Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

Sezinsila
muratsevinc.gs
SERKANDAGLI
chaplin1905
haydarbaba

Arkadaşlar tercihlerde hizmetli memur ne varsa yazmaya çalışın her sene alımı azaltıyorlar ben girdiği de 2500 sadece ortaöğretim vardı şimdi 1000 kişi bile almıyorlar. Zaten memurluğu kaldırmayı düşünüyorlar ne kadar erken atanırsanız sizin için hayırlısı o olur diye düşünüyorum

Erkankss

atansan da atanmasan da kalkacak memurluk Binali Yıldırım kendi ağzıyla söyledi. sözleşmeli personel olacaksınız her yıl sözleşmeniz yenilenecek ve sözleşme maddelerine uymazsanız ve yıl sonu performansınız düşük çıkarsa işten çıkartacaklar. eskiden yüz kızartıcı bir suç işlemedikçe memurları çıkartamıyordular . Bunun önüne geçmek için bir hamle yapacaklar.

Engeliniz bipolar galiba hhclk
Zihinsel gruptan girdiğinize Göre atanma şansınız çok az, Geçmiş olsun
Soruma cevap alamadım hhclk

Son düzenleme:
Sıralamam 177 Puanım 89.5 ortopedik engelli

ama şöyle bir durum varki yanlışlıkla önlisansdan girmişim )
ortaöğretim olması lazımdı .
suan üniversite okuyorum ama 1. sınıfım, seneye mezun olmam bile zor.
muhtemelen acılacak kontenjanlara tercih yapamayacagım, emin değilim bilgisizim konu hakkında

75 puanim var imam hatip mezunuyum müezzin veya imam hatip olmak istiyorum engel durumum genel sizce atanir miyim

2018 ekpss Ortaöğretim puanları bu yıl çok yükseldi

Benimle aynı fikirde misiniz? Yanı çıta yükseldi

83 puan aldım ortaöğretim 3271.sıralamadayım atanabilirmiyim ? Bilgili tecrübeli arkadaşlar fikirlerini aktarırsa çok memnun olurum

arkadaşlar öncelikle hepiniz için hayırlı olsun bu sınavda puanlar çok yükselmiş ben 2016 ekpss de ortaöğretimden girdim 78,9 puan aldım 3709 sıradaydım şimdi 79 alan arkadaş 6300 lerde 85 puan ve üstüne yığılma olmuş

86.3 puan aldım. 1629.sıradayım. yığılma 83 86 puan aralığında

ortaöğretim 80 almışım 5759 sıralamam ihtimal varmı sizce
2016 sınavında ilk atamasında 78 ile hizmetli atanmış
2018 atamasında ise 80.415 puanıyla memurluk atanmış 78 ile de hizmetli atanmış sizce 80 puanla bu sene atanabilirmiyim

Zorro

Selam
Şansımın çok az olması puanlamı yoksa hastalıklamı alakalı yoksa dediğim her dövmelerlemi

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :) bu arada tercih konusunda tecrübem yok yardımcı olursanız çok sevinirim :)
2bc18ae56d13436ec919af5b05f12efd.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

78.82 sıralama 7139 Ark. ile iddiaya girdik ben atanamam diyorum o atanırsın diyor hadi bakalım :D

Arkadaslar merhaba. Ben ortaöğretimden girdim puanim: 79,67 sıralama: 6197
Hizmetli gelme ihtimali nedir. cevaplarsaniz sevinirim.

Fırat72 alım çok az olduğu için kimse bu soruya net bir cevap veremez. İkinci yada olursa üçüncü alımda şansınız olabilir.

Ekpss ile ilgili hiç bir tecrübem yok.
İlk kez sınava girdim.Engel durumum zihinsel bu bir dezavantaj mi?
Önemli olan puan değilmi ?
83.20461
3271
Ortaöğretim
Zihinsel
Lütfen kısada olsa bilinçli ve net olarak bilgi verirmisiniz?

Arkadaşlar merhaba ben 22 Nisan 2018 tarihinde yapılan EKPSSden ortaöğretim alanından 89,06209 puan aldım acaba bu puanla memurluğa yerleşir miyim sınava ilk kez girdim bilgi verirseniz sevinirim

Rahatsızlığım nöropati

% 99 atanırsın hiç kafanı takma 63 -64 puanla bizde atanmak için bekliyoruz ya biz ne yapalım ölelim mi ? :)
Haliloğlu

Puanın 75,31... Başarı sırası 12.519... imkansızında imkansızı

75.04 puan almışım
13051. başarı sırası.
sevineyim mi üzüleyim mi?

75 puanim var imam hatip mezunuyum müezzin veya imam hatip olmak istiyorum engel durumum genel sizce atanir miyim

Bende sizin gibi imam hatip mezunuyum puanım76.93 eğer bir bilginiz varsa banada yardımcı olabilirmisiniz hastalığım bipolar teşekkür ederim şimdiden

lisans-önlisans ve ortaögretimde herkes sıralamada 500 ile 1000 kişi gecebilir çünkü 2018 1 atamada atanıp bı sınava tekrardan girenler var içlerinde onlar tercih yapamıycak ve tercih yapmıycaklarıda düşünürsek karamsar olmayın arkadaslar.

Üst Alt