Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 önlisans (3001) sıralamanız ve hangi illeri düşünüyorsunuz?

tablo pdf olarak ösym sitesinde olacak kağıt istiyosan kendin print et

Çokmı sayfası pahalı tutarmıki

naapçan ki kağıdı.. ctrl+f ile istediğin yeri bulursun.. zaten ya aynı gün ya da 1-2 güne memurlar nette tercih robotu olacak o daha kolay bulmanı sağlıyo

Tercih robotu sağlıklı dğlmiş

Çoğu kırtasiye bir gün sonra 5 liraya satıyor kağıt olarak

Öyle rahat ediyorsan daha rahat bakarım diyorsan kırtasiyeden bulursun

bizim burda sayfası 10 kuruş falan en fazla 5-10 sayfa olacaktır zaten

mirivi genel sıralaman kaçtı hocam

arkadaşlar yarın kılavuz çıkınca yavaş yavaş buraya illeri yazalım düz memurluk için

önünüzdekileri iyi kötü tahmin etmiş olursunuz
bir fikir yürütürsünüz iyi kötü

Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin
tkahveci86 eskişehir güzel kurum olursa aklıma yatarsa seni önümüzdeki hafta rahatsız ederim bir kaç soru sorabilirim yani
yardımcı olursan sevinirim o zaman

herkes paylaşımcı değil puanı düşük olanlar yazar kritikler saklıcaktır tahminim

olur bi yerde oturur çay kahve içeriz

Arkadaslar 3001 nedir ve kacinci sirada oldgmu nasil bilicm.onlisanstn 86 puanm var

onu arıcana kendin götür flash ın yok mu

ya da cebine indirip ordan bağlantı kurarsın flash mlaş yaşlandım mı ne

Semnur 3001 düz memurluk demek hocam yani sağlıkçı ilahiyat vs değilde düz memurluk önlisans mezunu olan herkesin başvuru yapabileceği kadro demek

Öle yaparım inerse flaşa

en sağlıklısını söylüyorum kırtasiyenin bilgisayarından bulursun tabloyu interneti vardır herhalde

Ölemi yaptırım ama ösym aisi ben açacam kırtasiyedeken

sağ üste bak sınavlar kısmında ekpss var kılavuzlar var ama şimdi 2018/1 var yarın dikkatlice kontrol et 2018/2 bizimkisi orda neysen mesela önlisans mezunlarının gösterebileceği kadrolar ya da diğeri neysen işte bunu çıkartır yeter

Branş sıralamam 89. Tek tercihim Ankara olacak.

Arkadaşlar istanbul adli tıp kurumu memurluk kadrosunu kimler yazdı ve sıralamanızı yazar mısınız? Ben gerçekten bu kurumda çalışmak istiyorum ve bu konuda fikir sahibi olmak istiyorum.

Ben yazmadim istanbul yazma konusunda biraz riskli bi yer gibi

Bende yaptım geleceğin memuru:D

Civciv çıkacak kuş çıkacak:)

beni ilgilendirmiyo ama istanbulu inceledim 80 kişilik kadro falan açılıyo orasının puanı düşüyo dışardan kimse yazmadığı için

2016 ilk atamada istanbulda sağlık teknikeri boş kalan bi sürü yer var bu nası mantık istanbullular da mı yazmıyo

memurlar net geçmiş tercih robotuna bakın ordan bu tip bilgileri görebilirsiniz

Bu seneki atama da zaten bi skntı var diğer atamayada sağlık teknikerini fazlalastirirlar 2016 da arkadsim girmisti 9 kadro açtilar anesteziden 3kisi yada 5 kisi yerlesti yanliş hatrlamiyosam şuan bi tane ya bi tane anestezi yok

düşük puanlılar ankarayla izmiri unutsun istanbullular bile oraya abanıyo

siz orayı istiyosanız yazmamazlık etmeyin sakın

arkadaşlar çok konuşuyorum diye bana kızıyo olabilirsiniz özür dilerim herkesten

Onlisans siralama 250 istanbul adli tip yazmayi dusunuyorum

Üst Alt