Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

2016 ekpss sınavında kaç kere atama oldu 2018 e kadar bilginiz var mı? Bu arada ekpss sınavından 80 puan aldım başarı sıralamam 5759

sizce atanabilirmiyim ...

GK: 20 7
GY: 24 5
Sıralamam:1411

67 puan aldim ortaöğretim görme şansımız varmi acaba

67 puan aldim ortaöğretim görme şansımız varmi

Arkadaşalar benim puan dan çok çözdüğüm soru sayısı eksik nereye şikayet edebilirim genel kütürden 2 boş biraktım genel yetenekden 1 tane boşum vardı sistemde 5 genel kültür 3 genel yetenek görünüyor yardımcı olursanız ...saygılar

Tahminen orta öğretimden 500 kişi alırlar hesaplarımızı ona göre yapın sıralamanıza bakarak

Lütfen yardım

79,78

Puan ile hizmetli ya da en kötü şekilde bile atanır mıyım?
nasıl yol izlemeliyim.

6111 sıralamam

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi 133
Genel Kültür Testi 194
EKPSSP1 Puanı 78,13685
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 7928
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320

69 almışom netteki hesap 71 itiraz etcem

Arkadaşlar acı ama bence gerçek bu. Soruların genel olarak basit olması puanları uçurmuş ve ortaöğretimden alımlar artık çok az. 2020 sınavına kadar 3 atama olması halinde ortaöğretim hizmetli 84 ten aşağı düşmez bence. Bakın puanın yüksek olması sizi aldatmasın. 2016 sınavında 78 almıştım 4406.sıradaydım. şimdi 82 puan alanlar 4400 lerde. Açık ve net, alımlar 500 olursa 3 atama 1500 olur. Hizmetli 84 85 ten aşağısı çok zor..

91 almışım ama bu ilk girişim bundan sonraki aşama ne olacak atamalar nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz

akks47 20.000 kişi orta öğretimden alırlarsa yaşadınız 75 puan alanlar garanti :)

Erkankss

usta hizmetli ile düz memur arasında ne gibi farklar var kısaca yazabilir misin? maaş farkı var mı?

merhabalar,

88,9 puan ile 851. olmuşum.

ilki olmasa da ikincide atanma gelebilir herhalde, peki, ortaöğretimde tercih imkanlarımız neler? teknik liseden makine mezunuyum, tercih konusunda bilgisi olan varsa, bilgi verebilirse çok güzel olur.

91,2 puan 399. sıra...beklediğimden daha iyi çıktı.standart sapma ile puan düşer diye kafayı yiyordum meğerse benim puanı arttırmış gözünü sevdiğim.netteki hesaplamada 90,5 puan çıkıyordu

ilk defa girdim sınava.acaba bu puan ve sıralama ile ilk atamada memur-hizmetli farketmez istanbul gelir mi? olmazda istanbul yakını veya şöyle izmir muğla gibi yaşanabilecek bir şehirden memurluk çıkar mı? toplam 550 kişi falan alsalar orta öğretimden memur sayısı ne kadar olur?

son olarak neredeyse benim ile aynı sayıda doğru soru yapmış kişiler verdikleri yanlış cevaplardan yüzünden 3 doğrusundan olup 87-88
puana falan düşüp 800-900 sıra arkamda kalmışlar..sınavda emin olmadığım hiç bir soruya cevap vermemiştim..çok iyimi ettim eminde değilim gerçi.fazlasıyla iklemde kalıp kendime güvenemediğimden cevap vermediğim 5 sorudan 4 tanesinin benim düşündüğüm cevaplar olduğunu görünce kahrolmuştum.

Arkadaşlar benim sıralamak 686 ilk atamada şansım varmı sizce

Ortaöğretim:88,36 puan ile atanır mıyım dostlar
Sıralama 982.

Cevap yazarsanız memnun olurum

Sınavdan 80 puan aldım başarı sıralamam 5759

sizce atanabilirmiyim ...

90.020 doğru yanlış 22 8 28 2 sırlama 608 hayırlısı

Sizce ne gelir.

Bnm 90.020 doğru 22 8 yanlış 28 doğru 2 yanlış sıralama 608 seninkinde neresi farklı

90.023 22 doğru 8 yanlış 28 doğru 2 yanlış 608 sıralama hayırlısı

85.51 puan ile 2005. olmuşum hizmetli olarak atanma şansım nedir sizce arkadaşlar?

84 puan aldım.Sıralama 2362 yazıyor.Memur kadrosu girebilirmiyim.Hizmetli istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim yeni üye oldum

Arkadaşlar Ben Girmedim :)
Bence 75 ve üzeri bu 4 sene içerisinde %70 Sınava Giren Herkes Atanır Bol Şanslar.

Ekpss atamalar

Ortaöğretim ekpss sınavından 72 puan aldım atanma şansım var mı?

https://kpss.memurlar.net/tercihrobotu/2018/91/ slm arkadaşlar bu adresten örneklere bakabilirsiniz sanırım 75 puana kadar atanabileceksiniz tabiki sonlara doğru birde arkadaşlar her ili tercih edin neresi gelirse gelsin bir kereye mahsus engelli ataması ile bulunduğunuz ile gidebiliyosunuz atandıgınız ile gitmeye gerek kalmadan dilekçe vererek atamanızı yaptırıyorsunuz sakın tercih yapmamazlık yapmayın derim. hepiniz için hayırlısı neyse o olsun inş.

chaplin1905
Kardeşim engelin bedensel değilse sıkıntı yaşarsın genelde. Masa başı değilde okulda temizlik yaparsın. He ben masa başına geçtim ama çok sıkıntı çekerek geçtim ams sınıfım hizmetli

Yalnızada
Memur olamazsın sakın hizmetli yazmamazlık etme yoksa açıkta kalırsın

Herkese selam
İlk kez bu sınava girdim
83,20461
3271
Ortaöğretim
Zihinsel
Memur yada hizmetli görevlisi olarak aranabilirmiyim?
Ha bu arada dövmelerim var sorun olurmu?

Üst Alt