Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alımlar iyi olursa mümkün, hocam benimde 2016 ekpss ortaöğretim puan 74. 28106 başarı sıralaması 8522, 2018 ortaöğretim ekpss puan 74.86061 başarı sıralaması 13460 tercih zamanında hangi puan kullanılr?
iku nedemek?
Önceden post açmıştın ne demek?
Sınava ilk kez giriyorum.
Hiç bir bilgim yok.
Sınav kağıdına göre girdim.zaten başka türlüde olamaz.
Bilginize ihtiyacım var.
Bir sorum olacak.
Benim raporumda istihdam bölümü DEĞERLENDİRİLMEDİ yazıyordu gidip itiraz ettim. Daksille DĞERLENDİRİLMEDİ nin üzerini silio daktiloyla EVET yazıp üzerine imza kaşe vurup onaylattılar bu herhangibir sorun çıkarır mı yeniden rapor iaterler mi?
73.7773 ortaöğretim bilişim teknolojileri alanı mezunuyum teknisyenim. Atanma durumum varmıdır bu puanla. Siz değerli arkadaşlarımın tecrübeleri ve düsünceleri nelerdir?
Merhaba iyi günler ben bu sene ilk kez sınava girdim bedensel ortopedik engelli alanından ortaogretim puanım 86.93 başarı sıralamam 1414 bu sene atanabilirmiyim ve tercih sürecinde ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
88 puanım var sıralamam 1012. Anadolu lisesi sayısal mezunuyum. Sizce sivasta memuriyet kazanabilir miyim? Bir de bizim için yerleştirmeler ne zaman olur var mı bilgi verebilecek birileri. Şimdiden teşekkürler