Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 ataması için önlisans puanlarınızı ve bölümlerimizi yazabilir misiniz?

EKPSS 2018 Ortaöğretim Puanı:78,24529
Sıralama:7812
önlisans değil ortaöğretim puanımı yazdım.Bir şey olur mu?Ayrıca 2019/1 EKPSS atamalarında atanma ihtimalim ne olur?

Onlisans elektronik haberlesme teknolojisi 75.227 atanirmiyim bilmiyorum

Alpxx

atama sayısına ve senin alan alımlarına bağlı inşallah 8 bin gibi bir atama sayısı olursa ozaman atanırsın diye düşünüyorum.

alım olacağı kesin mi ki.. 79.9 lisans. öğretmenlik

Alpxx arkadaşım sen anlamadın galiba sen bölümün, sıralama ve puanını yaz ben sana daha açık bir tahmin yürütürüm.

94,54 tıbbi sekreter sağlık olursa bekliyorum inş

sen ilk atamada niye gitmedin tercihm yapmadın

Büro yönetimi 79.5 sıralama 1500 branş sıralama 70

2019/1 Önlisans Puanları hakkında bilgi paylaşımı

Merhaba arkadaşlar bu başlık altında 2019/1 atamasını yapacak olan önlisanslıların puanlarını yazmasını istiyorum. Bu amaçla kaç kişi bizim önümüzde bir fikir olur kafamızda en azından.
Benim puanım:80.05288
Sıralama: 1386

İşkur uzerinden kura ile atandım işe başlamadım henüz başlasamda tercih yapmama engel bi durum mu... Birde bu alımda kaça kadar düşer önlisans alımı puanı

2019/1 önlisanstan 3001 (Herhangi önlisans bölümden ) kaç puanla tercih yaptılar ?

Arkadaşlar merhabalar önlisanstan ve 3001 den kimler nereleri kaç puanla yazdı?

Sabit dediğin genel sıralamadan ilk atama da alınan 723’ü çıkarman..

81 puanım önlisans istanbul yazıcam darphane

Bende Beşiktaş’ta oturduğum için orayı yazdım benimde 81,8 :) senim 81.9 ise beni otomatik bir tercihten elemiş olacaksın kardeşim :)

engelsizadam

Harbi mi ya :) sağlık olsun umarım senden üstü yoktu tek tercih de kaparsın ama dürüst olayım işin zaten varmış genel olarak dilerim daha çok ihtiyacı olan arkadaşlar atanır

Onlisans Tercih Yapanlar

Merhaba sizce onlisans puanları kaca düşer? En son 81 ile kapattı benim puanım 80,425 sizce atanabilir miyim?

En son 82,81 aralığında kaldı açıktan atananlardan düştüyse 79 larda kalabilir. yasemin5353

Önceden insanlar doğuya gitmezdi şimdi herkes Doğu ilk tercihlere baktım Mardin 86 Batman 89 Diyarbakır 86 falan kaparmış arkadaş 🤔

arkadaşlar benim önlisans harita kadastro 53.86753 bıranş sıralamam 92. gelirmi bence bana gelmez

enginbey8108

Kardeşim moral bozmak gibi olmasın ama bu atamada olmaz malesef. Şöyle kısa bir hesap yaparsak kimin kaç puan ile girebilme ihtimalini hesaplayabiliriz. Öncelikle 2018/2 kaç puanda kapattı; ortalama 82 diyebiliriz buda 960 sıralamaya denk geliyor. Bu sene kadro sayısı kaç 448. 960+448=1408 sıralamaya denk geliyor. Buda yaklaşık 80.5 puan falan ediyör. Birazda sapma payida eklersek durum kötü yani. Sayı çok az birlik olup kimse birşey yapmıyor. 2016 sınavında toplam 3 sefer atama oldu. 2018 de ise sınava 4 ay kala 2. Atama oluyor ve sayı 1300. Adalet değil bu. Sesimizi duyurmamız lazım. Bize sus payı olarak bunlara yapanlara karşı tek yürek olmalıyız.

Benim puanım 80.05 sıralamam 1386 ama umudum çok yok. Niye çünkü yüksek puanlilar hala duruyor. Onlar 1. Atamada istedikleri kadro gelmediğinden birdahike bıraktılar oda bu atama. Yani işler karışık. %5 sistemi gelmez ise biz daha çok sınavlara gireriz ve boş umutlar ve hayaller havuzunda yüzeriz.

yazsam mı bilemedim de neyse puanım 86,56005 komple Meb vhki yazdım sıralamam 370 branş bazında ise 2

Arkadaşlar bir şey soracağım; ben sadece 2014' teki ekpss önlisans sınavına girdim, 2016 ve 2018 ekpss ye girmedim şimdi kamuda açılan herhangi bir kadroya başvuru yapabilirmiyim lütfen cevap yazarmısınız bana..

erhan_esk
Yapamazsın...
2014teki 2016 ya kadar geçerliydi
2016 daki 2020ye kadar geçerli
2018 deki 2022ye kadar....

Saolasın cvp için. Hayırlı akşamlar..

O halde neden istediğiniz yılın puanıyla tercih yapabilirsiniz deniliyor??

Üst Alt