Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

Ferhunde hanim

Ben de ilçeme onaylattım. Aynı ibare bende de vardı. 10 il yazdım. Çapada tedavi gördüğüm için Marmara bölgesini yazdım. Olmadı.

Lorne21

tam anlamadım, siz tc nizini girdiğiniz zaman ne yazdı ekranda? rica etsem daha açık yazabilirmisiniz tam anlayamadım

Soyal bilgiler min kaçla kapattı bilgisi olan

Lorne21

peki ilçeme onaylattım demişsiniz o nasıl oluyor?

ya açıkçası ben ilk defa girdim sınava raporumu falanda yeni aldım hiçbir bilgim yok yanlış anlamayın beni lütfen, öğrenebilmek adına soruyorum

Lorne21

peki ilçeme onaylattım demişsiniz o nasıl oluyor?

ya açıkçası ben ilk defa girdim sınava raporumu falanda yeni aldım hiçbir bilgim yok yanlış anlamayın beni lütfen, öğrenebilmek adına soruyorum

elifdd

Ben de aynı senin gibiyim. İlk defa başvurdum. Bu sınavla öğretmen alındığını bilmiyordum.ili aradım il ilçenize başvurabilirsiniz dedi. Ben de evraklarımı ilçeye teslim ettim. 19 hazirandı. Memur istanbulda şimdiye kadar 35 kişi başvurmuş dedi. Hepsi edebiyat mı dedim. Onu göremem dedi.

arkadaşlar puanım 77,93297 ama görsel sanatlar 78,111 le kapattı. çok üzüldüm.zamanı değilmiş

öğretmen

Engelli Öğretmen alımı başvurusu nereden takip edilir.Ben yine kaçırdım.Üstelik şartlarım tutuyordu.

Geçen yılda kaçırmıştım.2016 EKPSS Sınavından başka sınava da girmedim. Yine de şansım var mı?

Dırb bura Atananlar grubumu ben atanamadm gelmeme gerek vrmi

Atanamadım 87,5 minimim puanla atadılar sosyal bilgiler öğretmenliğini 15 kişi aldılar çalışamadım 71 puan aldım maalesef hiç ümidim kalmadı

Atanamadım sosyal bilgiler öğretmenliği minimum 87,5 ile atama yapmış çalışamadım 71,7 puanım var bizden 15 kişi kontenjan ayırdılar bundan sonra alım olur mu?

Tanpınar

hiç atamasalarmış sosyal bilgileri. 15 Kişi fazla atamışlar.

ikinci öğretmen atamaları ne zaman olur ikinci ekpss atamalarında mı?

2. Ogretmen alimi ne zaman

Gazetecilik ogretmenligine hiç kadro acilmadigi için başvuru yapamadim bundan sonraki alımlar ne zaman olur geçen yıllardan bilgisi olan var mi

İkinci öğretmen atamaları olur mu?

İkinci kez öğretmen ataması yaparlar mı? Bir sınavda kaç tane öğretmen ataması oluyor bilgisi olan yazabilir mi?

Bölümüm sosyal bilgiler
3 il tercih ettim
80 puanla atanamadım

İlden tercih yaptım. "tercihte bulunduğunuz ilçede boş kurum bulunmadığından atanamadınız" ibaresi bende de çıktı. Sanırım sistemsel bir sorun. Şu an atama sayfasına girince "herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz" diyor.

Mesyö yok hocam gelmenize gerek yok :))

dırb merhaba....bir yerde tesadüfen bir mesajını gördüm %70 okb %15 epilepsi varmış sende.Bende de bipolar bozuluk var....ruhsal bozukluk.bu tür rahatsızlıklarda okb,anksiyete,bipolar ... kesinlikle zihinsel kategorisinden girilmez.sen ilerde sıkıntı yaşarsın.bir de %70 okb çalışmaya elverişsiz demek.oran biraz aha düşük olsaydı sıkıntı kalmazdı.ama %70 çok sıkıntılı.senden öğretmenlik yapabilir raporu isterler ayrıca raporunda istihdam kısının işaretli olması gerekir.inşallah tüm bunlar sıkıntı olmaz diyeceğim...

kbenly

o zaman bu atamalar da görev yapabilir yada yapamaz verecekler ya işte o zaman ne zaman bu uygulanmaya başlandı bilmiyorum diyelim 2016 o zaman 2010 ile 2016 arasında öğretmenlerden istendimi istenmedi ise istenenlere haksızlık birde istiyorsa ruhsal vesayre rahatsızlığı olupta % 40 ve üstü hadi %50 olsun bunun üstünde olanları o zaman daha dikkatli gözlemmi tetkik mi vesayre karar versinler artık oranlar düşürüldü diye ipini koparan pside oran almaya çalışıyor burda uzun süre tedavi görenler olabiir ama o zaman iş öğretmenlikse ve öğrenci ise dikkat edilecek benim de senelerdir engelimden dolayı psi sağlam değil ama bir % 40 üstüde şikayetim den raporum da yok senelerdir oran felan almadım ilaçta kullandım ama tedavide göremedim bıraktım ilaçları
şimdi burda işine gelmeyenlerde olucak işine gelmeyince ben engelli değilim öğretmen olamayacak atamadan sonra o ibrayi alamyınca ama işine gelince ben engelliyim diyecek.

yalansa yalan desinler bir iş verildin mi ben engelliyim ama çıkarı olduğu zaman ben engelli değilim

Puanım 92. Bölüm besyo. Ilk tercihim adiyamana atandim. Min. Puanla atanan 81 le atanmis.Bu sene besyocular iyi çalışmış. Ama kontenjan 4 tü zaten onun için puanlar çok düşmemiş

Demir-çelik

hocalarım atanan öğretmenler evrakları hangi tarihe kadar teslim edecekler bilgisi olanınız varmı şimdiden teşekkürler

KAPATTI!
hayır , matematik çok yüksek kapatmıştır. çünkü sadece 10 kşi aldılar ,halbuki he sayı 100 e yakındı hemde yüksek puan alan çok kişi vardı.
ben umudumu o açıdan kestim ama memuriyet belki olur. yalan olmasın "öğretmenliği kalıcı olarak olaracaksa istemiyorumda.
çok kasvetli bir meslektir.ama olsa tabiiki işsizlikten daha iyi olurdu

KAPATTI!

75.2 aldım..evet lisanstı.ama almazlar lise matematik diğer tarafta da bu tarafta da çok yüksek kapatıyor.memuriyet için çok az ümidim ve çok isteğim var 2 yılda atanırsam atandım atanamazsam başka yollar arayacağım.

ben çalışmamıştım hiç @Kapattı!

hicran45

hayırlı olsun hocam. bölüm ve puan öğrenebilir miyim sakıncası yoksa. evraklarla ilgili milli eğitimden bilgi alabileceğinizi düşünüyorum.

Üst Alt