Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 önlisans (3001) sıralamanız ve hangi illeri düşünüyorsunuz?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar önlisans sıralamanız ve hangi illeri düşünüyorsunuz olursa
buradan yazın ki, bizim önümüzdeki ve arkamızda olan arkadaşlar bi fikir yürütsünler

yarın kılavuz açıklanınca daha detaylı yazarız ama ben eğer ki yarın istediğim iller olursa

3001 sıralamam 52

Denizli
Muğla
Aydın
Eskişehir
Samsun
Trabzon
Ankara

Şimdilik aklımda olan yerler burası

hadi burada buluşalım ve paylaşalım...

denizli yazma yaa :) senin puanın yuksek aydından basla :)

denizli aydın izmir muğla 3001
83,70 664 sıralamam olmaz buyuk ıhtımal ama nasip

birde tercih kılavuzu yayınlansaydı iyiydi

3001 sıralama 403 Diyarbakır,Batman,Siirt,Mardin,Gaziantep. Bunlar öncelikli tercihlerim.

Insallah ataniriz. Kendi adıma söyleyeyim hala tedirginim olmazsa diye. Umarım atanirim

3001 sıralama 10 tek şehir diyarbakır

bsrn vay ilginç bi liste oralı mısın bence senin tutar

Diyarbakırliyim. Gaziantep Üniversitesinde okuyorum. Önceliğim bu şehirler. Insallah nasip olur da ataniriz

bsrn

hocam bende hasan kalyocuda okuyorum resmen aynı durumu yaşıyoruz

Aynen Civoo aynı durumdayız. Bölüm ne senin hocam

bsrn
ben hukuk fakültesindeyim hocam

ama adaletten sınava girdim

Bende makine mühendisliğindeyim hocam ama gaz tesisatı teknolonisinden girdim

Arkadaşlar 82.223 puanla 928. Sıradayım .. bu yerleştirmede gelir mi acaba ?
Ne dersiniz..?

3001 sıralamam 495
Ankara tek tercih.
Tercihlerimin sonuna doğru konya kırıkkale eskişehir çankırı.
Lütfen herkes şeffaf bir şekilde bu konunun altına yazsın

ben senin yerinde olsam eskişehiri ikinci sıraya yazarım burda herşey sudan ucuz

burası önlisans başlığı gerçi ama ben kafama uyan mühendislikleri başa, en alta da tek eskişehir 4001 düşünüyorum

Eskişehir de üni yi okumuştum evet ankaradan sonraki tercihim olabilir.

sıralamam 885 nereyi yazacağım konusunda hiçbir şey bilmiyorum hatta neye göre tercih yapacağım onu da bilmiyorum. İlk defa girdim kılavuz nasıl bir şey onu bile bilmiyorum. İçinde kötülük olmayan beni kandırmaya çalışmayacak birisi yardım ederse çok sevinirim, bu kılavuzda hangi şehirlerin kaç eleman alacağı ve alacağı puan aralığı mı yazılı oluyor ona göre mi tercih yapıyoruz? Hangi şehir kaç puanla alacak nerden bileceğiz?

puan yazmaz belli değil.. orayı en yüksek puanlı kim tercih ederse oranın puanı onunki olmuş olur

tercih ederse derken kendi tercih sırasında ilk kazanabildiği yeri diyorum

puanları aşağı yukarı kabaca tahmin edebilmek istiyorsan geçmişten fikir yürütmek dışında bi olanağın yok

puan yazmaz belli değil.. orayı en yüksek puanlı kim tercih ederse oranın puanı onunki olmuş olur

tercih ederse derken kendi tercih sırasında ilk kazanabildiği yeri diyorum

puanları aşağı yukarı kabaca tahmin edebilmek istiyorsan geçmişten fikir yürütmek dışında bi olanağın yok

Kahveci bey sizin hesaplamanız olasıklarınız kuvvetli iyi bir tercih yapalım ortak araştırma ile irtibatta kalalım

şöyle bi örnek vereyim geçen sefer benim branşımda en yüksek puanlı yer bartın dı.. ankara istanbul beklersin istatiksel olarak oralarda nüfus kalabalık diye

Engelli bireyleriz sonuçta ailemizin yanında yaşamak istiyoruz (aynı il sınırlarında yani) o yüzden etmenler deişmekte.

Siz ne mühendisiydiniz.

ben hesaba girmicem kendimde.. duygusal bakıyorum kendim için

hesaba gircek olsam 30 tercih hakkımı köküne kadar kullanmam gerekirdi

Fazla kafaya takmadan iyi bir analiz yapıp hazırlıyacaz reis herşeyin hayırlısı meslegimiz neyse onu yapmak istiyoruz.

İstanbul tercihlerim çoğunlukta olacak muhtemelen. Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Ankara yazacağım.

Bu tercihte kpss gibi dğl sanırsam lisansı önlisans ortaöğretim girdi sınava tercihi nasıl bilcez lisemi vs

Skalyoz sen memur olmadınmo yargıtayda

Tercih niye ediyon

Kahveci Eskişehir’i araştırdım zamanında güzel evet
Hayırlısı olsun bakalım yarın hangi iller ve kurumlar var

Pluvia sözleşmeliiyim Hocam ekpss den atanıp engelime göre bir işte çalışmak isterim

Pluvia sözleşmeliiyim Hocam ekpss den atanıp engelime göre bir işte çalışmak isterim

Yargıtayda ne meslektinki hayırlısı

pluvia hepsinin tablosu ayrı ayrı sen de kendi dalının kodunu ayrıca gireceksin forma tercih ettiğin yerle uyuşması gerekiyor

Başa ankara yaz istediğin şehri yaz

Yazacak yani demi bölümleri ben pdf istyom satmıyolarmı klavuzu

Ösym verirmi parayla alsam

Üst Alt