Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS ve KPSS yerleştirme takvimi açıklandı!

hayır ben önlisans okuyorum ama bitmiyor ortaöğretimden gireceğim.

vieuxpoesie okuldan isteyin obelgeyi

Onla başvurcan

Aile sosyalden başvurcan ordan ösym gtcekmişiz

Sadece şunu merak ediyor ve soruyorum
e devlet üzerinden alınacak mezuniyet belgesi geçerli olur mu? :)

Bide işitmeyi soruyolarmış çocuklenmi sonradanmı çocukkense bi belge istyolarmış odereceden sınava gircekmişiz benimki sonradan lise1de işitme 2yazılcak

97de farkettik
vieuxpoesie oda olur:))

Mezuniyet belge

flora19

teşekkür ederim can :) ben de genelden gireceğim sınava, ama içimde zerre sıkıntı yok huzurluyum. umarım çok ağır işitme kaybı olan kardeşlerim abilerim ablalarım girer işitme grubundan, güzel puan alırlar atanırlar.

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, umarım hepimizi güzel günler bekliyordur. :) sana da başarılar dilerim, inanıyorum kazanacaksın. hep birlikte başaracağız arkadaşlar. güneşli günler göreceğiz!

kura için 06.02.2018 başvuru tarihi yoksa farklı bir tarihmi?
sayfadaki 2.sıradaki mesajda yazıyor mayısın 2 ila 16sı arasında başvuru
[SIZE=2][FONT=Tahoma !important]
[FONT='inherit']ENGELLİ KURA KAYDI TAKVİMİ[/FONT]
[/FONT][/SIZE]
[FONT='inherit']Kuraya Başvuru Tarihi[/FONT]
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2]
[FONT='inherit']Kuraya Geç Başvuru Günü[/FONT]
[/SIZE]​
[FONT='inherit']02-16/05/2018[/FONT]
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2]
[FONT='inherit']29-30/05/2018[/FONT]​
[/SIZE]​

vieuxpoesie rica ederim cnm sanada başarılar dilerim kazanırsın işlh normal kpssden kaç aldıydın girdinmi

ekpss başvuru?

merhaba,

elimde sadece %45 engelli raporum var. yarın başvuru için neler yapmalıyım. sadece raporla ösym bürosuna gitmek yeterli mi yoksa aile ve sosyal pol.il müdürlüğüne gitmeli miyim?

Son düzenleme:
dissosiyatif Kura başvurusu 2 - 16 Mayıs 2018 tarihleri arasında

flora19 [FONT=sans-serif]@[/FONT]denizkızı

Daha önce ekpss'ye başvuranlar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gitmeyecek, https://ais.osym.gov.tr adresine girerek online olarak başvurusunu yapabilecek ancak lise mezunuyken ön lisans yada lisans mezunu olmuşsa yada rapor oranı değiştiyse ösym başvuru merkezlerine giderek bilgilerini güncelletecek ve başvurusunu yapacak.

Cahit oynar Açıköğretim lisesini bitirecek mezun olacak durumdaysanız sınava girebilirsiniz değilseniz 2-16 Mayıs tarihlerinde kuraya başvurabilirsiniz sınava girmek için lise mezunu olmanız şart.

Sinava girerken acik lisen yani halkevinden bu yil icinde mezun olabilirdiye bi yazi albilirsin ve şu an lise mezunu olmasanda sinavs gire bilirsin ancak tercihler baslayana kadar tahminim temmuz gibi olur o zamana kadar bitirmen şart yoksa tercih ekranin acilmicaktir

Life iyiki varsınız sayfa olmasa öğrenemicez bişi:)

Rica ederim ne demek, paylaşarak bilgilenerek hep beraber aşacağız zorlukları:)

künfeyekün

Ekpss Başvuru Kılavuzu ÖSYM tarafında yayınlanacak bizlerde buradan paylaşırız ösym başvuru merkezlerine gitmenize gerek yok.

ha çocukken ha sonradan ne farkı var?

Belge istyolarmış derecelendiriyolar sınav için işitme 1 işitme 2
Life nettendemi başvuru oluyo aile sosyala gtcez önce ordan sonra ösym galiba şahsen başvuru bide nettendemi yapılıyor başvuru

flora19

[FONT=sans-serif]Daha önce ekpss'ye başvuranlar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gitmeyecek,

[/FONT]
https://ais.osym.gov.tr[FONT=sans-serif]

adresine girerek online olarak başvurusunu yapabilecek, ancak lise mezunuyken ön lisans yada lisans mezunu olmuşsa yada rapor oranı değiştiyse ösym başvuru merkezlerine giderek bilgilerini güncelletecek ve başvurusunu yapacak.[/FONT]

ya yoksa ne olacak?
ayrıca işitme 1 yada 2 farkı sınavda bir fark yaratır mı?

Tercihler 8-16 Mart arasinda, sinav 22 Nisan'da.

Tercihlerin sinavdan once olmasi sacma degil mi arkadaslar?
Aldigimiz puana gore tercihlerimizi belirlememiz gerekmez mi?

Üst Alt