Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 Eylül 2022 aylıkları ve ödeme miktarları nedir?
teşekkür ederim haberim yoktu. ama bir de şu var temmuz ve ağustos aylığı verilmedi o zaman onlarda hesabımda mıdır bu konuda bilginiz var mı acaba? bu arada beni aydınlattınız işiniz rast gitsin..
Hayır, Temmuz ve Ağustos aylıklarınız verildi. Haziran'da yapılan ödeme Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan 3 ayın bölünmüş miktarlarını toplayıp birleştirilen, her zaman yapılan ödemeydi. Eylül'den itibaren artık maaşlar 3 ay'a eşit bölünmeyip aylık olarak verilecek. 1.1.2019 Tarihinde maaşların zamlı miktarları belli olacaktır, bilginize.
AURANUS
aralık ayı gelmeden raporunuz almaya bakın.yeni raporunuzun oranı%70 ve üzeri olursa aldıgnız maaşda yükselme olur.yok aldıgınız rapor %40 dan aşagı düşerse maaşınız kesilir.birde şöyle bi durum var raporunuz %50 ya da üzeri ağır engelli kısmı evet işaretli olursa o zamanda 2022 maaşına değil evde bakım maaşına başvurursunuz
merhaba sizin dediğinize göre annem 629 tl alması gerekiyor.. ama annemin hesabına sadece 86 tl yatmış .neden böyle birşey olmuş lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. Benim kuzen haziranın 7 side 3 aylıgını cekti sonra bu eylülde gene çekmeye giderken aylık olarak vermişler. Acaba temmuz ile ağustosunkini niye vermemişlerdir sizce?
Selam aleykum melek abla şimdi babamim rapor orani yuzde 70 üzeri 8 18 tarihinde raporu bitti 1 ay önce den heyete bâs vurduk lakin bize raporun bitiş tarihi verdiler o yuzden raporu fes etmişler yani eylulde ayinda adece farki verdiler 103 tl verdiler şimdi abla ekimde ne kadar aylik vercekler şimdiden cok tşk ederim
Selam aleykum melek abla şimdi babamim rapor orani yuzde 70 üzeri 8 18 tarihinde raporu bitti 1 ay önce den heyete bâs vurduk lakin bize raporun bitiş tarihi verdiler o yuzden raporu fes etmişler yani eylulde ayinda adece farki verdiler 103 tl verdiler şimdi abla ekimde ne kadar aylik vercekler şimdiden cok tşk ederim
Ben üç ayda bir maaş alıyordun 1197 tl geçen ay bana maaşını aydan aya alacaksın 502 tl oldu dediler %57 Engelliyim süresiz ama bu ay baktım eksik yatmış yani 430 küsür noluyor nasıl oluyor ne yapmalıyim