Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 önlisans (3001) sıralamanız ve hangi illeri düşünüyorsunuz?

10 tercih yaptım. Hepsi Ankara. TSK' den bir yer olsa çok sevinirim. Ama atanamayabilirim de. Herşey şans. Kpss'ye de girmiştim. Hepimiz için hayırlısı olsun..

İnsanın sinirleri bozuluyor Ya. Diyorum tekrar bakayım belki kaçırdığım bir kontenjan vardır diye ama yok! Vhki güzel tamam ama kurum olarak alternatifimiz olsaydı keşke...

Hava kuvvetleri yazan varmı acaba 86 ile sadece hava kuvvetleri yazdım 7363 nitelik kodunu bilgi sahibi olupta yapsaydınız hem başkasının hemde kendinizi üzecek bir hata yapmamış olurdunuz geç bilgi verdiğim için yazım yanlışı hatalar yaptığım için herkesten özürdiliyorum hakkınızı helal edin kusura bakmayın istemeden düşünmeden yaZdım

Son düzenleme:
Fesubhanallah! Yahu şaka mısınız kardeşim siz! Tercih dönemi sus pus oturup, tercihler bittikten sonra başlık açmak veya 7363 yazan ruhsallar geçmiş olsun demek bildiğin korkaklık! Tercih dönemi konuşsaydınız ya... Merak etmeyin herkes özel şartları okuyup araştırdı. Sizin vicdanınıza ya da açıklamanıza kalmadı kimse. Önünüzdekileri bu şekilde alt edemezsiniz. İyi niyetli gözükünce iyi niyetli olmuyorsunuz maalesef. İçimden geçenlerin hepsini buraya yazamıyorum, vicdanınızla biraz hesaplaşın lütfen. Biz birbirimize yardımcı olmak İçin buradayız, hayatlarımıza çelme takmak İçin değil!

Ben anlamıyorum gerçekten insanlar nasıl bu kadar kararmış zihniyetliler. Sinirlerim zıpladı okuyunca şu yazılanı.

Gercekten yazik insanlar birbirinin basarisi icin tebrik edip mutlu olacagina dalga geciyolar 2020 diye. İlahi adalet hak yemez sen anca kendini kandirirsin herkese basarilar simdiden.

Kaç aydır girmiyordum üye oldum ilk defa yorum yaptım Facebook’ta grupta çoğu kişiyi fikir Sahibi yaptık araştırdık burayı unuttuk niyetimiz kötü değil bilgi sahibi olsunlar diye kılavuzda özel şartlarda da yazmıyordu isteyen istediği şekilde algılar

ya hiçbişey deme ya hepsi doğru olsun muallak konuşmıcan işte o zaman millet istediğini anlar

Tercihler bittikten sonra yazmayacaksın o zaman. Özel şartlarda da var 7363. Herkes sordu bilenler bilgilendirdi zaten.

7363 doğru ve kesin zihinsel ve ruhsal davranış bozukluğu resim atabilsem atardım sizede iyilik yaramıyor
İkincisi atanıp gidemezsen 1 yıl tercih yapamıyorsun bu kesin ve net 657 sayılı devlet memurları kanunun 63 maddesinde vardır böyle durum geç yazıp bilgilendirdiğim için çok üzgünüm burayı takip etmedik Facebook’ta grupta yardımcı olduk insanlara tercih konusunda isteyen istediği fikire sahip olabilir haklılar geç yazmamda unutmasaydım:(

Son düzenleme:
Skolyoz23 hocam boran01 arkadaşımızın ilk yazdığı yazıya sinirlendim. Sadece ona değil birkaç kişi daha türedi bir anda tercihlerden sonra yazmaya başladılar. Boran arkadaşa patlamış oldum ben.

İlk yazım berbat idi tekrar okuduğumda hatamı görmüş oldum gerçekten özür dilerim istemeden aslında biri daha vardı facede ona sinir olduk zihinsel engelli olarak girmiş sınava tabi bu çalışanın hatasından dolayı hemde 94 almış çok güzel konuşuyor çok güzel açıklıyor ruhsal bozukluk var ama hemde mentasyon işaretli değil bimerden şikayet edelim dedik sahte hesap çıktı zaten az alım var zihinsel engelli soruları kolay olmasından dolayı bunların haksız yerleşmelerinden dolayı bizlerde yıpranacağız mirivi

@boran01 hocam sinirler aşırı gergin. Burada sürekli birileri birilerinin önünü kesmeye çalışıyor. Tercih döneminde de gördük bunu. İnsanlar çok bencil olabiliyor böyle dönemlerde.

Ben de anksiyete bozukluğu hastasıyım aynı zamanda da tek gözümde %65 görme kaybı var. Sınav başvurusu yaptığım yerdeki adam sonra değiştirebilirsin ben zihinsel yapıyorum dedi. Eve geldiğimde değiştiremediğimi anladım. 2 gün boyunca adamın ensesinde boza pişirdim bu yanlışı yaptığı İçin ve günlerce ağladım.

Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gittim oradaki adam bana zihinselden gir işte şansın artar dedi şok oldum. İstediğim sadece bana verilen bir haktan faydalanmaktı, başkasının hakkına girmek değildi. Ankara’ya gittim ÖSYM merkezine bizzat düzelttirdim. Genelden girdim. Zihinselden girip 94 alan arkadaş genelden girseydi muhtemelen 65 falan alacaktı kendine güvenememiş... Cidden kolay sorular ve soruları zihinsel bir sıkıntısı olmayan herkes çok rahat çözerdi, en kötü ihtimalle de 99 alırdı. Herkes vicdanına emanet burada o yüzden sinirimi sizden çıkardım. Kusura bakmayın.

@Kahve tiryakisi bana kalırsa bu haftayı geçiririz diğer hafta sonuna doğru açıklarlar. Ben buna inandırdım kendimi bakıp göreceğiz ne kadar yorum yapsak boş.

abi keşke ısrar etseydin

bilmedikleri bişey olunca okuyolar ilgili yeri

3001 den dogu yazanlar ve puanları

Merhabalar dogu yazanlar ve puanlar neler acaba.

Nereleri yazdin mirac61 hayirlisi olsun bu arada herkes icin

Teşekkürler herkes icin hayirlisi olsun van tunceli mardin urfa yazdim

Üst Alt