Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

Irtibatta kalıp napalım mesela hiçbir şey yapılmiyor tweetrdan tweet bile atmıyor adaylar.bir öneriniz var mı?

Kim hangi bölümü bekliyor en azından onları konuşalım işleyiş nasıl oluyormuş

81.352 ile fizk bekliyorum.Ama normal lisans başvurusu yapacağım artık yarın son gün.Herhangi bir ses çıkmıyor baksanıza

hocam lisans sınavı nasıl oluyor zormu bende 2018 de gircem ilahiyat mezunuyum . kaç soru var

arkadaşlar merhaba ilk ömss da içişleri bak. v.h..k.i olarak atandım daha sonra görevde yukselme sınavı ile şef oldum. çalışırken işletme lisans mezunu olarak formasyon belgesi aldım öğretmenlik için 2018 de muhasebe finans öğretmeni olarak sınava gireceğim muhasebe finans öğretmeni adayı veya olan var mı ? ögretmen olursam tekrar rapor almam gerekli mi memurıyetten geçerken sıkıntı olur mu arkadaşlar ?

Bende yatin rspor alabilirsrm 2018 ekpss ye gircem fen bilgisi ogretmenligi

peki arkadaşım bizim doğu görevi gibi veya sözleşmeli öğretmen şartları var mı ? kadrolu öğretmen olarak atanıyoruz değil mi ?

İnşallah ben de önümüzde ki ay raporu alacağım. Matematik öğretmeniyim. 2018 sınavına gireceğim. Genel kültür bilgime güveniyorum yalnız genel yetenekte Türkçe dersinden zayıfım özellikle dil bilgisi kurallarında. En son atama da kaç ile kapattı acaba bir bilginiz var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba arkadaslar bende 2018 ekpss felsefeden gırecegım, fakat ne kadar alım yapıldı, bu sene kaç kişi alındı,kaç puanla kapattı hiç bir bilgi bulamadım bılgısı olan var mı acaba

2018 ekpss ye toplamda lisans ve oğretmen kaç kişi girer acaba?

@akn81 kardes raporun sureklı ıse yenıden rapor almana gerek yok.memurıyetten gecmeden once ıstıfa etmen gerekıyor,sorun olmaz.2018 de de muhasebe fınans oğrt.adayı sayısına gore kontemjan açılırsa şansın ona gore degısır,genel olarak ılk 300 e girersen atanırsın dıye dusunuyorum. eskı ıstatıklere bakıyorum (2016 harıc) genellıkle oğretmenlerın hepsı atanmıs fakat gun gectıkce hem sınav zorlaşıyor hem de sınava giren aday sayısı artıyor.

2016 ekpss den atanamayan Felsefe Grubu oğretmenı var mı arkadaslar bı kac sorum olacaktı

bana sorabilirsiniz ben 79 la atanamadım.küsuratla kaybettim

son atamada en az kadro felsefe branşına verildi malasef , hevesiniz kırılmasın ama

aslıhan2 kardesım ben de 2018 de gırcem seneye nasıl olur sence bızım durum. sınav nasıldı ne tur sorular var

Engelli ogretmen olupta atanamayan toplam kac kisi var acaba arkadaslar bilginiz var mi birde atanamayan engelli fen bilgisi ogretmeni adayi var mi mayis atamasinda 50 kisi almis cunki fen bilgisi bransindan

slayerlegend

Puaniniz kacti hocam atanamayan toplam 150-200aradi bir engelli ogretmen kalmis ve o atamada 181 kontenjan yanlis kontenjan dagilimindan dolayi bos kalmis insallah bir daha boyle bir hata yspmazlar cok gecmis olsun hocam

2018 de ekpss ye gireceğim bakalım muhasebe finans öğretmeni olarak umarım atamam olur !

bende 2018 de ekpss ye gireceğim coğrafya öğretmeniyim.umarım iyi bir alım yaparlar.

EKPSS Öğretmenlik Hakkında Bazı Sorularım Var. EKPSS'den Öğretmen Olanlar Bakın :)

Nomal KPSS'de mezun olunca ÖABT Sınavı - Eğitim Bilimleri Sınavı - KPSS - Mülakat. Bu aşamaları geçince bile ilk başta sözleşmeli öğretmen olabiliyoruz sanırım. EKPSS'de durumlar nasıl? ÖABT Sınavı - Eğitim Bilimleri Sınavı - Mülakat bunlardan hangileri var? birde sözleşmeli mi atanıyor ilk atandığında yoksa direk kadroya mı alınıyor?. EKPSS'den öğretmen olan meslektaşlarım bu sorularıma cevap verirse çok sevinirim. Bende öğretmenlik okuyorumda bunları merak ettim doğrusu.

numlock

dostum teşekkür ederim. Eylül ayı gibi çalışmalara başlayacağım. sanırım İstifa atamam olduktan sonra edeceğim :)

arkadaşlar bir sorum olacak kusura bakmayın. MEB Engelli öğretmen için alım yaptığında MEB in sitesinden tercih yapılacak değil mi ? Bunun için M. eğitim müdürlüklerinden sisteme girmek için şifre almak gerekiyor mu ? il tercihini nasıl yapacağız.

Ben de Türk dili edebiyatı mezunu olcam bu sene arkadaşlar. Ekpss yeterli mı alan sınavı bir de normal kpss ye girmeye gerek var mı

Türk dili edebiyatı mezunu olcam arkadaslar bu sene. Ekpss yeterli mı öğretmenlik için alan sınavı falan girilmesi lazım mi

Ben de ekpss ye gireceğim.branşım görsel sanatlar.kaç puan lazım?yüksek mi?

ekpss sınavından kaç alıp nereye atandınz?taban puan neydi???

Arkadaşlar sözleşmeli öğretmenlik geldi ya...umarım millet kadro için rapor bulmanın derdine düşmez.sizce başvuru sayısı yükselir mi?Allah benim gibi gerçekten hasta olanlara yardım etsin...

Üst Alt