurmadım . Benim puan ve sıralamam ile her hangi bir kadro olma ihtimali var mı ? Bundan sonra ne yapmam ve neleri takip etmem gerekiyor ? 657 kanunun 53. maddesi tam olarak ne ? normal kpss den de 80 puanım var duruyor ama %40 psikiyatri engelim dolayısıyla akıl hastalığı sayılıp sayılmadığını da bilmiyorum. Kısacası bilmediğim çok şey var ve sizleri yormadan bunları öğrenmek istiyorum , yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sevgi ve saygılarımla.

Kpss den atanmanız imkansız ama ekpss den en geç 2. Atamada atanırsınız gibi geliyor.. Tabi tahmini kendi görüşüm bunlar. Belli de olmaz.

Zihinsel Gruptan mı sınava girdiniz
%40 psikiyatri

Burakchn teşekkür ederim görüşünüz için tabi ki tercih sıralaması kadro sayısı kimlerin tercihte bulunacağı gibi bir çok faktör var belki 1 belki 2 atamada ya olur ya olmaz. normalinden artık umudum kalmadı zaten. fakat bir sürü ilan görüyorum , merkezi atama dışında atamalar da oluyormuş. kafam allak bullak
Zorro zihinsel değil sınıflanamayan diyor benim rahatsızlığım psikiyatrik ruhsal duygusal sınıfına giriyor sanırım

esaret81 Af edersiniz ben sizin bahsettiğiniz yönünü gerçekten hiç düşünmeden konuştum şimdi fark ettim ama benim umudumu yitirdiğim konu normal kpss den 80 alıp da atanmak konusu çünkü üzerinden çok geçti bir sonuç yok. yoksa engelli kpss den buradaki herkes gibi umutluyum 87 puanla atanan bir çok insan olmuş forumda okuduğuma göre. inşallah herkes dilediği bir kadroya yerleşir de gece gündüz düşünüp kaygı duymaktan kurtulur, temennimiz bir.

esaret81 tamamen benim bilgisizliğimden kaynaklandı. ben sınava ilk defa girdim ve gidişatı evveliyatı bilmediğim için biraz karamsar gözüktüm. yoksa keşke bir şeyler bilsem de sormak veya olur mu olmaz mı diye düşünmek yerine buradaki diğer arkadaşlarıma yardımcı olabilsem; olur, deneyin, başvurun vesaire diye umut, ışık olabilsem. çünkü kendi yaşadığım durumu göz önüne alınca gerçekten buradaki ufak bir umut veren yorumun bile ne kadar önemli olduğunu gayet iyi idrak ediyorum. çok teşekkür ederim sizler de umut oldunuz.

serhat09 Seninle aynı bölümdeyiz ben geçmiş atamalara baktım bizim bölümle ilgili 2016 en yüksek puan 92,en düşük puan 75 yerleşme şanısımız var anlıyacağın :)

Ekpss 2018

Ekpss1 83 puan aldım sıralama da 3300 atanma şansım var mı? 2014 yılında 82 puanla ilk tercihte Antalya ya atanmıştım bu yıl ki atama da atanma şansım var mı? Bilenler yazarsa sevinirim

Arkadaşlar, 2016 EKPSS'de 83,80470 puan ile 1365. sıradaydım, bu sınavda 86,85216 puanla 1424. sıradayım. Yani bu sınavda öncekine göre çok fazla insan sınava girdi. 83 puanla ilk atamada YH olarak atandım, yanlış hatırlamıyorsam ikinci atmada 83 puan GIH için yeterliydi.

Yani bu sene hem sınava girenlerin sayısı fazla hem de açılan kadro sayısı çok düşük. 95 alan arkadaşın bile GIH sınıfına girememe ihtimali var.

Puvanim 74.226
Siralamam 14715
Bu puvanla biyanla gidebilirmiyim teşekkürler arkadaşlar

ortaöğretim bilişim teknolojileri alanı mezunuyum teknisyenim.

bende aynı bölümden mezunum kardesim benimde puanim 78.63 bakalım nasìp artık ben hizmetli falan gelse de tamam diyecegim

öncellikle herkese hayırlı ramazanlar arkadaslar ben bilisimden girdim puanim bana düsük geldi ama rica etsem bir bakabilirmisiniz nasil olabilir
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 16 6
Genel Kültür Testi 19 9
EKPSSP1 Puanı 78,63801
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 7369
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320
lutfen yardimci olun arkadaslar ne yapacagini sasiriyor insan sevgi ve saygilarimla

siyah_beyazz

İnsaallah hakkımızda hayırlısı olur. Branşta kadro açılırsa bi ihtimal şansımız olacak.

Puanım
GY 21 4
GK 16 9
Puan 79,91
Sıralama 5982
Teknik Elektrik

83 puan var atanma şansım nedir bilmiyorum karamsarlık içinde tercih kılavuzunun yayınlanmasını bekliyorum

Benimde elektrik elektronik 83 puan var 3300 sıralama

2014 yılında atandım sonra atamam iptal oldu şimdi tekrar atanmaya çalışıyorum

EKPSS 2018 ortaokul ilk atamada kaç puanla kapatır?

Merhaba arkıdaşlar ilk atamada ortaöğretimde puanlar kaça düşer ?

Memurluk 90 dan aşağı dùşmez ama hizmetli kaçta kapatır tahmin yürütmek zor. Ortaöğretim tabi ki bahsettiğim. Ön lisans ve lisans hakkında tahmin yürütemiyorum.

kontenjan miktarlarını bilmiyoruz ama tahminim önlisans 84 85 de kapatacak çünkü vereceği kadro sayısı kötü olacak büyük ihtimal

ama 80 puan alan ben atanamam demesin çünkü çoğunluk gider başka yeri tercih eder sen gidersin yüksek puanlıların tercih etmediği yeri yazarsın sen atanırsın nasip bu işler :))

Arkadaşlar ekpss 75 aldım liseden girdim atanriyim sizce? ?

Arkadaşlar ekpss 75 aldım liseden girdim atanriyim sizce?

Kalem abla bi yardımcı olurmusun ortaogretim 86.93 sıralama 1414 atanirmiyim

Üst Alt