Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018'de engelli öğretmen ataması bekleyenler..?

birden fazla kişi bu konudan şikayet ediyor ve anladığım kadarıyla biz o yok kutusunu işaretledik ama sistem bilerek işaretimizi kaldırıyor. ya bir hatadan dolayı yada yok manasında bunu yapıyor. sorun olmaz bence mem'e gidince söylersin.

birden fazla kişi bu konudan şikayet ediyor ve anladığım kadarıyla biz o yok kutusunu işaretledik ama sistem bilerek işaretimizi kaldırıyor. ya bir hatadan dolayı yada yok manasında bunu yapıyor. sorun olmaz bence mem'e gidince söylersin.
Çok teşekkür ederim hocam sistemden kaynaklanan bir şey demekki

Hocam birde ikinci sorum hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz

192 kişi oldu edebiyat puan listemiz 0535 479 10 25 numaradan puanınizi söyleyip sıranızı öğrenebilirsiniz arkadaşlar.

Gülsümm tabi ki çıktısını alın. sağ tık yapıp yazdır diyerek başvuru ekranının çıktısını alıp onunla mem' e gidin.

alikoucar
Hocam şuan onay bekliyor yazıyor başvuruda onaylandıktan sonra mı almak gerekir çıktısını

Bir de iki sayfa olarak çıkıyor hocam sizde de öyle mi

patpat55

Yok 40 oraninda bipolar bozukluk hastalari goreve basliyor.veriyorlar öğretmenlik yapabilir raporu.

Sonuclar saat kacta acıklanacak bir bilgisi olan arayip ulasabilen birileri var midir?

Böyle birşey olamaz yaa madem açıklamayacaksın ne diye 22 si diyorsun ayıp bee tüm gün baktım gece de uyuyamadım dalga geçiyorlar vallahi 147 yi arayıp şikayet oluşturacağım

Adamlar oy telesindan atamayi unuttu umutlar umutlar insalalh herkes atanir

Arkadaşlar hâlâ bi gelişme yok.bilgisi olan yok mu? Keşke atama takvimini degistirmeselerdi

ben dün insan kaynakları genel müdürlüğünü aradım sonuçları girdiklerini son rutüşlerin olduğunu bugün açıklanacağını söyledi telefondaki bayan. 147 aradğımda akşam saatleri bilgilerinin olmadığını duyuruları takip etmemi söylediler.

Bende aradim ama cevap vermediler. Takip ediyoruz da kafamız bulandi siteye bakip durmaktan

Gecen yildan ogretmen kalmadi brans bazinda brans bazinda herkes atanmali normalde bekliyoruz insallah herkes atanir 😯😯😯😯

bekir.isler

dün öğle saatlerinde aradığımda sisteme girişler gerçeşleştiriliyor son rutüşler kaldı bugün açıkalanacak dediler.

147 yi aradım muhtemelen pazartesi günü aciklanacakmis

2018 öğretmen atamaları açıklandı

sonuçlar açıklandı ikgm den öğretmen atamaları bölümünden ulaşabilirsiniz.

sonuçlar açıklandı. ikgm den öğretmen atama sonuçları bölümünden ulaşabilirsiniz.

puanım 77,932 minimum puan 78,11 çok üzüldüm....

Üst Alt