Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

Ekpss öğretmeten ataması

Haziran ayında atama sonuçları açıklandı evrakları teslim ettik Eylül oldu hâlâ bir açıklama yok. Güvenlik soruşturması bitip görevine başlayanlar var mı?

20.000 Öğretmen Ataması

Arkadaşlar Ziya Selçuk Aralık ayında 20.000 öğretmen atamasının yapılacağını söyledi. Bildiğiniz gibi eski bakan Jülide Sarıeroğlu başbakanın talimatıyla 2018 Aralık ayında 2. engelli atamasını da yapacağız demişti. Ziya Selçuk tarafından atanacağı söylenen bu 20.000 öğretmen içinde engelli öğretmen adayları da var mı?

Bir de bu başlık altında SADECE ATANAMAYAN ENGELLi SINIF ÖĞRETMENLERİ puanlarını paylaşabilir mi? Atanıp atanamayacağımıza dair fikir sahibi olalım.

Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim engelli raporum yok ama hastane bana sağlam raporu da vermiyor ne yapmalıyım engelli öğretmen atamaları sınavı da ekpss yle mi oluyor hiç bilgim yok epilepsi hastasıyım anneyim çok sık nöbet geçiriyorum eeg temiz çıkıyo diye vermiyorlar rapor

Üst Alt