Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

2018 öğretmen atamaları açıklandı

Nereye atandiniz arkadaşlar bolumlerinz nedir

Atanmayanlar buruya yazsin puani ve bolumunu basvuru olusturalacak acil

500 den 530 a kontejyan cikabiliyorsa branj dalinda kalankarda atanmalidir

520 kişilik engelli öğretmen alım sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı 520 kişilik engelli öğretmen alım sonuçlarını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı engelli öğretmen alımı için başvuruları 18 ila 22 Haziran tarihleri arasında almıştı.

Sonuçları 27 Haziran'da açıklayacağını ilan eden Bakanlık, sonuçları bugün açıkladı.

2018 Haziran'da engelli öğretmen ataması yapılan ve atanmayan öğretmenler..?

Atamasi yapilmayanlar branj ve puanlarini yazasinlar ek basvular olusturulacak

Arkadaşlar atandığım şehri yazmış okul belli değil sanırım şimdi ne yapılmalı bilen var mı?

Evet atanan arkadaşlar sırada ne var neler yapmak lazım

arkadaşlar atandım ben bu süreçten sonra ne yapılacak atananlar

Cilginfizikci Hocam atanamadizmi? Birde ilk oncelik 85 puan yaziyordu bende. Son atanan kisinin puanimi yazilan

Öğretmen Atamalarında Kim Hangi Branşla - Kaçla Atandı?

Merhaba arkadaşlar. Bundan sonraki sınavlara girecek öğretmen adayı arkadaşlara yardımcı olabilmek adıyla kimin kaç puanla, kaçıncı tercihinde hangi bölümden atandığını yazması faydalı olacaktır.

Atanan öğretmenler kaç puanla atandılar, bunu tam liste olarak nerede görebiliriz?

Merhaba arkadaşlar

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğtiimi / Öğretmenliği (BÖTE) den 79,28 puanla 1. tercihim olan Antalya il milli eğitim müdürlüğüne atandım. Genel sıralamam 2249' du.

Felsefe grubu 91 puanla atandım bundan sonraki süreç nasıl olacak acaba

Ogretmenler memurluk icin ne zman basvuru yapacak bilginiz varmi alimlar ne zman ?

2018/1 atama Öğretmenliğe atananlar bundan sonraki süreci konuşuyor

değerli arkadaşlar dostlar atanan Herkese hayırlı Olmasını diler
İnsanlara faydalı olmayı dilerim
Engelli Öğretmenliğe Atananlar Bu Sonraki Süreçte ne yapacaklar yada Görev başına kadar ne yapmaları gerekir ?
Ne gibi işlemlerden geçerler..?
Tahminde bulunmak isteyende görüşlerini yazarsa seviniriz ?

Atayacak ogretmen bulamadik deniyordu suan atanmayanlar baya var bu nasil bir sistem Arkadaslar (2018 25 haziran atamasi yapilmayan ogretmenler )diye konus actim formda oraya gelin yapmaniz gerekenleri tektek anlatacagim ki siseiniz duyulsun bilinsin

Vincent sinav sonucnn yaninda hemen 1.oncelik 85 kusurlu bisey yaziyodu acaba kac fizikci kalmistir puanin net kacti belki en son sen atanmissndr

2018 Öğretmen Atamaları Sonuç Ekranı İbaresi

Merhaba,
Dün açıklanan sonuçlarda üç il tercih etmiş olmama rağmen "başvuru yaptığınız ilçede kadro bulunmamasından dolayı" ibaresi vardı. İl milli eğitim müdürlüğünden aldığım bilgiyle başvurumu ikamet ettiğim ilçeye onaylattım.
Sonuçları anlamadım?
Size de böyle mi oldu?

Lise matematik öğretmenliği kaç puan ile kapandı bilen var mı?

Üst Alt