Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 önlisans (3001) sıralamanız ve hangi illeri düşünüyorsunuz?
Tercihde siralama onemlimi yani benim 2. Sirada tercih ettigim kurumu benden daha dusuk puanli 1. Sirada tercih ettigi zaman o arkadasmi yerlesiyor
Ayrica buraya uye olmayan binlerce engelli var yani kac kisi yazar yazmaz b unu bilmek mumkun degil burdaki siralamaya gore is yapicak olursaniz yanilirsiniz
ozaman cokda bi onemi yok siralamanin kurumu en yuksek puanla kim tercih ederse onlar yerlesir ozaman kadro sayisi yuksek olan yerlerde sansiniz artiyor mesela ben liste yaptim toplam kadro sayisi 285 oldu ben 250. Siradayim bu sonuc herhangi biryere yerlesecegim anlamina geliyor
Ben burada yazacak olanlardan fikir edinmek istiyorum. Sürecin nasıl işlediğini de biliyorum herkesin burada olmadığını da ama madem buradayız ve birşeyler konuşuyoruz bu da benim merakımdır. Yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
88 puan aldım 225. sıradayım. Rizeden önceki tercihlerimden biri muhakkak gelecektir. Ben bütün tercih hakkımı kullanmak istedim. O yüzden yazdım. Yoksa 15 tercihte bitirecektim.
nostaljik benim ilk 10 tercihim adli tıp kurumu İstanbul, anayasa mahkemesi Ankara, MEB vhki istanbul, Kocaeli, Bursa, Ankara, Antalya, Gazi üniversitesi memurluk, MEB vhki Eskişehir, Samsun. Bunlardan birinin geleceğini düşünüyorum inşallah. Ama adli tıp kurumu gelirse çok mutlu olacağım.
tkahveci86 Ben İstanbul istiyorum. Normalde Ispartalıyım Eskişehiri de biliyorum. Ama İstanbul gelirse zorlanmamış olacağım tayin vs için. Bir izdivaç konumuz var çünkü.
Ben 30 tercihi de doldurup bugün onayladım. Değiştiriliyor mu bilmiyorum ama değiştirmeyi de düşünmüyorum açıkçası en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım