arkadaşlar durum bildirir rapor hala isteniyor, ben meb e atandım ve sadece memuriyete engel herhangi bir sorun var mı yok mu diye benden bu rapor istendi ve raporumu çıkartıp verdim bile. sağlık kuruluşunun sağlık kuruluna müracaat ediyorsunuz, işe başlama raporu almak istiyorum demeniz gerekicek, yeniden 5-6 doktor geziyorsunuz, ve her doktor yeniden muayenesini memuriyete engel bir durumun olup olmadığını gözlemlemek için yapıyor,
diğer engelli raporunuz ile karıştırmayın sakın. ayrıca sınav uyumluluğunu kontrol etme diye bir şey yok, uydurmayın böyle şeyleri!! mevcut engelli raporunuz ile herhangi bir işlem yapılmıyor, ne bir düzeltme ne de bir yeni rapor! ( sürekli raporlar için). bu iki rapor bir birine karıştırılmasın, kimse de kimsenin moralini bozmasın. ayrıca atanamayan arkadaşlar atanan arkadaşlardan yardım isterlerse daha net bilgi alabilirler.
diğer engelli raporunuz ile karıştırmayın sakın. ayrıca sınav uyumluluğunu kontrol etme diye bir şey yok, uydurmayın böyle şeyleri!! mevcut engelli raporunuz ile herhangi bir işlem yapılmıyor, ne bir düzeltme ne de bir yeni rapor! ( sürekli raporlar için). bu iki rapor bir birine karıştırılmasın, kimse de kimsenin moralini bozmasın. ayrıca atanamayan arkadaşlar atanan arkadaşlardan yardım isterlerse daha net bilgi alabilirler.