Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS ve KPSS yerleştirme takvimi açıklandı!

flora19

Konunun ilk 2 iletisinde yazdigina gore tercih tarihleri 8-16 Mart arasinda.
2nci iletideki tablonun sag ust kosesinde tercih tarihleri 8-16 Mart diye belirtilmis ama.

flora19

Bana da sacma geldi tercihlerin sinavdan once yapilmasi.

Hangi onceki girenlerden bahsediyorsunuz ki? 2016 sinavinin 3. atamasi da olmadigina gore bu sanirim 2018/1. atama olacak.

Ama cok sacma yani...
Life

Tercihlerin sinavdan once yapilmasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

2018/1 demek o yilda yapılan ilk atama demek...2018/1=2016 da girdiğimiz sınavda aldığımız puanla yapılan 3. Atama ...daha sınava girmeden atama yapılamayacağına göre?

istenilen belgeleri hatırlatalım..
- en az yüzde 40 oranlı engelli raporu
- diploma..
- ÖSYM Başvuru formu.
-fotoğraf
-kimlik veya pasaport...
-Aile sosyal Pol.İl Müd. alınacak ön taahhüt kabul beyanı formu.
- fotoğraf veya diploma bilgilerinde değişiklik olacak kişiler ÖSYM bürosuna gidecek..

2018/1.. geçmiş yılın puanıyla alır..
2017 yılında en son 2017/2 ile kapatmıştı... 2017/3 alımları olmadığı için 2018/1 olarak devam etti.
2016 puanı 2 yıl geçerlidir arkadaşlar..
2016 nisanda sınava giren birisi 2017/1 ve 2017/2 tercihlerine katıldı...

2016 puanında 2017/1, 2017/2 alımı oldu... 2016 puanının 3. alımı ise 2018/3 olacak..

Birruh

Bu yapılacak olan tercihler 2016 yılında yapılan ekpss sınavına girenler için yapılacak olan tercihlerdir, bu yıl yapılacak olan ekpss sınavı ile alakası yok.

En geç başvuru tarihi ne zaman acaba 6 şubat ve 21 şubat harici?

Ortaöğretimden giricem arkadaşlar da yetişmicekmiş raporum o tarihe o yüzden acil bilgi lütfen

EKPSS 3. Tercih Mart ayı ataması..?

3.atama heryerde konuşuluyor ama net olarak resmi sitelerde nezaman acıklanır bilen varmı...?

İyi akşamlar fatih75 kardeşim 2016 nın 3 üncü alımı için martın 8-16 sında tercih yapılacak tercih tarihini devlet personel başkanlığı ve ösym takvimlerinde yayınladı .Ordan bakabilrsin

Teşekkúr ederim abi bulamamıstım biraz kurcalayınca buldum hani haber kanallarnda facede falan acıklamalarda soylüyolar ama bide resmi lazım rabi hayırlısı insallah

Mart tercihini bekliyen ardadaslar varmi varsa gorelim bilgilermi paylaşalım mümkümse ... hayırlı akşamlar.

Ekpss tercih sonuçları

Arkadaşlar merhaba tercih sonuçları nezaman açıklanacak bilen varmi herhangi bir tarih verilmedi ama duyan bilen varsa paylaşalın

Bildiğim kadarı ile Kura ile birlikte açıklanıyor. Kura için davet edilen arkadaşlar sanırım davet edildiklerini bizimle paylaşırlar.
Herkes için hayırlısı olur inşAllah.

Mart ayı içerisinde yapılacaktı atamalar sayın bakan öyle demişti diye hatırlıyorum

Memurlar. Net haberine göre sayın cumhurbaşkanının teştifleriyle kura yapılacakmış tarihi de cumhurbaşkanı belirleyecek

2018 EKPSS sonuçları ne zaman açıklanır?

2018 ekpss kura mayısta başvurular sonuçları nezaman açıklanır

Korkma korkma Sakin Ol Yeter ama ailenle beraber git ☺

ne güzel işte bir iş sahibi olma fırsatı verecekler sana! çalıştıysan biraz soru yapabiliyosan oh ne güzel.

Arkadaşlar bu puanlarin 4 yıl geçerli olma durumu hangi sınavla başlıyor ben 2016 da girmiştim şimdi 2020 ye kadar devam edecek mi yoksa bu sınavla mı başlıyor.

2016 puanın geçerli. 2018 de daha yüksek alırsan o geçerli olur. düşük alırsan 2016 geçerli.

Ekpss kura basvuru tarıhlerı net ne zaman bilen var mı ?
Ve ne yapmam gerekli başvuru için

Yarın büyük gün..!!!

Evet arkadaşlar yarın büyük gün benim 4. kez EKPSS ye girişim umut dünyası işte sizler neler söyelemek istersiniz ???

valla ilk defa gireceğim aşırı heycan var ve matematik yok, şansızıma bu sene alım hiç yok gülüyoruz ağlanacak halimize :) ALLAH büyük bakalım neler olacak

Sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanı dışında başka bir belgeye gerek var mı arkadaşlar?

Yok ikisi sadece bide su etiketsiz

Üst Alt