Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

Ben matematik ögretmeniyim 85 puan aldim sizce atanabilir miyim.

Önceki yillarda matematikten alim taban puanlari kaçtı yardımci olur musunuz?

Ben matematik mezunuyum ekpps den 85 puan aldım atanabilir miyim önceki yıllarda atama puanları nasıldı?

aslıhan2

Tuğba..

tabi ki yardımcı olabilirim.ilk alımda ilköğretim matematik 82, lise matematik 89 ile kapatmış.ikinci alımda ilköğretim matematik 74, lise matematik ise 63 ile kapatmış.facebookta buldum taban puanları.liste var elimde....kısaca müracat sayısı ve kontenjan önemli sizin için.

1453tunc
Bende 2018 ekpss sınavına girdim Fen Bilgisi mezunuyum 83.47 aldım. Watsap grubu var mı? Başka Fen mezunu var mı?

slayerlegend
Hocam Puanınız ve siralamaniz kaçtı?

Sosyal bilgiler ilk alımda kaçla kapattı bilgisi olan var mı

engelli öğretmen 3 il tercihi nedir

engelli öğretmen 3 il tercihi nedir

Arkadaşlar, bunu net açıklayacak biri var mı

Arkadaşlar ekpss 500 öğretmen alım sayısı artırılsın için imza ve çimer ve biner yazı yazdım ricam herkesin bu noktada birşeyler yapması lütfen destek olalım 🙏

Kalender ŞAH 2016 öğretmen atamasında tercih yapanlar 10 tercih hakkının göründüğünü söylediler.bu sayı daha önce 3tü.

kbenly
Hocam birde sınıf öğretmenliğinin puanlarını atabilir misinizam zahmet olmazsa

merhaba arkadaşlar yapı/inşaat teknolojisi öğretmenliğinin kaç puana indiğini bilen varmı

Gülsümm ilk alımda 40 kişi ile 82 olmuş puan, ikinci alımda 102 kişi daha almışlar taban 55 ile...

sosyal bilgiler öğretmeni olanlar benimle irtibata geçebilir mi site bana çok karışık geldi özel mesaj atamıyorum

sosyal bilgiler

merhaba hocam 90 kişilik sosyal bilgiler branş sıralamamız var ve watsap grubumuz, bütün sosyalciler buradayız sizde gruba katılabilir ve ya puanınınzı söyleyerek sıralamınızı öğrenebilirsiniz. tercihlerde çok faydası olacaktır

Hocam öğretmenlikler başlığı altında toplandık linkimiz de orda

Benim de bölüm edebiyat. Gruba nasıl dahil olabiliriz?

ben de edebiyatçıyım ne grubu acaba?

11 gün kaldı il ve alan bazlı kontenjanların ilan edilmesine.Heyecan dorukta mı?Ben sonuçları iple çekiyorum.....

Edebiyat öğretmenleri arasında puan listesi oluşturuyoruz puanlarınızı yazabılir misiniz?

Engelli Öğretmen Ataması Tercihleri

Arkadaşlar malum tercihler başlıyor.Birbirimize danışmak durumunda kalacağız.Bence tercih yaparken bu konu sayfasında hepimiz buluşalım ve fikir alışverişinde bulunalım.

Merhaba kbenly bende Görsel sanatlar eğitimi. Bu sefer ki atama benim için sıkıntılı gözüküyor. 5 tane kontenjan vermişler.

91 puanla açıktayım.Bölümüm sağlık hizmetleri.1 kontenjan bari verseydi kesin atanırdım.Ama malesef.EKPSS ile öğretmen alımlı yılda kaç kere oluyor?Bir dahaki alıma bölümüme kontenjan açtırmak için uğraşacağım.Küçük bir çocukla onca emek herşey bu kadar basit mi.insanlar ne zorluklarla çalışıyor.Hayır mübarek gün Allah'a havalediyorum buna sebeb olanları

Üst Alt