Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye kaç kişi girecek?

arkadaşlar durum bildirir rapor hala isteniyor, ben meb e atandım ve sadece memuriyete engel herhangi bir sorun var mı yok mu diye benden bu rapor istendi ve raporumu çıkartıp verdim bile. sağlık kuruluşunun sağlık kuruluna müracaat ediyorsunuz, işe başlama raporu almak istiyorum demeniz gerekicek, yeniden 5-6 doktor geziyorsunuz, ve her doktor yeniden muayenesini memuriyete engel bir durumun olup olmadığını gözlemlemek için yapıyor,

diğer engelli raporunuz ile karıştırmayın sakın. ayrıca sınav uyumluluğunu kontrol etme diye bir şey yok, uydurmayın böyle şeyleri!! mevcut engelli raporunuz ile herhangi bir işlem yapılmıyor, ne bir düzeltme ne de bir yeni rapor! ( sürekli raporlar için). bu iki rapor bir birine karıştırılmasın, kimse de kimsenin moralini bozmasın. ayrıca atanamayan arkadaşlar atanan arkadaşlardan yardım isterlerse daha net bilgi alabilirler.

seyyaheto atananlar burda pek takılmıyor sanırım,sorularımız genelde ya yanıtsız kalıyor ya bilgi kirliliği oluyor her kafadan bir ses çıkıyor .

seyyaheto işlh öledir çalışmıcağı işler boşsa istyomuşlar orayı dolu bide ben yeni aldım daha orası boş

@flora19 benim anlamadığım şu: neden illa o kısımda bir şeyler yazılmalı? Benim engelim ortopedik atanırsam öğretmen olarak görev yapacağım , sınıfa girip ders anlatacağım o konuda bir engelim yok çok şükür . Belki kurumdan kuruma değişiyordur onu bilemem.

sosyalbilgiler1

Merak ettiğiniz soruları elimden geldiğince ancak gece cevaplayabilirim. Siz yinede sorun ben cevap vermeye çalışırım.

seyyaheto işlh öledir çalışmıcağı işler boşsa istyomuşlar orayı dolu bide ben yeni aldım daha orası boş

Meb çalıştırılamayacağı alanın boş olup olmadığına bakmıyor çünkü zaten çalışmaya elverişli olup olmadığını görmek için durum raporu istiyor. Sorun değil, lakin sağlık bakanlığı veya diğer bakanlıklar için böyle mi bilemicem.

seyyaheto atamadan sonraki süreç hakkında çok bir bilgim yok ama ben de onu atamadan sonraya bırakmaya karar verdim . Allah'ın izniyle atanırsak kapınızı tekrar çalarız soru sormak için. 😊 Şimdiden çok teşekkürler .

Bilmiyom bnde hepsi bi çeşit istiyo:)

Hocam sen bizim mardin kiziltepeye gel doktorun cebine 5 bin lira yapistir raporun kralini alirsin sadece bu sene 300 rapor kiziltepeden cikmis hem de usulsüz olarak

Hocam sen bizim mardin kiziltepeye gel doktorun cebine 5 bin lira yapistir raporun kralini alirsin sadece bu sene 300 rapor kiziltepeden cikmis hem de usulsüz olarak Suret

Üst Alt