Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

kbenly sizeengelli öğretmenlikte bir bölümün ismini verecem acaba kaç puanla kapattığını öğrenebilirmisiniz

Merhaba ben de görsel sanatlar öğretmeniyim. Bu kadar az kontenjan beklemiyordum, benim için de atama sıkıntı görünüyor. Oluşturduğunuz grup varsa beni de dahil edebilir misiniz?

htcpakz
Merhaba hatice hanım.ben de görsel sanatlar öğretmeniyim.whatsap grubu var ama ben dahil olmadım.ayıp olmazsa puanınızı sorabilir miyim?

dırb
belki bulurum branş nedir

70 puan aldım ama görülüyor ki atanmam bir hayli zor. Sizin puanınız nedir?

htcpakz

Ben 77,932 alım.ama 83 alan duydum :( benim ki de zor görünüyor.bildiğiniz başka var m?

matematiğe 10 tanecik ranş ayrılmış yazık yazık memleket ne hale geldi..

ahmet22

Hocam bana dua edin.benim de zor göünüyor ama bizim resimcilerin puanı genelde düşük oluyor.hani bir ihtimal....

kbenly

Haha tam da aklımdaydın :) yani ben önceden sana dua etmiştim o yüzden atanman lazım , endişelenmen çok yanlış ,duanın kaul olması gerekiyor.
:) :) :)

şaka maka inşallah atanırsınız ilk atamada.sizin hakkımdaki duanız kabul oldu ama galia (%90)

kbenly

ben ekstradan atanmak içinde dua rica ediyorum @kbenly :)
ümidim var ...ben memur olmayı daha çok istiyorum.

dualar için bugün çok uygun bir zaman zira bugun arife günü

gönlünüzce olsun

Allah gönlündekini versin arife günü rabbim dualarımız kabul eylesin

aaa amin amin amin valla gönlümde şunlar var

1) iyi bir akademik yazar olmak (ilim insanı)
2) dünyayı gezmek
3) ekonomik sorunu olmamak.

Bu arefe gününde yardımcı olmaya çalışıyorsun allah hakkında hayırlısını nasip eyler inşallah
inşallah gönlünüzce olur kbenly Bıranşım Tarım Makineleri. kbenly
Bekliyorum umarım bulur içimdeki düşünceler bir nevi olsun gideririm

maalesef bu branşın taban puanları yok elimde.yardımcı olabilmeyi çok isterdim :(

kbenly çevremde yüksek puan çok duymadım benim de sınavdan haberim yoktu son anda karar vermiştim. Gecen seneki kontenjan olsaydı en azından ikinci atamada atanabilirdim diye düşünüyordum. Sanırım hic şansım yok:( Allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin. Aa bide tercihleri neye göre yapmamız lazım benim hic bir fikrim yok bu konu hakkinda da yardımcı olursanız cok sevinirim. Bir de memur olmak istiyorum demissiniz boyle bi şansımız var mi ?

htcpakz

Allah hepimizin yardımcısı olsun.memurluk düşünmüyorum. meb insan kaynakları genel müdürlüğü diye adres var oraya girip tercih yapacaksınız.istediğiniz illeri işaretleyin.artık bayramdan sonra il milli eğitim müdürlüğüne gidip onaylatacaksınız.memurlık şansınız da var tabi ama onların alımı da düşük maalesef.ekimden sonra ilan edilir memurluk tercihleri kontenjanları

kbenly
70 puana gelir mi ki memurluk kbenly?
bayram vakti girdi. makalem peer review olsun çok istiyorum inşalah çifte bayram olurda.

ahmet22

Memur atamaları ile ilgili çok bilgim yok. :) düşünmüyorum.puanım 77,932

puanını yazmıştın biliyorum. ama yüksek değil bu puan @kbenly bence memurlukta puanlar yüksek olacak çünkü matematikçileri atamıyorlatr ama halbuki en yüksek puanları onlar aldılar..

ahmet22

Ben zaten düşünmüyorum.öğretmenlikte gözüm.hiç bir yerde memurluk düşünüyorum yazmadım.

kbenly

yani moralini bozmak için yazmamıştım inşalllah atanır ve doğru yolu bulursun ben öğretmenlik istemiyordum onun yerine memurluk bana iyi giderdi ama olmayacak galia...

dur bakalım makalem ne olacak elsevier den cevap bekliyorum umarım olumlu dönütte ulunurlar

fiziksel olarak saçma duruyor ama bence içerik hoş olmuş yinede takdir onlara ait

kbenly

Teşekkür ederim. Nerden ne yapılacağını biliyorum da tercih için nasıl bir strateji izlemek gerekir diye sormuştum aslında. Icinizden belki o puana gerek bile yok diyebilirsiniz ama :)) şansımı denemek istiyorum tabi

kbenly yardımcı oldunuz yinede sağolun bu arada hayırlı bayramlar size ve herkese de hayırlı bayramlar :)

17-18 temmuzda sona erecek ohal büyük ihtimalle uzatılmayacak. Peki şu an ohal bürosunun yaptığı güvenlik soruşturmasını ohal kalkınca kim yapacak? Sanırım bu bizim için daha iyi, yani ohal kalkarsa güvenlik soruşturmaları daha hızlı sona erer diye düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?

htcpakz
puanınız çok iyi ama kontenjan düşük :( elbette hepimiz öğretmenlikte şansımızı deneyeceğiz.elimizden geleni yaptık.gerisi Allah tan

kbenly

aynen öyle hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :) size de çok teşekkür ederim. herkese iyi bayramlar

ben hala başvurmadım yaf flash belleğimi kaybettim 64 GB hemen her şeyimi içine atmıştım diplomam felan hep içindeydi. işte diploma formasyon belgesi filan derken daha başvurmadım.

Slm herkese gazetecilik öğretmenliğine kadro acmadiklari için tercih yapamadım ikinci alımları ne zaman olur bilen var mı

Sağlık raporunda psikiyatriden oranı olanı öğretmen yspmiyorlarmi göreve başlayabilir raporu vermiyorlarmi tamam eğer vermiyorlarsa tamam haklılar ama o zaman 2010 936 öğretmen aldılar 2014 te aldılar onlardan bu gorev yapabilir evrakı istendinmi hayır ise çift uygulama

hadi o evrakları zamanında istediler o zaman engel orani psikiyatride %30 üstü olana mantıklı göreve baslatmamalari peki adamın % 5 yada en fazla 10 puanipuanı psikiyatriden ise onudami görev yapamazlar deyip karar veriyorlar her engelli doğuştan olsun sonra dan engelli olduğu için manevi olarak psikolojileri bozuk doğal olarak 5 veya 10 puan olmalı benim yok bu zamana kadar da almadım ama en son tam edecek alicam inada 1 sene ilaç diye dayatiyorlar

zamanında psikolojisi bozuk olmayıp ta şişirme oranlar alanlar olduğu için şimdi onu bile vermiyorlar şimdi zamanında öğretmen olarak atananlardan psikolojide puanı olanları göreve baslattilarmi

Hocalarım başvuru formunda mahkumiyete neden olan suçu var mı kısmını doldurmadan onaylamışım sıkıntı olur mu bi bilgisi olan var mı onayladığım için değişiklik yapamıyorum

Bir de başvuru formunun çıktısı alcak mıyız yoksa milli eğitim müdürlüğünde onaylandıktan sonra görevliler tarafından mı verilecek yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim

Üst Alt