Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS Ortaöğretim puanlarınız kaç?

İkincide olur gibi kardeş hayırlı olsun en kötü 3 garanti

merhaba yeni üye oldum da
buraya tercihler ne zman olur ekpss tercihleri
kura usuluyle olamıyorum malsef ön lisans okudugum için

85.144 önlisans dan Türkçe mat 21 doğru 4 yanlış genel kültür 22 doğru 2 yanlış 489 sıralamam 12652 kişi

83 puan aldım 3271. Sıralamadayım ortaöğretim den girdim atanırmıyım sizce ? Lütfen fikirlerinizi söyleyin

benimde 71/görme/ inşallah atanırız.şimdi bu aşamadan sonra tercihmi yapacağız

Tam sınırdayım 79 ya ama %90 olmaz gibi hayırlısı olsun ne denir ki olcakla ölceğe çare yok

sonuçlar açıklandı peki bundan sonra süreç nasıl olacak ne yapmamız lazım?

Yeni yıla kadar atama yokmuş Zehra 85 in altında olanlar atanacağımızı sanmıyorum 1. Atama da kaldık 2. Atamaya :(

Netleri hesapladım birinde 74 diğerinde 79 çıkıyor ama gelen sonuç 72 bu nasıl iş

puanlara ve sıralara bakıyorum
1 puan 300-400 kişi sıra fark ettirmiş
yani tercih dönemlerinde tercih sıralamanızı yaparken çok dikkat edin, küsüratlarla çok şey değişir

emin olmadığın bir soruyu boş bırakmak ile sallayıp yanlış yapmak arasındaki farkın önemini bir kez daha gördüm

Gençler 88 küsüratlı 1058 deyim. Daha yüksek bekliyordum. Hizmetliyim hizmetli seçemeyeceğini. Benim gibi bir çok arkadaş Emin’im vardır siz sıralamalarınızı 300-500 öne koyun seçerken derim.

Genel Yetenek Testi 22 2
Genel Kültür Testi 16 13
EKPSSP1 Puanı 80,09441
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 5759
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320

SİZCE ATANIRMIYIM ARKADAŞLAR

Merhaba arkadaşlar,
Birader Zihinsel engelli kategorisinde girdi
GY: 27D-2Y
GK:30D
Sıra:40

Yerleşebilir mi?
Kadrolar ne zaman açıklanır ,tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilir mi? Siyasi oyunlar dönüyor mu bilmiyorum ama ne kadar şansımız var?

Sıralama 18 bin
İkinci yada üçüncü tercihlerde atama gelir mi

Üst Alt