Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS ve KPSS yerleştirme takvimi açıklandı!

Sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanı dışında başka bir belgeye gerek var mı arkadaşlar?

Hayır. Sınava gitmeden önce sınav giriş belgesini iyice okuyun, küpe-kolye-bileklik dahi kabul etmeyecekler. Sınav öncesinde sıkıntı/stres yaşamayın yok yere.

Life

Bizim EKPSS açıklandı peki tercih kılavuzu ne zaman çıkacak? Ne zaman yapacağız tercihleri?

BulutBaydar

Tercih kılavuzu Haziran ayında yayınlanır diye tahmin ediyorum, sonrasında tercihler alınır atama sonuçları açıklanır

nerden takip edeceğiz peki ösym de bir sonraki adımla ilgili hiçbir bilgi ve tarih yok

Life

Tercih klavuzu aylar öncesinden mi yayımlanıyor? Benim bildiğim atama zamanında yayımlanır tercih klavuzu, emin misiniz Haziran ayında yayımlanacağına?

raptap

Tercih kılavuzu sonuçlardan sonra yayınlanır geçen aylarda yayınlanan tercih kılavuzu 2016 da ekpss sınavına girenler içindi onlara son tercih hakkı verildi, 2018'de ekpss başvurusu yapıp ekpss sınavına girecekler için önümüzdeki aylarda tercih kılavuzu yayınlanacak

Life

Evet onu biliyorum fakat siz Haziran gibi demişsiniz ama tercih klavuzu sınavdan sonra atama yapılacağı zaman yayımlanıyor diye biliyorum ben. Normalde dediğiniz gibi Haziran'da yayımlanıyor Temmuzda atama yapılıyordu ama bu sene atamalar yılın son çeyreğine alındığı için yine tercih klavuzu da o tarihlede yayımlanır diye düşünüyorum.

DPT en geç yarın kadroları ÖSYM ile paylaşacakmış.

tato78

Nerden aldınız bu bilgiyi inşallah takvimi de açıklarlar. Kanser olacam artık her an her dakika internetteyim bir haber varmı diye:( :(

Pelinsu

DPB yi aradım. Resmi bilgi. Eğer adam şizofren değilse engeç yarın kadrolar ÖSYM ile paylaşılacak

Sizin istihbarat ekibiniz var sanirim :) size farkli bana farkli cevap veriyorlar sanirim umarim sana verilen bilgi dogrudur

tato78

Hangi mustafa :) Nerede paylaştı :)

Telefona çıkan santral memuru dalga geçiyor bence

Pelinsu

Bekleyin görün. Mustafa Erdem bu konuda son derece bilgi sahibi bir arkadaş. Facebook tan paylaşımlarına bakabilirsiniz

Bahsettiğin arkadaşın yani Mustafa Erdemin facebookunu bulamadım profiline tıklayıp facebook linkini paylaşabilirmisin

evet whatsap dan sormuş mustafa bey ilgili kişiye ekran görüntüsü attı hatta yarın kadroları ösym merkezine göndereceklermiş aksilik olmaz ise

yani artık top ÖSYM de olmuş olacak inşallah onlarda yakın zamanda çıkarır kılavuzu

Osym daha once geldigi gun biz aciklicaz demisdi yanlis hatirlamiyosam

tato78

Evet sanki topu ösym ye atmak istemiş gibiler Dikkat ederseniz Atama Takvim tarihlerini açıklayacağız dememişler :(

Üst Alt